Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haklısın galiba cekip bi kenara direk söylemek
ANNE BİZ ALİYLE EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ demek en mantıklısı...

bizde var söz bohcası nişandaki gibi kalabalık değil ama ufakk tefek seyler oluyor..

Son düzenleme:

Bizde yok canım.
Nişanda var.Söz zaten aile arasında olcak ve çok kalabalık olmucak inş.
Umarım annen çok tepkili olmaz.

Günaydın kızlar.
Dün akşam ve bu sabah kızım daha iyi gibiydi. Umarım geçiyordur artık. Yavrum bişiy de yemiyor. Dün akşam balık aldık aç kalmasın bari diye balığı her durumda yer çünkü.
Benim diyetten haberlere gelirsek hiç gelmesek daha iyi. Bir türlü oturtamadım. Kızın hastalığı vs derken kendimi hiç diyet yapacak gibi hissetmiyorum.

geçmiş olsun cnm, umarım biran önce iyileşir :teselli:

Saol cnm.

canım tekrar bi götür istersen doktora böyle durumlarda isal tehlike yaratabilir sıvı elektrolit dengesi bozulabiliyor vücudun halsiz düşer birden..

c.tesi götüreceğim şekercim.

CANIM BENİM NASIL TAKMAM ATAR ÖZGE HEPİMİZİ TAKIMDAN AY SONUNDA 2 KİLO VEREMEZSEK.. delikafadulden

Az kaldı valla Ekim sonuna kızlar ona göre.

Çiçekkkkkkkk hoşgeldin cnm. Ne kadar kaldı doğuma.

özgecim geçmiş olsun...kaç gündür rahatsız ve tam nesi var anlamdım ama umarım en hasarszı şekilde atlatırsınız rahatsızlığınızı...

Canım amipli dizanteri c.tesiden beri hasta.

tepkili olucak eminim hatta kabul etmicek gibi gelio..
Seninki ne tepki vermişti..

Merak etme kabul eder cnm turşunu kuracak hali yok ya. Benimkilerde önce tepkiliydi sonra herşey yoluna gitti. Sakince halledeceğine eminim.

Zevcan canım valla sanırım erdim bugün sabah 54,8 geldim zaten biliyorsun ben 55.8 le başlamıştım.ama bugülerde regl olucam tartı değiştiirir sanırım.

özge canım geçmiş olsun tekrar.biliyorsun benim kızımda öyleydi amipli dizanteri ama şimdi daha iyi hangi ilaçalrı kullanıyorsun.ben nidazol ve reflor veriyorum ama inan çok iyi geldi.

canım ireme zorlada olsa su içirmeye calısın ..
diyeye bi türlü baslayamaman hiç hoş değil en gec pazartesi düzende olman gerek..
umarım olay cıkartmaz canım yaa cok korkuyorum ilk cocuk olmak bide işleri dahada zorlastırıyo..

bu arad atcanmı kız hepimizi delikafadulden

Zevcan canım valla sanırım erdim bugün sabah 54,8 geldim zaten biliyorsun ben 55.8 le başlamıştım.ama bugülerde regl olucam tartı değiştiirir sanırım.

vanım montiye baslama kilon değil takıma baslama kilon baz alıncak 55,4 ile basladın..
400 gr mın kalmıs hadi verirsin sen onu 10 gün içinde.. kaydirigubbakcemile2

özge canım geçmiş olsun tekrar.biliyorsun benim kızımda öyleydi amipli dizanteri ama şimdi daha iyi hangi ilaçalrı kullanıyorsun.ben nidazol ve reflor veriyorum ama inan çok iyi geldi.

Canım bizde aynen dediğin bu ilaçları kullanıyoruz. Birde ek olarak calpol 6 ağrısı olmasın diye sanırım.

Zevcancım İrem su çok içer. Günde 2 lt falan içiyor en az. O konuda sıkıntı yok maşallah.
Dediğin gibi p.tesi düzende olmam lazım. Yoksa kurtulamayacağım bu kilolardan.
Atcam tabi hatta yerinize yeniler bakmaya başladım bile. sengözlerimebaksanab

Kızlar bu arada bizim şirkette diyet yemek çıkıyor bunu hiç söylememiştim. Şimdi itiraf ediyorum:kedi:

gördüm gördüm topla bakalım yenileri... :dilcikar:

napalım bizde 4. takımdan atılanlar birlikte zayıflıyor die bi topik acar orda zayıflarız :roflol: :roflol:

bak bak bide diyet yemek varmıss sengözlerimebaksanab

zevcancımm hadiya bilmiyordum bende kendimi garantiye aldım diye seviniyordum:)) ama neyse heralde veririm bu hafta bir 400 daha.hafta sonuda spor yapıcam herald eolur bişeyler.

özgecim geçer inşallah biran önce.çok zor bir durum ya benim kızım bu sene 2 kere yakalandı bu illet mikroba .bakıyorum bazı çocuklar mikrobun içinde oynuyorlar hiçbierşey olmuyor bizimkiler sanırım fazla hijyenden böyleler:))

O topicide baltalarım ben. Hacklerim sizi :dance:

Sorma ya sakınan göze çöp batar misali işte.
Neyse Allah dermansız dert vermesin.

bu arda özgem fotonuz cok güzel cıkmıs.. gördümmm yerimseniben

Saol kuşum.

günaydin kizlar,

zevcancim sen bilirsin canim,zaten istemeden olacak bi diyet degil.
farka gelince 500 gr gitmis dünden bugüne bakalim 5 günün sonunda ne olacak tabi 5 gün dayanabilirsem :)

özge hani fotolar :)

O topicide baltalarım ben. Hacklerim sizi :dance:

Saol kuşum.

alsanaalsanasmile naniknanik

diğer fotolarıda bekliyoruz sırnaşık şey

günaydin kizlar,

zevcancim sen bilirsin canim,zaten istemeden olacak bi diyet degil.
farka gelince 500 gr gitmis dünden bugüne bakalim 5 günün sonunda ne olacak tabi 5 gün dayanabilirsem :)

özge hani fotolar :)

evet canım istemeden yapılmıyor gözüm kurktu acıkcası biraz cesaret edemedim..ama krep tarifin cok hosuma gitti sen paylas menüleri ben iice anlıyayım.. bellimi olur bi anda baslıyı veririm :1rolleyes:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 yaşına yakın kızım var geçtiğimiz yaz 8 kilo verdim şuan boyum 153 60 kiloyum hedefim 50 kilo olmak moral motivasyona ihtiyacım var hepinize teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…