Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olur tabiki ne zamana kadar belli degil ama dimi?ramazandan sonra sert kurallar geliyooor :)))

Senin az kalmis zaten bi 3 kilo kadar..benim yol uzun

o uc kilo gitmiyor ama iste.
kizlar fikirlerinizi almak istedigim bir husus var. ay sonu oglus no ikinin dogum gunu. kendime iyi ki dogurdun hediyesi alacagim. para biriktirdim.
fakat kararsiz kaldim. aslinda kemer alacaktim ama kemer almayip, biraz daha mi biriktirsem?
kemerde de 2 model arasi kaldim. gorsel ekliyorum, sizce hangisi?
aslinda ben kirmiziyi cok begendim ama bir daha bu parayi kemer icin harcamam, dolayisiyla siyah olmasi daha mi iyi?

Eklentiler

• Capture d’écran 2017-06-13 à 23.53.47.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 35
  • Capture d’écran 2017-06-13 à 23.53.14.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 37
Ya gecmis yaptim. Kizlar deprem icin cok gecmis olsun :/ cok şükür bisey olmadi Colorayzn canim yaa cok kötü olmussun. Ben bikac kez yasadim o kadar korkmuyorum ama insan panikliyor dogal olarak tekrar yasayanlara gecmis olsun

Sagil canim,gercekten kotuydu.
Gene mi deprem oldu?
Artcillar oluyor semu evimden sogudum dunku olaydan sonra resmen giresjm gelmiyor icindeykende tedirginim

yer sildigi vileda bezi ve kullandigi bezleri havluluguma asmis, yerdeki tartiyi cam ocagin uzerine koymus daha ne yapsin?

Hiç abartmıyorum ben olsam delirmiştim ve kadını kovmuştum..
Aşırı iğrenen biriyim, dayanamazdım böyle şeylere..

Merhaba kizlar ben geldim:)
Kaç gundur ne ses kaldi ne bogaz kötü üsütmusum:/ bas agrisi falan mahvoldum..

Hoşgeldin..
Geçmiş olsun kuzu, dikkat et kendine..

Olur tabi canım, listede olana kadar menü paylaşmak da zorunlu değil zaten, izindesin..
Ne zaman istersen yazarsın..

Kız kardeşimon söz baklavasi aslında hattı için tadına baktım sonra nefsimin kurbanı oldum

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin..

Ben siyahcıyım ama bu sefer kırmızıyı beğendim :)
Bayağı fiyatı var sanırım kemere göre, o yüzden dediğin gibi siyah alman daha mantıklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…