bebem o baklavalar ne?Günün özeti
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 yemek kaşığı lor
5-6 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
5-6 dilim kavun
Marul
Öğlen 1 kâse mercimek çorbası
1 bardak ayran
3-4 yemek kaşığı bezelye
Ara 1 tane baklava
Akşam
1 kaşık kuskus
1. Dilim ekmek
3 yemek kaşığı bezelye
2 parça tavuk
2 köfte
2 bardak ayran köz salata
2 baklava
3 lt su
İzledim cnm hatta bugün çocuğu bulup aileden almışlar neysekievet sorumluluk çok çok fazla, kız kardeşim de diyor çocuk yapmak bana göre değilmiş diye.
dün haberlerde bir kadın çocuğuna içki ve sigara içittirip video çekiyordu izlediniz mi bilmiyorum 3 4 yaşlarında erkek çocuğu idi. bir de gülüyor kadın.
Allahım dedim böyle insanlara annelik duygusu tattırma vicdansız, o çocuk ileride ne olacak bağımlı ayyaş belki karısını dövecek o da çocuğuna zorla kötülük yapacak... anne - baba olmak bu dünyadaki en zor meslek ve asla karşılığı yok.
Bence de çok mantıklı :)Geçmiş olsun canim
@AKovser
19a kadar tartilsanda arti cikarsin ki soyle yap bence evde cuma gunu tartil sabah cumartesi sabahta otelde tartil farki alalim iki tartı arasindaki.olur mu kovserim oyle.cunku cuma aksam olucak ve fazla gelicek kilosu en azindan cuma gunu net kgsini almış oluruz?
Canim senin yesilcay icmen.gerektigini düşünüyorum. Odeminden kurtulursun boylece listenede bakicam bakalim kilo vermene ne engel.eger yanlis besleniyosan vucudun.kendini kitlik moduna almis olabilir az yemek kilo vermek anlamina gelmeyebiliyor bazen
Evet tamam bu şekilde yapalım :)Öyle de kal o zaman
Taktı göbeğe taktıı
Senin artık hiçbirşeyin yok bence
Bozma moralini, ağrın, sızın var, en ufak ağrıda bile ödem topluyor benim vücudum, bana göre normal artı olman.. Yediklerinde birşey yok ki yemekten olmuştur diyeyim.. Aklıma gelen sadece bu..
Haklısın sanırsam :)
Yok yok, arada bir tane kayısı vardı da tam olarak ne zaman yedim bilemiyorum
Aleykum selam canım..
Çok geçmiş olsun..
Maalesef değildim Asyam.. Burda olunca koy bakıcam ama, oğlunu da görmüşler merak ettim çokk
Çok mantıklı canım..
YaseminA canım, Nananın dediği gibi yapalım olur mu ?
Hoşgeldin :)
Ben bana gelen kadından çok çok memnunum. Buzdolabında üstü açık zeytin bile görse strçler, dolabımda dağınık üst falan olursa onları bile katlar. Annem gibi olduseni anlıyorum ben de 2 haftadır alıyorum ama 2 sinde de günler değişti 8 -1 arası çalışacak ama 12 oldu mu kaçar gibi gitti kütüphanenin tozunu almamış komidinler yerinden oynanamış tozluklar toz içinde dedim ki evi süpürmeden silinir mi önce halıları süpür sonra topla hem yer açılsın hem ayak altında olmasın yani ben mi söyleyeceğim...haftalık alacam diye konuştum ama son oldu. bayram sonrası başkası başlayacak hay Allahım yaa valla ben de söylemekten yoruluyorum.
iyi birini bulmak zor gerçekten..
şimdi sana gelen kadın türk ve az olunduğu biliyor onu kullanıyor olabilir canım mecburiyetler maalesef
cok buyuk sansBen bana gelen kadından çok çok memnunum. Buzdolabında üstü açık zeytin bile görse strçler, dolabımda dağınık üst falan olursa onları bile katlar. Annem gibi oldu
Merhaba kizlar ben geldim:)Bende bilmiyorum
Geçmiş olsun canım bu hava da nasıl üşüttünMerhaba kizlar ben geldim:)
Kaç gundur ne ses kaldi ne bogaz kötü üsütmusum:/ bas agrisi falan mahvoldum..
Evet yağsız ama bir dahakine tek yaparım sarıyı tamambebegim o omlet yagsiz di mi? sarilarin sadece birini kullan cirparken.
but yerine gogus ye. galeta yerine yulaf kepegi al, evde kendin yap onunla galeta.
Merhaba kizlar ben geldim:)
Tamam canim ozaman bu hafta hem cuma sabah hemde cumartesi sabah tartilicaksin biri evde diğeri otelde.haftaya cuma da otelde bildirim yaparsin sabah tartilip sonrasi ayarlanir zaten :)İzledim cnm hatta bugün çocuğu bulup aileden almışlar neyseki
Bence de çok mantıklı :)
Evet tamam bu şekilde yapalım :)
Geçmiş olsun canım bu hava da nasıl üşüttün
Cok tesekkurler kizlar :)ilzancim huyum kurusun cocuklugumdan beri yaz gelir ve ben hasta olurumGeçmiş olsun canim.
Kız kardeşimon söz baklavasi aslında hattı için tadına baktım sonra nefsimin kurbanı oldumbebem o baklavalar ne?
geçmiş olsun cnm eşim de hasta. Salgın var galibaMerhaba kizlar ben geldim:)
Menü geçiyorum..
Sabah,
Dukan krep
yağsız peynir
1 dlm jambon
şekersiz çay
Ara;
türk kahvesi
Öğlen ,
4 adet ızgara köfte
1 kase salata
Akşam;
1 kase domates çorbası
Kaçamak; 1 adet mini nugger dondurmaÇok fena cnm çekti saldırdım resmen
30 dk pilates yapıldı
2.5 lt su içildi
geçmiş olsun cnm eşim de hasta. Salgın var galiba
sagolun kizlar tesekkur ederim :) salgin var sanirim dedigin gibi:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?