- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
detox'un linkini burdan yazayım mı ?Bana kink at ben yazarım
sagol canım nasılsın görüşmeyelihoş geldin
iyidir canım ne olsun ev iş arası gidip geliyoruz sen nasılsınsagol canım nasılsın görüşmeyeli
hosbuldum nasılsın semur
detox'un linkini burdan yazayım mı ?
yorgunum misafirim vardı hiç uyumadım dahaiyidir canım ne olsun ev iş arası gidip geliyoruz sen nasılsın
sagol canımcımchocolate19 hoşgeldin caklitimm :)
bende açııımmmValla evde kadın var, çalışıyoruz
Sen nasılsın? Açım
Yaz linki, yahut bana instagramdan yolla.
supergirlkoc canım senin instagramını nasıl bulamValla evde kadın var, çalışıyoruz
Sen nasılsın? Açım
Yaz linki, yahut bana instagramdan yolla.
bende açııımmm
Yorgunum ve işlerin arasında bogulmaktayım.
supergirlkoc canım senin instagramını nasıl bulam
Yerdeki tartıyı ankastre ocağın üzerine koymuş kadın!
Bakıyorum hemen
Ayy litfen.ben senin klorlunum
Sağ ol kaptanım, işte göbek var
Benim baldırlarım cok kalın, spor yapmanın dezavantajı olarak.
Kızlar herkese günaydın, sağ yumurtalık sızlıyor bu sabah.
Hafif kanama olmuş, leke vardı.
50.1'im gene, anlamadım. Moralim bozuk.
insAllah canım.. Zaten insan anne olmadan önce ne kadar büyük olursa olsun çocuk oluyor ,anne olunca tamamlanıyor hersey ve insan onunla buyuyor...
En azından salatalıkla kurtarmışsın kaptanım ya başka şeyler yeseydin
Aleykum selam canım..Selam kızlar nasılsınız perşembeden beri yoktum kusura bakmayın kaynanam rahatsız olduğu için izin aldım bu gün döndüm işe.Evde internet olmadığı için giremedim.
Perşembeden beri akrabaları iftara çağırdım hazır evdeyken aradan çıkarayım dedim kilo veremedim ama kilo da almadım davet işleri bitti çok şükür. Kaldığım yerden devam ediyorum inşallah.
kızlar resmimi attım önceki halimle şimdiki.fatimem burdamısın?Dahlia_
Geçmiş olsun canim
Dahlia_
19a kadar tartilsanda arti cikarsin ki soyle yap bence evde cuma gunu tartil sabah cumartesi sabahta otelde tartil farki alalim iki tartı arasindaki.olur mu kovserim oyle.cunku cuma aksam olucak ve fazla gelicek kilosu en azindan cuma gunu net kgsini almış oluruz?
Canim senin yesilcay icmen.gerektigini düşünüyorum. Odeminden kurtulursun boylece listenede bakicam bakalim kilo vermene ne engel.eger yanlis besleniyosan vucudun.kendini kitlik moduna almis olabilir az yemek kilo vermek anlamina gelmeyebiliyor bazen
Ben geldim
12 haziran menüsü
sabah: 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 2 yk lor, 5 zeytin, ananaslı yeşil çay
ara: 3 hurma, 10 çiğ fındık
öğlen: 30 gr special k sade 1 kutu süt
ara: form çayı, 1 paket kremalı bisküvi (tamamen can sıkıntısından yedim)diyorum ama yapacak bir şey yok
akşam: 6 yk taze fasulye, 6 yk tavuklu mantar, 1 kase yoğurt ve salata
ara: 5 dilim karpuz
su: 4 lt
spor: 1 saat yürüyüş, gelince yeşil çay
niyetliyim bugün kaldığım yerden devam. eğer cumaya kadar geçen haftaki kiloma düşmezsem bilin ki kilo almışımdır. ödem hala var hissediyorum.
Selam kızlar nasılsınız perşembeden beri yoktum kusura bakmayın kaynanam rahatsız olduğu için izin aldım bu gün döndüm işe.Evde internet olmadığı için giremedim.
Perşembeden beri akrabaları iftara çağırdım hazır evdeyken aradan çıkarayım dedim kilo veremedim ama kilo da almadım davet işleri bitti çok şükür. Kaldığım yerden devam ediyorum inşallah.
günaydın kızlar nasılsınız ? böyle yok çock olmasaydı falan da filan da diyip beni korkutmasanız olmaammmııı
bende sabah tartıldım sinirlerim bozuldu ya tartıyı mı değiştirsem kaç senelik tartı 93,6 nedir abi yaaaa
aleykum selam canım hoşgeldin :) iyiyim ben hayırdır ne alışverişine çıktın ?Selam kızlar..
Sabah alışverişe çıktım, gelince de uyumuşum yeni yeni kendime geliyorum..
Siz nasılsınız ?
Öyle de kal o zaman
Taktı göbeğe taktıı
Senin artık hiçbirşeyin yok bence
Bozma moralini, ağrın, sızın var, en ufak ağrıda bile ödem topluyor benim vücudum, bana göre normal artı olman.. Yediklerinde birşey yok ki yemekten olmuştur diyeyim.. Aklıma gelen sadece bu..
Haklısın sanırsam :)
Yok yok, arada bir tane kayısı vardı da tam olarak ne zaman yedim bilemiyorum
Aleykum selam canım..
Çok geçmiş olsun..
Maalesef değildim Asyam.. Burda olunca koy bakıcam ama, oğlunu da görmüşler merak ettim çokk
Çok mantıklı canım..
YaseminA canım, Nananın dediği gibi yapalım olur mu ?
Hoşgeldin :)
Selam kızlar..
Sabah alışverişe çıktım, gelince de uyumuşum yeni yeni kendime geliyorum..
Siz nasılsınız ?
93,1 idimÖğle biraz olmamış canım onun dışında güzel su harika :)
aleykum selam hoşgeldin , geçmiş olsun..
İftarları da aradan çıkarmak iyi olmuş..
korkma korkma herşeye rağmen güzel..
Normalde kaç kiloydun ki şuan 93.6 oldu
aleykum selam canım hoşgeldin :) iyiyim ben hayırdır ne alışverişine çıktın ?
evet içicek canım satış yapılıyorMydestinyy kuzum bu paralı hizmet veriyor, tarif vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?