- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
93,1 idim
ödem mi yoksa alıyormuyum bilmiyorum 93,1 den 93,4 çıktım en son cuma ödemdir dedim 93,6 olmuşum tartım mı bozuk acaba diye düşünüyorum 93,1 iken dr gittim orda da 92,5 çıktım gelde çık işin içinden+500 olmuş belki ödem vardır canım ya
ödem mi yoksa alıyormuyum bilmiyorum 93,1 den 93,4 çıktım en son cuma ödemdir dedim 93,6 olmuşum tartım mı bozuk acaba diye düşünüyorum 93,1 iken dr gittim orda da 92,5 çıktım gelde çık işin içinden
sabah eşim kaldırdı beni hadi kalk spor yapalım dedi hı hı dedim yatmışım tekrarbide utanmadan alarm kurdum 6.30'a evde yada dışarı çıkıcaktım
bir bilsem canımAllah Allah :) nasıl olacak
ya şu kadınkar kulübü de whatsap gibi olsa ya bildirimleri kapalı iken de alalım dimi
bak şimdi şekerim 6 buçukta kalkıcam kahvaltı edicem 7 gibi koşu bandına yada dışarı çıkıcam en az40 dk spor yapsam 8 oldu duş alsam 8 buçuk giyin hazırlan işe gel6 buçukta napacaksın kız kalkıp
bir bilsem canım
aman ne kocası biz onlara karışıyormuyuzaman olmasınbenim koca bilmiyor buraya girdigimi
hayır kendimi parçaladım listeye giricem diye bu ne perhiz bu ne lahana yanihayırlısı :)
Bende bilmiyorum
Öğle biraz olmamış canım onun dışında güzel su harika :)
aleykum selam hoşgeldin , geçmiş olsun..
İftarları da aradan çıkarmak iyi olmuş..
korkma korkma herşeye rağmen güzel..
Normalde kaç kiloydun ki şuan 93.6 oldu
aleykum selam canım hoşgeldin :) iyiyim ben hayırdır ne alışverişine çıktın ?
Valla ben hayattan bezmişim ve nasıl katil olmam diye düşünüyorum
bak şimdi şekerim 6 buçukta kalkıcam kahvaltı edicem 7 gibi koşu bandına yada dışarı çıkıcam en az40 dk spor yapsam 8 oldu duş alsam 8 buçuk giyin hazırlan işe gelolmaz mı?
valla ben çok kıskancım karışıyorum oda çok kıskanç karışıyor ona gore burdaki üyelerin yarısı erkekaman ne kocası biz onlara karışıyormuyuz
hayır kendimi parçaladım listeye giricem diye bu ne perhiz bu ne lahana yani
Anladım canım kolay gelsin :)Kısaca çeyiz işi diyeyim canım.. Eksikleri tamamlamaya çalışıyorum..
Sakin ol canım..
Kadın ne yaptı da bezdirdi seni ?
Gelelim fasulyenin faydalarına menüm kızlar
Sabah
2yumurtadan omlet
Öğlen
1 kase çorba 2 kaşık barbunya 3 tane marul,biber,domates
Akşam
3 kaşık pilav 1 tane but 1 bardak ayran kızarmış biber tost makinesinde
Aralar da Türk kahvesi 1 şeftali 4 tane küçük Galeta 2 lt su
Kadın ne yaptı da bezdirdi seni ?
Gelelim fasulyenin faydalarına menüm kızlar
Sabah
2yumurtadan omlet
Öğlen
1 kase çorba 2 kaşık barbunya 3 tane marul,biber,domates
Akşam
3 kaşık pilav 1 tane but 1 bardak ayran kızarmış biber tost makinesinde
Aralar da Türk kahvesi 1 şeftali 4 tane küçük Galeta 2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?