Evet yağsız ama bir dahakine tek yaparım sarıyı tamam
Kız kardeşimon söz baklavasi aslında hattı için tadına baktım sonra nefsimin kurbanı oldum
Noldu kiKızlar tlc kanalını acın
Ne ki oKızlar tlc kanalını acın
Olur tabiki ne zamana kadar belli degil ama dimi?ramazandan sonra sert kurallar geliyooor :)))Cok tesekkurler kizlar :)ilzancim huyum kurusun cocuklugumdan beri yaz gelir ve ben hasta olurumartik ne hikmetse
Bisi sorcam ben bu arada kizlar
Su siralar hastalik bi yana bide cok yoğunum. Yani oyle böyle degil. Basimi kasiycak vaktim olmuyor. Ben bayrama kadar sadece cuma bildirimi yapsam olur mu?yani arada gelip okudum ama yazamadim.Dahlia_ Colorayzn Yinede fırsat buldugum an yazarim ama.
Akovser bu arada cuma kilom 67.4 tüm canim
Yabancı kanal semu halimize şükürNe ki o
Burada yok
Aay yeminle kilolu değilizNoldu ki
Sismanlarin seyine mi.bakiyosun kizAay yeminle kilolu değiliz
Çok kötü oldum be nana adam ağladı resmen az kaldı ben de ağlıcaktımSismanlarin seyine mi.bakiyosun kizonlara bakma sen
Onlar asirinin asirisiÇok kötü oldum be nana adam ağladı resmen az kaldı ben de ağlıcaktım
Bi 10 gun cok cok yogunum canim:) Ramazandan sonra kurallarâ uyariz Insallah:)Olur tabiki ne zamana kadar belli degil ama dimi?ramazandan sonra sert kurallar geliyooor :)))
Bi 10 gun cok cok yogunum canim:) Ramazandan sonra kurallarâ uyariz Insallah:)
Senin az kalmis zaten bi 3 kilo kadar..benim yol uzuninsallah ben de ramazandan sonra sporlara katilacagim diger ameliyata dek.
Senin az kalmis zaten bi 3 kilo kadar..benim yol uzun
Ya gecmis yaptim. Kizlar deprem icin cok gecmis olsun :/ cok şükür bisey olmadiColorayzn canim yaa cok kötü olmussun. Ben bikac kez yasadim o kadar korkmuyorum ama insan panikliyor dogal olarak tekrar yasayanlara gecmis olsun
Sagil canim,gercekten kotuydu.Ya gecmis yaptim. Kizlar deprem icin cok gecmis olsun :/ cok şükür bisey olmadiColorayzn canim yaa cok kötü olmussun. Ben bikac kez yasadim o kadar korkmuyorum ama insan panikliyor dogal olarak tekrar yasayanlara gecmis olsun
Artcillar oluyor semu evimden sogudum dunku olaydan sonra resmen giresjm gelmiyor icindeykende tedirginimGene mi deprem oldu?
yer sildigi vileda bezi ve kullandigi bezleri havluluguma asmis, yerdeki tartiyi cam ocagin uzerine koymus daha ne yapsin?
Merhaba kizlar ben geldim:)
Kaç gundur ne ses kaldi ne bogaz kötü üsütmusum:/ bas agrisi falan mahvoldum..
Cok tesekkurler kizlar :)ilzancim huyum kurusun cocuklugumdan beri yaz gelir ve ben hasta olurumartik ne hikmetse
Bisi sorcam ben bu arada kizlar
Su siralar hastalik bi yana bide cok yoğunum. Yani oyle böyle degil. Basimi kasiycak vaktim olmuyor. Ben bayrama kadar sadece cuma bildirimi yapsam olur mu?yani arada gelip okudum ama yazamadim.Dahlia_ Colorayzn Yinede fırsat buldugum an yazarim ama.
Akovser bu arada cuma kilom 67.4 tüm canim
Kız kardeşimon söz baklavasi aslında hattı için tadına baktım sonra nefsimin kurbanı oldum
o uc kilo gitmiyor ama iste.
kizlar fikirlerinizi almak istedigim bir husus var. ay sonu oglus no ikinin dogum gunu. kendime iyi ki dogurdun hediyesi alacagim. para biriktirdim.
fakat kararsiz kaldim. aslinda kemer alacaktim ama kemer almayip, biraz daha mi biriktirsem?
kemerde de 2 model arasi kaldim. gorsel ekliyorum, sizce hangisi?
aslinda ben kirmiziyi cok begendim ama bir daha bu parayi kemer icin harcamam, dolayisiyla siyah olmasi daha mi iyi?
Saldirdim tatliyaNaptın bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?