- 18 Şubat 2010
- 483
- 1
- 118
zevcan canım verirsin ya takma kafana.
selam bayanlar
sabah 2 tost ve süt
ara bi elma
öğle salata 3 köfte peynir
ara bi kase yoğurt
akşam kurufasulye yicem
ara yeşil çay
ya dünün uyduruk menüsünden sonra acayip midem ağrıyooo benim ya. Hiöç keyfim yok
menümü yazıyorum bu günkü yemek listem
sabah yumurta 3 zeytin 1 dilim peynir
öğlen 100 gr badem az peynir lahana ve kırmızı biberden salata (ilgin bişi oldu ama evde baska bişi yokyu)
aksam meyve ve süt(mandalina armut)
kızlar ben bu sabah hala 64 düm cok moralim bozuldu cumaya inemicem heralde yarından itibaren pazartesiye kadar sadece proteinle beslenmeye karar verdim..
hem yasocum bu sekilde dukanın atak evresini yapmıs oluyorum seyir evresindede yine montiye uygun geldi beslenme sekli..tek basıma zaten bakliyat pişirmiyorum ekmeği cıkatıcam hayatımdan ..yarın baslıyorum kararımı verdim yoksa takımdan atılıcam regliden dolayı bu hafta 1 kilo artıdayım 10 gün kaldı ben hala yerimde sayıyorum 2 kilo vermem lazım...
seyir 3 kiloyu atak evresinde kalan 5 kiloyuda seyir evresinde verdimmi bu iş biter kaydirigubbakcemile2
inş düşündüğüm gibi gider hersey...
hakkinda hayirlisi canim yalniz süt ve süt ürünleri yagsiz olmasi gerekiyo unutma ben burda yagsiz peynir bulamadim mesela tak ederse canima light alicam artik ne yapayim :)
Yasemin kızım hala aynı. İshal durumu var devam ediyor. Bugün çoğaldı hatta.
Enerjim hiç yok kızlar. Katılamıyorum sohbetlerinize. Aklım hep kızda.
Selam kızlar nasılsınız ayyy çok utanıyorum biliyormusunuz çok uzun zaman oldu buraya gelip yazmayı,sizleri çok özledim ben kızımda bende çok iyiyiz size tepikleri var teyzeleri,sizler nasılsınız nasıl gidiyor bakalım zayıflama turları inş.herkes iyidir artık uğrarım ben size arada sırada
yalniz sütü tek basina icemiyosun soslara ve kahveye koyulamsina izin verilmis amam yagsiz süt ürünleri serbest
birde günde 1.5 corba kasigi yulaf kepegi öneriyo istersen yogurda karistirip yiyebilrisin istersen krep veya galeta yapabilirsin tarifi yazicam simdi
1,5 corba kasigi yulaf kepegi
1 yumurta
1,5 corba kasigi yagsiz beyaz peynir veya yogurt
1 corba kasigi aspartam tuzlu istiyosan az miktar tuz
hepsini karistir yapismayan tavaya bir iki damla yag damlat kagitla her tarafina yay sonra altli üstlü kizart
ben yarin sabah deniycem bakalim nasil olacak :)
iyi aksamlar kizlar sporumu yaptim geldim
münümü yazayim
sabah 3 yumurta yogurt
ögle
tavuk sote yogurt
ikindi ögleden kaln tavuk+kola ( light)
aksam
köfte kola yogurt
1.5 litre su
2 kupa yesil cay
1 saat spor
günaydın kızlar...
bu gün yiceklerim
sabah yumurta peynir 1 avuc beyaz leblebi
öğlen tavuk haslama yoğurt..
aksam yarım tabak barbunya haslama tavuk yoğurt..
bide dahayanamadım tartıldım regl şişliğim iniyor 63.3 cıktım bu sabah yarına inş 300 gr da inmiş olur...
dün aksam sadce leslie 1 mil yapabildim fena halde grip oldum burnum iptal zor nefes alıyorum öksürük hapsuruk falan aldı basını ditti gözlerimi bile zor acıyorm yanıyorlar..birazdan muayene olurum... inacda kullanmak istemiyorum ama hastayken tansiyonum dşüyor çarpıntım oluyor acil toparlanmam lazım...
Günaydın
Dünkü menüm
Sabah domates,salatalık,maydanoz,4 zeytin bir dilim ekmek çay
Ara bir elma
Öğlen
Tarhana çorbası tavuk söğüşlü salata
Ara Bir elma
Akşam
Salata
2,5 litre su 30 dk yürüyüş
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine herşeyin başı sağlık.
Birde yanlızsın sakın ihmal etme.
afiyet olsun nilaycım güzel olmus menün..
saol canım elimden geldiğince dikkat ediyorum ama işte izmit cankırı hava değişimi bana hiç yaramıyo..
bide hastalarla yakın temasta olunca direnc die bişey kalmıyo...
sen nasılsın iimisin söz hazırlıkları nasıl gidiyo..askerlikte düşüyo sansına...
Aman canım dikkat et sen biran önce önlemini al.
Askerlik düşüyor mu?
Söz hazırlıkları nasıl gidiyor?Annesinin gelmesini bekliyoruz.
Bende hiç heyecan yok.Zaten paşama dünden sinirliyim.
Sen neler yaptın?
günaydın hanımlar, dün ofis dışındaydım giremedim bugün bilgisayarlarda bakım olacak adamar gelmeden dünkü monumu yazayım dedim :
sabah : klasik kahvaltı
ara : 1elma
öğlen : tavuk ızgara - bol salata - 1kase yoğurt
ikindi : 1 paket light bisküvi
akşam : 1 kase çorba- 4yk sebze yemeği -1 küçük kase yoğurt
bu arada bir gr dahi verememişim( bu hafta ne oldu anlamadım (
Neyse bugün kü monüm belli olunca yarın yazarım yarın mutlaka kilomu sölerim giremezsem bu sabah aynıydım aklınızda olsun öptüm hepinizi , geçmişe bakamadım umarım herkesin keyfi yerindedir ...
askerlik bu gün belli olucak diyordu sabah haberlerde 12 ay deniyor hayırlısı olsun..
bende anneme nasıl dicem die kara kara düşünüyorum..
telefondamıdesem yüzyüzemi desem nerden konuyu acsam pat diemi söylesem şaştım kaldım acıkcası..
kız söz bohcası hazırlasana.. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?