Telefonda söyleme yüz yüze söyle canım.
Birden bire söyle.Anne seninle konuşmak istediğim bir konu var de.
Pat diye açıkla.Yoksa çok zor olur açıklamak.
Nişan bohçasını biliyorumda söz bohçasını bilmiyorum canım.
haklısın galiba cekip bi kenara direk söylemek
ANNE BİZ ALİYLE EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ demek en mantıklısı...
bizde var söz bohcası nişandaki gibi kalabalık değil ama ufakk tefek seyler oluyor..
bizde yok canım.
Nişanda var.söz zaten aile arasında olcak ve çok kalabalık olmucak inş.
Umarım annen çok tepkili olmaz.
canım benim nasıl takmam atar özge hepimizi takımdan ay sonunda 2 kilo veremezsek.. Delikafadulden
geçmiş olsun cnm, umarım biran önce iyileşir :teselli:
canım tekrar bi götür istersen doktora böyle durumlarda isal tehlike yaratabilir sıvı elektrolit dengesi bozulabiliyor vücudun halsiz düşer birden..
CANIM BENİM NASIL TAKMAM ATAR ÖZGE HEPİMİZİ TAKIMDAN AY SONUNDA 2 KİLO VEREMEZSEK.. delikafadulden
Selam kızlar nasılsınız ayyy çok utanıyorum biliyormusunuz çok uzun zaman oldu buraya gelip yazmayı,sizleri çok özledim ben kızımda bende çok iyiyiz size tepikleri var teyzeleri,sizler nasılsınız nasıl gidiyor bakalım zayıflama turları inş.herkes iyidir artık uğrarım ben size arada sırada
özgecim geçmiş olsun...kaç gündür rahatsız ve tam nesi var anlamdım ama umarım en hasarszı şekilde atlatırsınız rahatsızlığınızı...
tepkili olucak eminim hatta kabul etmicek gibi gelio..
Seninki ne tepki vermişti..
zevcan cımmm günaydın neyseki ben ayın yarısında girdiğim için şanslıyım sanırım ekim sonu 1 kilo vermem yeterliymiş:))
Günaydın kızlar.
Dün akşam ve bu sabah kızım daha iyi gibiydi. Umarım geçiyordur artık. Yavrum bişiy de yemiyor. Dün akşam balık aldık aç kalmasın bari diye balığı her durumda yer çünkü.
Benim diyetten haberlere gelirsek hiç gelmesek daha iyi. Bir türlü oturtamadım. Kızın hastalığı vs derken kendimi hiç diyet yapacak gibi hissetmiyorum.
c.tesi götüreceğim şekercim.
Az kaldı valla Ekim sonuna kızlar ona göre.
Merak etme kabul eder cnm turşunu kuracak hali yok ya. Benimkilerde önce tepkiliydi sonra herşey yoluna gitti. Sakince halledeceğine eminim.
Zevcan canım valla sanırım erdim bugün sabah 54,8 geldim zaten biliyorsun ben 55.8 le başlamıştım.ama bugülerde regl olucam tartı değiştiirir sanırım.
özge canım geçmiş olsun tekrar.biliyorsun benim kızımda öyleydi amipli dizanteri ama şimdi daha iyi hangi ilaçalrı kullanıyorsun.ben nidazol ve reflor veriyorum ama inan çok iyi geldi.
canım ireme zorlada olsa su içirmeye calısın ..
diyeye bi türlü baslayamaman hiç hoş değil en gec pazartesi düzende olman gerek..
umarım olay cıkartmaz canım yaa cok korkuyorum ilk cocuk olmak bide işleri dahada zorlastırıyo..
bu arad atcanmı kız hepimizi delikafadulden
.
Zevcancım İrem su çok içer. Günde 2 lt falan içiyor en az. O konuda sıkıntı yok maşallah.
Dediğin gibi p.tesi düzende olmam lazım. Yoksa kurtulamayacağım bu kilolardan.
Atcam tabi hatta yerinize yeniler bakmaya başladım bile. sengözlerimebaksanab
Kızlar bu arada bizim şirkette diyet yemek çıkıyor bunu hiç söylememiştim. Şimdi itiraf ediyorum:kedi:
gördüm gördüm topla bakalım yenileri... :dilcikar:
napalım bizde 4. takımdan atılanlar birlikte zayıflıyor die bi topik acar orda zayıflarız :roflol: :roflol:
bak bak bide diyet yemek varmıss sengözlerimebaksanab
özgecim geçer inşallah biran önce.çok zor bir durum ya benim kızım bu sene 2 kere yakalandı bu illet mikroba .bakıyorum bazı çocuklar mikrobun içinde oynuyorlar hiçbierşey olmuyor bizimkiler sanırım fazla hijyenden böyleler:))
bu arda özgem fotonuz cok güzel cıkmıs.. gördümmm yerimseniben
O topicide baltalarım ben. Hacklerim sizi :dance:
Saol kuşum.
günaydin kizlar,
zevcancim sen bilirsin canim,zaten istemeden olacak bi diyet degil.
farka gelince 500 gr gitmis dünden bugüne bakalim 5 günün sonunda ne olacak tabi 5 gün dayanabilirsem :)
özge hani fotolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?