bana da çarşamba.. Bana da açlıkKızlar yarın bize kadın gelecek, bana gene açlık
Valla oğlumu çok sevsem de çocuksuz günlerimi özlüyorum bazen ben deSizin işiniz de zor, ben kendimle baş edemiyorum sizde bir de çocuk var
Valla oğlumu çok sevsem de çocuksuz günlerimi özlüyorum bazen ben de
Evet ben de öyle diyorum eşim de kızıyor ama bu durumun oğlumla ilgisi yok anne olmanın sorumluluğu çokmuş ve ben bunu hiç farketmemişim önceden. 2. çocuk benim için şuan mümkün değil :)Ben aynı şeyi diyorum hep, cocuk bana göre değilmiş ki bende 2 afet.
Bence sen şuan tamamsın korumaya geç derim :)Ben 47ye inemeyeceğim galiba. Bugun görüntümüz buydu
Evet ben de öyle diyorum eşim de kızıyor ama bu durumun oğlumla ilgisi yok anne olmanın sorumluluğu çokmuş ve ben bunu hiç farketmemişim önceden. 2. çocuk benim için şuan mümkün değil :)
Yok güçlenme var seyirden sonraBence sen şuan tamamsın korumaya geç derim :)
İnsan zayıfladıkça zayıflayası geliyor :) 49 falan gayet iyi bence ama sen bilirsinYok güçlenme var seyirden sonra
Ne bileyim 47 olaydım
İnsan zayıfladıkça zayıflayası geliyor :) 49 falan gayet iyi bence ama sen bilirsin
günaydın kızlar nasılsınız ? böyle yok çock olmasaydı falan da filan da diyip beni korkutmasanız olmaammmııı
bende sabah tartıldım sinirlerim bozuldu ya tartıyı mı değiştirsem kaç senelik tartı 93,6 nedir abi yaaaa
hayır hep aynı yerde,vücudumun saldığının farkındayım yumuşamış her yerim ama kilo düşeceğine çıkıyor tamam ödem de var ama bu kadar da değildir herhalde49da sabit degilim ki, bence 50de sabitim şu an
Allah allah yerini mi değiştirdin
hayır hep aynı yerde,vücudumun saldığının farkındayım yumuşamış her yerim ama kilo düşeceğine çıkıyor tamam ödem de var ama bu kadar da değildir herhalde
valla yapasım var yalan değil ne yapayım örnek ver banaHay Allah ya.
Kuzum biraz aslında listede oynama yapsak? Menülerinde.
Kızlar bu eve gelen kadınlar bazen gerçekten cok hadsizleşiyor.
Normalde sabah 9da gelir, 10 oldu hala yok. Şimdi aradı azıcık gecikecekmiş. Yahu 2 çocuklu ev, gitmen gereken bir saat var. Trene göre, benim çocuğumu okuldan almama göre. Sinir oluyorum. Zaten her şeyi baştan sağma yapıyor. Mecbur olmasam kapıma sokmam ama burada başka Türk yok. Çok sini oldum, zaten hastayım. Biliyor. Erken gelsene. Aç aç günü yarıladım.
Evet ben de öyle diyorum eşim de kızıyor ama bu durumun oğlumla ilgisi yok anne olmanın sorumluluğu çokmuş ve ben bunu hiç farketmemişim önceden. 2. çocuk benim için şuan mümkün değil :)
nerde kız ben niye görmedimkızlar resmimi attım önceki halimle şimdiki.fatimem burdamısın? @AKovser
Geçmiş olsun canimSelam kızlar nasılsınız perşembeden beri yoktum kusura bakmayın kaynanam rahatsız olduğu için izin aldım bu gün döndüm işe.Evde internet olmadığı için giremedim.
Perşembeden beri akrabaları iftara çağırdım hazır evdeyken aradan çıkarayım dedim kilo veremedim ama kilo da almadım davet işleri bitti çok şükür. Kaldığım yerden devam ediyorum inşallah.
@AKovser16 haziran gidiş 23 dönüş cnm
Canim senin yesilcay icmen.gerektigini düşünüyorum. Odeminden kurtulursun boylece listenede bakicam bakalim kilo vermene ne engel.eger yanlis besleniyosan vucudun.kendini kitlik moduna almis olabilir az yemek kilo vermek anlamina gelmeyebiliyor bazengünaydın kızlar nasılsınız ? böyle yok çock olmasaydı falan da filan da diyip beni korkutmasanız olmaammmııı
bende sabah tartıldım sinirlerim bozuldu ya tartıyı mı değiştirsem kaç senelik tartı 93,6 nedir abi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?