delikafaduldendelikafaduldenee mantıklıymıss boşa yer işgal etmeyiz bariikaydirigubbakcemile3
tebrikler canım büyük başarı gerçekten..devamını dilerim opuyorumnanaktan
ben bi geçmişi okuyup geleyim
Günaydın kızlar :)) Geçmişe çok bakamadım kendi adıma çok üzgünüm bu hafta dikkat ettiğim halde 61 oldum(( nasıl oldu anlamadım dün sabah 60.5 idi bu sabah 61 (( çok üzgünüm sanırım diskalifiye olucam ben :gitme:
dün yediklerim :
sabah : kahvaltı klasik ( bööö geldi )
ara : 1 elma
öğlen : bulgur pilavı - 2 yk taze fasulye - 1 kase cacık
ikindi : 1 adet kek ( light )
akşam : 2-3 parça haşlanmış karnıbahar- brokoli - 1 dilim börek ....
ama bu hafta hiç ofiste durmadım sayılır ve yeşil çaylarımdan içemedim metebolizmam ondan mı yavaşladı acaba ?
Zevcan , artık yarışma kıvamına gelmişiz tebrik ederim seni :)
Biliyorum da moralim bozuldu , hani dikkat etmesem ki bu hafta sonuda dikkat etmiştim ama bu hafta içi hareket sıfır - çay sıfır bu şartlarda hiç yememem lazımdı( bu hafta sonu bol bol diyet yapmam lazım ....
Kızlar ben yine kaçıyorum , önümüzde ki hafta daha bol görüşücez inşallah patronlar yurt dışına çıkacakalr proje yetiştiriyoruz ... Öptüm hepinizi ::)
bende hafta sonu çalışmıyorum cumartesi pazar evdede geçice olarak internet yok bilgisayarım problemli yarın başlıyorum ben hadi hayırlısı bana
meyvennull kutlarım seni maşallah diyeyim nazar değmesin
Yasemin kızım hala aynı. İshal durumu var devam ediyor. Bugün çoğaldı hatta.
Enerjim hiç yok kızlar. Katılamıyorum sohbetlerinize. Aklım hep kızda.
ama burda domates ucuz size göre biraz önce aldım kilosu 2.75 tamam güzel değil ama pahalıda değil... tabi bu fiyata ucuz denirse...
allahtan iç anadoluda şartlar kötüde olsa menuru dıslamıyorlar ..[/COLOR][/B]
61 kiloyum çizelge yapmaya çalışayım
Biliyorum da moralim bozuldu , hani dikkat etmesem ki bu hafta sonuda dikkat etmiştim ama bu hafta içi hareket sıfır - çay sıfır bu şartlarda hiç yememem lazımdı( bu hafta sonu bol bol diyet yapmam lazım ....
Kızlar ben yine kaçıyorum , önümüzde ki hafta daha bol görüşücez inşallah patronlar yurt dışına çıkacakalr proje yetiştiriyoruz ... Öptüm hepinizi ::)
nerde bu takım ben burda mutluluktan konfeti batlatıcam alkıslıcak kimse yok olmuyo böyle bayanlar olmuyo bu hafta derece olursak mutluluğm 2 ye katlanıcak .. hani kilo bildirimleri :teytey: :teytey:
nesen bol olsun canim tebrik ederim bak üzüldügüne degmedi bidaha bos yere üzme kendini bende cok mutluyum gel birlikte halay cekelim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
wwwaaaaaaoooovvvvv yasocum süpersin kacırmısım kilonu eklediğini kız bunun üzerine bilmesemde halay cekerim :roflol: :roflol:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?