Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öyle uğraşıyoruz canım :) seninde olursa sende uğraşırsın bol bol

uyumuyorum ben :)'

İnşaAllah canım..
Tek isteğim Rabbim hazır olduğum, o sorumluluğu kaldırabileceğim zamanda versin..
Ben daha kendim çocuğum desem hiç abartmış olmam :)

Uyu uyu

Valla yumurta haşlarım bi olmadı.

Sahur vaktiydi uyuyamadım :)
Aç kalmaktan iyidir..

yapma kaptan napıyorsun sen
Bende 3 tane kayısı ve 1 bardakta yeşilçay içtim

Napim canım sıkıldı, birşeyler yemek istedim ama o saatte yemeği de hiç sevmiyorum.. Geçen sene de hemen hemen hergün salatalık yerdim sahurda

Ben 47ye inemeyeceğim galiba. Bugun görüntümüz buydu
Semuuu senin etin, yağın kalmamış kii nerenden vereceksin o kiloyuu ??

Ya kemik yapından ya da spor yapmış olmanın faydaları ki, ben senin şu anki kilonda olunca bile kilolu görünüyorum, gerçi 5 cm boy farkımız da var
Sana maşaAllah yani

Bende makiyatomu yudumluyorum yesil cay içiyorum pehh

Hayali makiyaton afiyet oldun Nanam

Ayy litfen.ben senin klorlunum

Sağ ol kaptanım, işte göbek var

Benim baldırlarım cok kalın, spor yapmanın dezavantajı olarak.

Kızlar herkese günaydın, sağ yumurtalık sızlıyor bu sabah.

Hafif kanama olmuş, leke vardı.

50.1'im gene, anlamadım. Moralim bozuk.

insAllah canım.. Zaten insan anne olmadan önce ne kadar büyük olursa olsun çocuk oluyor ,anne olunca tamamlanıyor hersey ve insan onunla buyuyor...

En azından salatalıkla kurtarmışsın kaptanım ya başka şeyler yeseydin

Kabakları ikiye uzun kesip haşlıyorum içini alıp iç kısma ister tavuklu ister kıymalı harç koyup ustune beşamel sos indirecek zaman kaşar peyniri koyuyorsun ben diyet olsun diye haşlanmış kabak Ustu harç koydum diyet karnıyarık oldu

Son düzenleme:

yağ oranın baya düşmüştür vücut yapın onu gösteriyor. protein le beslenmenin faydaları ve spor tabii ki.
bence ödemin var, yeşil çay içebiliyorsan içmeye çalış bir de limonlu zencefilli su ben faydasını görmüştüm.

12 haziran menüsü

sabah: 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 2 yk lor, 5 zeytin, ananaslı yeşil çay
ara: 3 hurma, 10 çiğ fındık
öğlen: 30 gr special k sade 1 kutu süt
ara: form çayı, 1 paket kremalı bisküvi (tamamen can sıkıntısından yedim) diyorum ama yapacak bir şey yok
akşam: 6 yk taze fasulye, 6 yk tavuklu mantar, 1 kase yoğurt ve salata
ara: 5 dilim karpuz

su: 4 lt
spor: 1 saat yürüyüş, gelince yeşil çay

niyetliyim bugün kaldığım yerden devam. eğer cumaya kadar geçen haftaki kiloma düşmezsem bilin ki kilo almışımdır. ödem hala var hissediyorum.

Selam kızlar nasılsınız perşembeden beri yoktum kusura bakmayın kaynanam rahatsız olduğu için izin aldım bu gün döndüm işe.Evde internet olmadığı için giremedim.
Perşembeden beri akrabaları iftara çağırdım hazır evdeyken aradan çıkarayım dedim kilo veremedim ama kilo da almadım davet işleri bitti çok şükür. Kaldığım yerden devam ediyorum inşallah.

bu cuma gidiyorum sabahtan bildirim yapıp gideceğim, 23 haziran Cuma da döneceğim. Dönüşte de bildirim yaparım kendi tartımdan 18-19 olur en geç zaten.

VAlla aslında 2 şudur hiç spor yapmadım biliyorsun ameliyat sonrası. Şimdi daha yeni yemi yürüyorum her gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…