Sagol canimGecmis olsun kizlar cok fena sallanmissiniz annemler hala disaridalarmis eve girememisler korkudan
Çok çok geçmiş olsun canımCoksukur rabbime ama nasil bi andi allah kimseye yasatmasin soka girdim
cnm ben İstanbuldayım bir de 12. katta oturuyorum. Baya bir sallandıkGeçmiş olsun canım neresiydi çok şiddetli olmuş demek ki
İstanbul cnm sen? Hissettiniz mi sendeYasemn nerdendin sen
Ben İstanbuldayım ama burası da sallandı. Zaten 6.3 şiddetindeymiş büyük bir deprem yani. İzmir kimbilir nasıl sallanmıştırbende de ödem var canım ben de yeşil çay ve bol su içerek atmaya çalışıyorum
sabah yorumları okuyup alıntıla dedim ve yorum yapmadan çıkmışım sayfadan hakikaten kafam yerinde değil uykusuzluk tüm dengemi bozdu.
canım geçmiş olsun tekrar moralini bozma ayrıca çok falan da yemiyorsun gayet normal sen şu an stresten dolayı böylesin canın acıyor çok da haklısın
hayırlı olsun canım
valla canım 2 gündür zaten regl olmama rağmen sahur iftar yapıyorum arada belki yoğurt kahve falan içtim yedim
genel olarak mercimek çorba, salata, taze fasulye, fırında kaşarlı tavuklu mantar yedim
tatlı olarak çikolatalı pasta
meyve olarak karpuz
ve karışık tuzlu kuruyemiş..
kuruyemiş yemeseydim sıkıntı yoktu çünkü yemek ölçülerimi değiştirmedim.
neyse artık yapacak birşey yok
asyacım tebrik ederim.
izmir de oldu diye biliyorum çok çok geçmiş olsun iyisiniz değil mi?
cnm sen çok fena yaşamışsız ben de başım döndü sandım arada döner çünkü. Sonra perde ve lambalar da sallanınca anladım ben. Hepimize geçmiş olsunKizla beraberdim esim yeni gitmisti ise annemle konusuyordum tlfda.birden sallnmaya.başladı basim dönüyor sandm bktim deprem ciglik cigliga aglmaya bsldum annm cocugu al cik demese klcam kucakladm.kapiya kdr gidebildim comelp kldim aglma krizinr girdim yakorkudam bcklarimin bagi çözüldü resmn asagiya esimin ananesi indirdi indigimde titriyordu bcklarim.hala.cocuguma bsey olcak diye korktum
Kızlar nasılsınız bakem depremi hisseden herkese geçmiş olsun
Menüm
Sabah 1 bardak süt 1 yumurta kahvaltı 2dilim ekmek
Ara t.kahvesi şekersiz
Öğlen
3kaşık pilav 2but salata
Akşam
Özür ama kokoreç yicem
Sen de mi İzmir'desşn? İyi misiniz?cnm sen çok fena yaşamışsız ben de başım döndü sandım arada döner çünkü. Sonra perde ve lambalar da sallanınca anladım ben. Hepimize geçmiş olsun
Yok cnm İstanbuldayım ben 12. katta oturuyorum bizim bina da sallandı baya. Neyse can kaybı fln yokmuş hepimize geçmiş olsun..Sen de mi İzmir'desşn? İyi misiniz?
Izmirdeyim depremin göbeğinde. Bildigin gidip geldi esyalar cok kotu sarsıntıyı en.siddetli sekilde gordum ki.hala artcillar oluyo suan.İstanbul cnm sen? Hissettiniz mi sende
kızlar ben bildirimimi yapayım bugün erken tartıldım iftara doğru bir daha eczaneye gitmeyim dedim
geçen hafta 71
bugün 70
fark _1
kızlar toplamda 17 kilo vermiş oldumçok şükür
Çok geçmiş olsun çok zor yaevet gülüm yaa daha çok var ama en azından yarısını geçtisıcaklarla boğuşuyoruz bizde oğlan için eczaneye gittim zaten ateş düşürücü aldım bir de ishal olmuş 3 gündür yatak döşek kalmadı.
Menü geçiyorum bugun için.
Sabah: 2 yumurta beyazına 1 yk yulaf kepeği ile krep. - kahve - havuç - çeri domatesler
Öğle: 150 gr ızgara somon - Zero - bir çoban salata yağsız - 1 yumurta ve 1 yumurta beyazına 1 yk yulaf kepeğşndrn krep
Akşam: 240 gr ızgara biftek - 200 gr yağsız yoğurt
Alınan Kalori: 1089
Su: 1.5 lt
Spor: şimdilik 35 dakika - 3 km yürüyüş ile 200 kalori
Akşam bir daha yürünecek.
Kizlar deprem oldu hissettiniz mi. Biz cok fena sallandik
.Kizla beraberdim esim yeni gitmisti ise annemle konusuyordum tlfda.birden sallnmaya.başladı basim dönüyor sandm bktim deprem ciglik cigliga aglmaya bsldum annm cocugu al cik demese klcam kucakladm.kapiya kdr gidebildim comelp kldim aglma krizinr girdim yakorkudam bcklarimin bagi çözüldü resmn asagiya esimin ananesi indirdi indigimde titriyordu bcklarim.hala.cocuguma bsey olcak diye korktum
Midilli adasinda yikilan evler varmis sanirkm ama olu varmi bilmiyorum sagol hawarimTebrik ederim çok iyi gidiyorsun canım
Çok geçmiş olsun çok zor ya
Muz falan ezip ver
Canım şişkinliğin nedeni başka bir şeydir çünkü menün normal
Geçmiş olsun
.
Çok çok geçmiş olsun umarım kimseye bir şey olmamıştır
EvetSende demi 6plus var
Menü geçiyorum bugun için.
Sabah: 2 yumurta beyazına 1 yk yulaf kepeği ile krep. - kahve - havuç - çeri domatesler
Öğle: 150 gr ızgara somon - Zero - bir çoban salata yağsız - 1 yumurta ve 1 yumurta beyazına 1 yk yulaf kepeğşndrn krep
Akşam: 240 gr ızgara biftek - 200 gr yağsız yoğurt
Alınan Kalori: 1089
Su: 1.5 lt
Spor: şimdilik 35 dakika - 3 km yürüyüş ile 200 kalori
Akşam bir daha yürünecek.
ne depremi ya :SKizlar deprem oldu hissettiniz mi. Biz cok fena sallandik
kokoreç mi :SKızlar nasılsınız bakem depremi hisseden herkese geçmiş olsun
Menüm
Sabah 1 bardak süt 1 yumurta kahvaltı 2dilim ekmek
Ara t.kahvesi şekersiz
Öğlen
3kaşık pilav 2but salata
Akşam
Özür ama kokoreç yicem
Menü bildirimi
Sahur
1domates
Kk peynir
2dilim kizarmis ekmek
1haşlanmış yumurta
Bir tutam maydanoz
Yarim salatalık
Sekersiz cay
2biber
Iftar
6yk yesil fasulye
2-3yk bulgur pilavı tam 3yk degildir ama
4yk yoğurt
Su 2lt oldu
Spor yok
Sabah unuttum yazmayı sonrada fırsatım olmadı
Cuma 59
Bu gün 59,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?