Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selamlar kızlarrr

bugünkü menümü yazıp bi yarım saatliğine kaçıyorumm (21.10.10)

sabah yarım simit çay
ara kalan diğer yarım simit
öğlen ton balıklı salata
akşam salata olur yanına da çorba düşünüyorum.
acıkırsam elma

kızlar yaa bu sabah tartıldım önce 49.3 çıktı şaşırdım sevindim birden, bi daha çıktım 49.6 çıktım bu sefer:/ anlamadım nie öle yaa vermişim bu hafta ama daha çok olur diodum. sabah yine tartılcam eğer net olursa yazarım (bazen sabahları bağlantı olmuyor) olmazsa da 49.6 geçersiniz mafoldumben

selam hanımlar

sabah kornflakes süt

ara bi light süt

öğle haşlama tavuk bi kepçe çorba 2 kaşık bulgur pilavı

ara 2 mandalina

akşam bi kepçe çorba bi kepçe kuru fasulye

ara yeşil çay

afiyet olsun tatlımm bana öğlenki pilav fazla geldi ama diyetisyenin yemeni söylüyor sana yarınki sonucunu cok merak ediyorum kaydirigubbakcemile2

açıkcası bende merak ediyorum tartılmamak için zor tutuyorum kendimi.çünkü hiç kilo vermişim gii gelmiyo bana neden bilmiyormCADIARZU

valla ne bilim.inancımı yitirdim sanki veremiyorum ve veremicem gibi geliyooo.bide adet haftamdı sanki ondanda hala kasıklarım şiş

valla ne bilim.inancımı yitirdim sanki veremiyorum ve veremicem gibi geliyooo.bide adet haftamdı sanki ondanda hala kasıklarım şiş

adet dönemi olduğundandır canım yoksa verirsin..
hem neden ümitsizliğe kapılıyorsun ki..
verirceksin benden önce bile amacına ulasabilirsin benim asıl amacım 50 bak 20 günde hiç kilo veremedim ben ümitsizliğe kapılmıyorum sana noluyo... hem sen spor neden yapmıyorsun bakalım ..

ah be hemşom bilmiyorum. bu aralar nedensiz bi şekilde huzursuzum. olan biten bişiler yok, aksine mutsuz olmam için bi sebep yok. spora gelince aslında leslie yapıyodum ben ilk başlarında diyetimin,ama bundan 6 sene kadar önce ayak bileğimi kırdım ben ve acayip canım yanıyo fazla zorlayınca. ve eve bi yürüyüş bandı almak istiyorum koyacak yerim yok evde... aslında panik oldum şubat tatili yaklaştıkça huzursuzlanmaya başladım . benim tek sıkıntım o. konsantrasyonum bozuldu diyet için

yarın moralin yerine gelir...canım bileğini yormicak bişiler lazım sanaleslie bilekleri yoruyo..
panik yok sakın öyle düşünme herseyin hayırlısı kız söz düşünüyom ocakta şişmanın benim catlamam lazım delikafadulden
hayatım boyunca şişmandım düğünümdede şişman olmak istemiyorum..
iş cıkısı yürüsen biraz ii gelir aslında...

bişi diyimmi ben evlenmeye karar verdiğimde 97,5 kiloydum düğünümde 68 kiloydum.yani isteyince yapıyorum. hayatımın en zayıf haliyle giydim gelinliğimi. kocamla 8 senedir tanışıyoruz ama 2 senedir evliyiz. yani ilişkimiz boyunca şişkoyduuuuuuuuuuum. rahat ol düğünmden önce gümbür gümbür kilo verirsin. düğünden önce 1 ayda 9 kilo verdim ve diyet yapmadan. yanlız yaşıyodum evimiz,n altında bi manav vardı. okuldan eve dönerken uğrar hergün iki klo meyve alırdım. yıkar koyardım masaya yatana kadar sadece meyve yerdim. sitreste cabası tabi.

ben veremem stres falan hak getire kilo alırım yine veremem o yüzden yıl basına kadar incecik olmam lazım 2 ay kaldı delikafadulden
kız napcaz biz benide bi telas aldı şimdi ....

Sakın ola moralini bozup diyetini bozma.
Böyle zamanlar çok sakatttır diyet açısından aman diyim canım.

Ay maşallah ya süpersin süper. Bende 58 ile evlenmiştim. 6 ay sonra hamile kaldığımda 72 kiloydum. :kedi:

haftada 1.3 falan vermen gerekiyo.. bennimde 1.2 verebilirmiyim sence bence veremem...

Verirsin ama nasıl vereceğini biliyorsun.

Bu arada cicikızsinem
Kurallarımızdan bahsetmedik sana.
Hergün paylaşım ve menü yazmak şart canım.
Birde ayda 2 kilo verme kuralı var. Sen kasımda başlarsın bu kurala artık.
Veremeyenler diskalifiye oluyor.

bizim bedenimizi kandıracak bişilere ihtiyacımız var.diyetisyenimin verdiği bi çay var,ama o bana diyetin erken dönemlerinde bunu yaparsak sonra sıkıntı yaşarız demişti. genede isteyenler için 2lt su,3 elma, bi kabuk tarçın,bi kabuklu limon,bi kaşık tane karabiber,kiraz sapı kaynat yemeklerden sonra bi bardak iç demişti ama .salıya randevum var gene bi gidim yağ kaybım az ise yapıcam. ama salıya kadar beklicem

yok ben diyeti bozmam,ama diyet beni bozuyoooooooakannehir şaka bi tarafa motivasyonumu geri kazanmam lazııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…