Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam bayanlar

sabah 2 tost ve süt

ara bi elma

öğle salata 3 köfte peynir

ara bi kase yoğurt

akşam kurufasulye yicem

ara yeşil çay

ya dünün uyduruk menüsünden sonra acayip midem ağrıyooo benim ya. hiöç keyfim yok

afiyet olsun canım bu gün menü güzel olmus.. Miden içinde ilac al istersen rahatlatır..

hakkinda hayirlisi canim yalniz süt ve süt ürünleri yagsiz olmasi gerekiyo unutma ben burda yagsiz peynir bulamadim mesela tak ederse canima light alicam artik ne yapayim :)

ayrica dukan amca light iceceklerede izin veriyo bugün kendime kola aldim oh ya hem seker ihtiyacimida karsiliyo bide protein aldigin icin bol sivi almalisinya bunun sadece su olmasi gerekmiyo ictigin hersey sivi yerine geciyo yani hesaplarken caylarida sayabilrisin caylarina tatlandirici atabilirsin etleri yaparken sogan sarimsak ve bütün baharat ve otlari kullanabilirsin tuz da serbest ama ölcülü tabi suan aklima gelenlker bunlar canim aklina takilan bisey olursa sorabilrisin.

Selam kızlar nasılsınız ayyy çok utanıyorum biliyormusunuz çok uzun zaman oldu buraya gelip yazmayı,sizleri çok özledim ben kızımda bende çok iyiyiz size tepikleri var teyzeleri,sizler nasılsınız nasıl gidiyor bakalım zayıflama turları inş.herkes iyidir artık uğrarım ben size arada sırada

hakkinda hayirlisi canim yalniz süt ve süt ürünleri yagsiz olmasi gerekiyo unutma ben burda yagsiz peynir bulamadim mesela tak ederse canima light alicam artik ne yapayim :)

yalniz sütü tek basina icemiyosun soslara ve kahveye koyulamsina izin verilmis amam yagsiz süt ürünleri serbest

birde günde 1.5 corba kasigi yulaf kepegi öneriyo istersen yogurda karistirip yiyebilrisin istersen krep veya galeta yapabilirsin tarifi yazicam simdi

1,5 corba kasigi yulaf kepegi
1 yumurta
1,5 corba kasigi yagsiz beyaz peynir veya yogurt
1 corba kasigi aspartam tuzlu istiyosan az miktar tuz

hepsini karistir yapismayan tavaya bir iki damla yag damlat kagitla her tarafina yay sonra altli üstlü kizart

ben yarin sabah deniycem bakalim nasil olacak :)

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlar sporumu yaptim geldim

münümü yazayim

sabah 3 yumurta yogurt
ögle
tavuk sote yogurt
ikindi ögleden kaln tavuk+kola ( light)
aksam
köfte kola yogurt

1.5 litre su
2 kupa yesil cay
1 saat spor

Yasemin kızım hala aynı. İshal durumu var devam ediyor. Bugün çoğaldı hatta.

Enerjim hiç yok kızlar. Katılamıyorum sohbetlerinize. Aklım hep kızda.

özgecim geçmiş olsun...kaç gündür rahatsız ve tam nesi var anlamdım ama umarım en hasarszı şekilde atlatırsınız rahatsızlığınızı...

bencede utanman lazım nerelerdesin bakım klava:
özledik sizi :1hug: ii olmanıza sevindim canım herzamn bekleriz bizi habersiz bırakma opuyorumnanaktan

yasocum bu gün baslayamadım cok zor geldi acıkcası biraz seni takip edeyim bi süre daha montiyele olsun...ayrıca ben yarım yağlı bile zor buluyorum yağsız bulmam imkansız..
iyi aksamlar kizlar sporumu yaptim geldim

münümü yazayim

sabah 3 yumurta yogurt
ögle
tavuk sote yogurt
ikindi ögleden kaln tavuk+kola ( light)
aksam
köfte kola yogurt

1.5 litre su
2 kupa yesil cay
1 saat spor

canım bu kola olayı benim hiç aklıma yatmadı ama sen dene bakalım sonuclar nasıl olucak..
menü cok güzel kola harici tabi.. kaydirigubbakcemile2 .
yarına kadar bi fark olucakmı bakalım..

günaydın kızlar...

bu gün yiceklerim

sabah yumurta peynir 1 avuc beyaz leblebi
öğlen tavuk haslama yoğurt..
aksam haslama tavuk yoğurt lahana salatası..

bide dahayanamadım tartıldım regl şişliğim iniyor 63.3 cıktım bu sabah yarına inş 300 gr da inmiş olur...

dün aksam sadce leslie 1 mil yapabildim fena halde grip oldum burnum iptal zor nefes alıyorum öksürük hapsuruk falan aldı basını ditti gözlerimi bile zor acıyorm yanıyorlar..birazdan muayene olurum... inacda kullanmak istemiyorum ama hastayken tansiyonum dşüyor çarpıntım oluyor acil toparlanmam lazım...

Son düzenleme:
Günaydın

Dünkü menüm

Sabah domates,salatalık,maydanoz,4 zeytin bir dilim ekmek çay
Ara bir elma
Öğlen
Tarhana çorbası tavuk söğüşlü salata
Ara Bir elma
Akşam
Salata

2,5 litre su 30 dk yürüyüş

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine herşeyin başı sağlık.
Birde yanlızsın sakın ihmal etme.

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine herşeyin başı sağlık.
Birde yanlızsın sakın ihmal etme.

afiyet olsun nilaycım güzel olmus menün..
saol canım elimden geldiğince dikkat ediyorum ama işte izmit cankırı hava değişimi bana hiç yaramıyo..
bide hastalarla yakın temasta olunca direnc die bişey kalmıyo...
sen nasılsın iimisin söz hazırlıkları nasıl gidiyo..askerlikte düşüyo sansına...

Aman canım dikkat et sen biran önce önlemini al.

Askerlik düşüyor mu?

Söz hazırlıkları nasıl gidiyor?Annesinin gelmesini bekliyoruz.
Bende hiç heyecan yok.Zaten paşama dünden sinirliyim.
Sen neler yaptın?

askerlik bu gün belli olucak diyordu sabah haberlerde 12 ay deniyor hayırlısı olsun..
bende anneme nasıl dicem die kara kara düşünüyorum..
telefondamıdesem yüzyüzemi desem nerden konuyu acsam pat diemi söylesem şaştım kaldım acıkcası..
kız söz bohcası hazırlasana.. kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar, dün ofis dışındaydım giremedim bugün bilgisayarlarda bakım olacak adamar gelmeden dünkü monumu yazayım dedim :
sabah : klasik kahvaltı
ara : 1elma
öğlen : tavuk ızgara - bol salata - 1kase yoğurt
ikindi : 1 paket light bisküvi
akşam : 1 kase çorba- 4yk sebze yemeği -1 küçük kase yoğurt

bu arada bir gr dahi verememişim ( bu hafta ne oldu anlamadım (

Neyse bugün kü monüm belli olunca yarın yazarım yarın mutlaka kilomu sölerim giremezsem bu sabah aynıydım aklınızda olsun öptüm hepinizi , geçmişe bakamadım umarım herkesin keyfi yerindedir ...

afiyet olsun canım..yarın gelmeye calıs belki yarına kadar fark olur tatlım gelemezsen aynı geceriz..

Telefonda söyleme yüz yüze söyle canım.
Birden bire söyle.Anne seninle konuşmak istediğim bir konu var de.
Pat diye açıkla.Yoksa çok zor olur açıklamak.
Nişan bohçasını biliyorumda söz bohçasını bilmiyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…