valla yapasım var yalan değil ne yapayım örnek ver bana
kızlar resmimi attım önceki halimle şimdiki.fatimem burdamısın? @AKovser
seni anlıyorum ben de 2 haftadır alıyorum ama 2 sinde de günler değişti 8 -1 arası çalışacak ama 12 oldu mu kaçar gibi gitti kütüphanenin tozunu almamış komidinler yerinden oynanamış tozluklar toz içinde dedim ki evi süpürmeden silinir mi önce halıları süpür sonra topla hem yer açılsın hem ayak altında olmasın yani ben mi söyleyeceğim...haftalık alacam diye konuştum ama son oldu. bayram sonrası başkası başlayacak hay Allahım yaa valla ben de söylemekten yoruluyorum.
iyi birini bulmak zor gerçekten..
şimdi sana gelen kadın türk ve az olunduğu biliyor onu kullanıyor olabilir canım mecburiyetler maalesef
yeşil çay kabızlık yapıyor bendeGeçmiş olsun canim
@AKovser
19a kadar tartilsanda arti cikarsin ki soyle yap bence evde cuma gunu tartil sabah cumartesi sabahta otelde tartil farki alalim iki tartı arasindaki.olur mu kovserim oyle.cunku cuma aksam olucak ve fazla gelicek kilosu en azindan cuma gunu net kgsini almış oluruz?
Canim senin yesilcay icmen.gerektigini düşünüyorum. Odeminden kurtulursun boylece listenede bakicam bakalim kilo vermene ne engel.eger yanlis besleniyosan vucudun.kendini kitlik moduna almis olabilir az yemek kilo vermek anlamina gelmeyebiliyor bazen
Hmmmyeşil çay kabızlık yapıyor bende
Kabakları ikiye uzun kesip haşlıyorum içini alıp iç kısma ister tavuklu ister kıymalı harç koyup ustune beşamel sos indirecek zaman kaşar peyniri koyuyorsun ben diyet olsun diye haşlanmış kabak Ustu harç koydum diyet karnıyarık oldu
şu an görebilirsin canım albumdebende göremedim
şu an görebilirsin canım albumde
sağol gülüm oğluş kucağımda çekildik aslında aklıma gelmedi oğlanı eşime verirdim de.çok güzel olmuşsun canım ya çok güzel vermişsin kilo tebrik ederim :)
sağol gülüm oğluş kucağımda çekildik aslında aklıma gelmedi oğlanı eşime verirdim de.
sağol teyzesi 7 aylık olduyinede belli canım yüzünden dahi belki yani baya baya fark var.. Bu arada masAlah oğlun çok tatlı.. Ne kadarlik
sağol teyzesi 7 aylık olduçok ishali gidiyor ama yüzü küçücük kaldı diş topluyor o yüzden sanırım
hoş geldinBen geldim
Ben geldim
Bana kink at ben yazarımsinirden ağlıcam o derece yanişu detoxsu sorsam mı diyetisyene çekiniyorum da sormaya
Hoş geldin.Ben geldim
hosbuldum nasılsın semurHoş geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?