Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben aynı şeyi diyorum hep, cocuk bana göre değilmiş ki bende 2 afet.
Evet ben de öyle diyorum eşim de kızıyor ama bu durumun oğlumla ilgisi yok anne olmanın sorumluluğu çokmuş ve ben bunu hiç farketmemişim önceden. 2. çocuk benim için şuan mümkün değil :)

Evet ben de öyle diyorum eşim de kızıyor ama bu durumun oğlumla ilgisi yok anne olmanın sorumluluğu çokmuş ve ben bunu hiç farketmemişim önceden. 2. çocuk benim için şuan mümkün değil :)

Benim ikisi arasında 6.5 yas var
Planlayarak yapmazdım
Ben yapı olarak zaten paranoyağım diğer yandan hayat da zaten yeterince kuşku yaratacak boyutta
Dolayısıyla yarınları için endişe içindeyim bu da cok zor

İnsan zayıfladıkça zayıflayası geliyor :) 49 falan gayet iyi bence ama sen bilirsin

49da sabit degilim ki, bence 50de sabitim şu an

Allah allah yerini mi değiştirdin

Kızlar bu eve gelen kadınlar bazen gerçekten cok hadsizleşiyor.
Normalde sabah 9da gelir, 10 oldu hala yok. Şimdi aradı azıcık gecikecekmiş. Yahu 2 çocuklu ev, gitmen gereken bir saat var. Trene göre, benim çocuğumu okuldan almama göre. Sinir oluyorum. Zaten her şeyi baştan sağma yapıyor. Mecbur olmasam kapıma sokmam ama burada başka Türk yok. Çok sini oldum, zaten hastayım. Biliyor. Erken gelsene. Aç aç günü yarıladım.

seni anlıyorum ben de 2 haftadır alıyorum ama 2 sinde de günler değişti 8 -1 arası çalışacak ama 12 oldu mu kaçar gibi gitti kütüphanenin tozunu almamış komidinler yerinden oynanamış tozluklar toz içinde dedim ki evi süpürmeden silinir mi önce halıları süpür sonra topla hem yer açılsın hem ayak altında olmasın yani ben mi söyleyeceğim...haftalık alacam diye konuştum ama son oldu. bayram sonrası başkası başlayacak hay Allahım yaa valla ben de söylemekten yoruluyorum.

iyi birini bulmak zor gerçekten..
şimdi sana gelen kadın türk ve az olunduğu biliyor onu kullanıyor olabilir canım mecburiyetler maalesef

evet sorumluluk çok çok fazla, kız kardeşim de diyor çocuk yapmak bana göre değilmiş diye.
dün haberlerde bir kadın çocuğuna içki ve sigara içittirip video çekiyordu izlediniz mi bilmiyorum 3 4 yaşlarında erkek çocuğu idi. bir de gülüyor kadın.
Allahım dedim böyle insanlara annelik duygusu tattırma vicdansız, o çocuk ileride ne olacak bağımlı ayyaş belki karısını dövecek o da çocuğuna zorla kötülük yapacak... anne - baba olmak bu dünyadaki en zor meslek ve asla karşılığı yok.

Geçmiş olsun canim
16 haziran gidiş 23 dönüş cnm
@AKovser
19a kadar tartilsanda arti cikarsin ki soyle yap bence evde cuma gunu tartil sabah cumartesi sabahta otelde tartil farki alalim iki tartı arasindaki.olur mu kovserim oyle.cunku cuma aksam olucak ve fazla gelicek kilosu en azindan cuma gunu net kgsini almış oluruz?
Canim senin yesilcay icmen.gerektigini düşünüyorum. Odeminden kurtulursun boylece listenede bakicam bakalim kilo vermene ne engel.eger yanlis besleniyosan vucudun.kendini kitlik moduna almis olabilir az yemek kilo vermek anlamina gelmeyebiliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…