- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
hoşgeldin cicikizsinem..
umarım en kısa zamnda istediğin kiloya ulasırsın..
alsanaalsanasmile naniknanik
diğer fotolarıda bekliyoruz sırnaşık şey
evet canım istemeden yapılmıyor gözüm kurktu acıkcası biraz cesaret edemedim..ama krep tarifin cok hosuma gitti sen paylas menüleri ben iice anlıyayım.. bellimi olur bi anda baslıyı veririm :1rolleyes:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 yaşına yakın kızım var geçtiğimiz yaz 8 kilo verdim şuan boyum 153 60 kiloyum hedefim 50 kilo olmak moral motivasyona ihtiyacım var hepinize teşekkürler
bak söylemeyi unuttum onu yaptim bu sabah gayet güzel ve doyurucu oldu cok cikmamasuna ragmen :)
hosgeldin canim
özgeyle ben monti yapıyoruz hasretim dukan yapıo diğer arkadaslar kendilerine göre ayarlıyor menülerni diyette yenilebilecek seyler tüketerek zayıflıyor..uygulamış olduğunuz tavsiye ettiğiniz diyet listesi varmı ben bulamadım henüz kendime göre?
aslına bakarsan düzenli bi diyet yapsaydık simdiye kadar mezun olmustuk biz ama hep kacamaklar yüzünden hala bu haldeyiz..çok teşekkür ederim sizler baya baya zayıflamışsınız
bak söylemeyi unuttum onu yaptim bu sabah gayet güzel ve doyurucu oldu cok cikmamasuna ragmen :)
özgeyle ben monti yapıyoruz hasretim dukan yapıo diğer arkadaslar kendilerine göre ayarlıyor menülerni diyette yenilebilecek seyler tüketerek zayıflıyor..
aslına bakarsan düzenli bi diyet yapsaydık simdiye kadar mezun olmustuk biz ama hep kacamaklar yüzünden hala bu haldeyiz..
bende bir daha kilo almayacağım bir diyet istiyorum malesef 10 kilo vermiştim 2 kilo aldımbirde çalıştığım için spor da yapamıyorum siz yapıyormusunuz spor
[bende bir daha kilo almayacağım bir diyet istiyorum malesef 10 kilo vermiştim 2 kilo aldımbirde çalıştığım için spor da yapamıyorum siz yapıyormusunuz spor
umarım almazsın sağlıklı verince ve sonrasındada dikkat edince alınmaz zaten..
ben kendimi ii hissettiğim sürece evde kendi capımda bişiler yapıyorum yürüyüş yapan arkadaslar var..evde mekik cekenler falan..tabi yapmayanımızda var..
özgeyle ben monti yapıyoruz hasretim dukan yapıo diğer arkadaslar kendilerine göre ayarlıyor menülerni diyette yenilebilecek seyler tüketerek zayıflıyor..
aslına bakarsan düzenli bi diyet yapsaydık simdiye kadar mezun olmustuk biz ama hep kacamaklar yüzünden hala bu haldeyiz..
canım doyurucu olduğuna eminim bu tarifteki yulaf kepeği yulaf ezmesi dimi bildiğimiz bide aspartam cok değilmi onu sorucaktım sana.
yok canim yulaf ezmesi degil o baska bisey heralde bu yulaf kepegi nette arat istersen orda bulabilecekmisin bilemiyorum sanirim biraz zor bulunuyo hatta gitti gidiyordan alranlarda var sanirim evet banada cok geldi ben tuzlu yaptim zaten ben tatli yemdimmi yedikce yiyesim gelir o yüzden tatli yapmayi düsünmüyorum yapsam bile 1 corba kasigi koymam heralde,gecen gün cay icerken 2 tane attim icine onu bile icemedim tatli geldi
hemde sağlıksız bişi bu aspartam onu vücuda lacağımıza hiç almamamk daha ii..
yulaf ununu bi tansasa bakmam gerek heralde tam buğday unu var ama o varmıdır bilmiyorum..
montide karbonhidrat aldığında et ürünü alamıyorsun işte alabilseydik bende yapar denerdim..
saglikli bisey kaldimiki artiksözde saglikli besleniyoruz diyoruz meyve sebze et yiyoruz ama hepsi hormonlu hayvanlar sisirilmis belki orda bulunuyodur dogal ürünler ama burda mumla arasan bulamassin anca kendin ekip biccen :)
haklısın canım burdakilerinde pek sağlıklı olduğu söylenemez.. yani sağlıklımı değilmi onuda bilen pek yok acıkcası :)
günaydin kizlar,
zevcancim sen bilirsin canim,zaten istemeden olacak bi diyet degil.
farka gelince 500 gr gitmis dünden bugüne bakalim 5 günün sonunda ne olacak tabi 5 gün dayanabilirsem :)
özge hani fotolar :)
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 yaşına yakın kızım var geçtiğimiz yaz 8 kilo verdim şuan boyum 153 60 kiloyum hedefim 50 kilo olmak moral motivasyona ihtiyacım var hepinize teşekkürler
uygulamış olduğunuz tavsiye ettiğiniz diyet listesi varmı ben bulamadım henüz kendime göre?
bende bir daha kilo almayacağım bir diyet istiyorum malesef 10 kilo vermiştim 2 kilo aldımbirde çalıştığım için spor da yapamıyorum siz yapıyormusunuz spor
HİÇBİRİMİZ NERDEYSE SPORSUZUZ EN BÜYÜK EKSİĞİMİZ DE BU
malesef canim öyle biseyki türkiyede yedigin etten bile emin olamiyosun her cesit et var masallah
41 kere masallah canim benim benim cok tatli kendi gibi bahtida ömrüde güzel olsun ins,yüzünden gülücükler hiccc eksik olmasin,döktügü göz yasi sadece mutlulukdan olsun ins cimcimenin :)
ee sen nerdesin :)
masallah canım cok güzel cıkmıs..bu arda bi sürü seyin içinde sen nekadar yedin sırnaşık şey
maşallah canım çok güzel bir kızın büyütmüşsün kayınvalidem bakıyor kızıma :)
özellikle caliolu pastaya bayıldım aralıkta benim kızımın doğum günü :) ondan bulabilirsem yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?