Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sendemi reyhan :dilcikar:
böyle dicene spor yapıver azcık da takım kurtulsun kaydirigubbakcemile2
boşa yer kaplıyoruz dior bide yaa alsanaalsanasmile

saol canım inş 1 bucuk ayda 5 kilo verebilirim kaydirigubbakcemile2

haftasonu dikkat ettinmi haftaya telafi ederdin tatlım.. kaydirigubbakcemile2
sıkma canını bak salı günü 64 düm bugün 62.7 yim.. sendekide şişlikdir sakin ol evde caylarını bolca iç hafta sonu..
Zevcan , artık yarışma kıvamına gelmişiz tebrik ederim seni :)

ben girdim sıra sizde.. hadi durmak yok zayıflıcazz :lepi: :lepi:

Biliyorum da moralim bozuldu , hani dikkat etmesem ki bu hafta sonuda dikkat etmiştim ama bu hafta içi hareket sıfır - çay sıfır bu şartlarda hiç yememem lazımdı ( bu hafta sonu bol bol diyet yapmam lazım ....
Kızlar ben yine kaçıyorum , önümüzde ki hafta daha bol görüşücez inşallah patronlar yurt dışına çıkacakalr proje yetiştiriyoruz ... Öptüm hepinizi ::)

canım bende dikkat ettim ama bazen ne kadar dikkat edersen et olmuyo işte haftaya olur dert etme şeker..kolay gelsinn opuyorumnanaktan

bende hafta sonu çalışmıyorum cumartesi pazar evdede geçice olarak internet yok bilgisayarım problemli yarın başlıyorum ben hadi hayırlısı bana

bende hafta sonu çalışmıyorum cumartesi pazar evdede geçice olarak internet yok bilgisayarım problemli yarın başlıyorum ben hadi hayırlısı bana

canım haftasonu bircoğumuzda net yok ve giremiyoruz sen bu gün kilo bildirimi yapcaktın tartıldınmı kac kilosun...
haftayada listeye dahil ediliceksin...

nerde bu takım ben burda mutluluktan konfeti batlatıcam alkıslıcak kimse yok olmuyo böyle bayanlar olmuyo bu hafta derece olursak mutluluğm 2 ye katlanıcak .. hani kilo bildirimleri :teytey: :teytey:

*4. TAKIM * *178 ETAP

İrem&Özge ( 71,1 / 70,7 / 0,4 / % 0,56 )
meyvenull ( 63,0 / 62,7 / 0,3 / % 0,48 )
NeKss ( 63,0 )
PrensesPeri ( 74,9 / 75,4 / - 0,5 / %- 0,67 )
kilovermekistiyorum ( 60,5 /)
lethem ( 49,8 / 49,6 / 0,2 / % 0,40 )
cemrehayal ( 94,6 / 94,1 / 0,5 / % 0,53 )
hasretim34 ( 71 / 69 / 2 / % 2,82)
tlyonl2009 (55,4)

4.TAKIM TOPLAM KİLO 547,9 /

günaydin kizlar :sm_cool::sm_cool:

Son düzenleme:
Yasemin kızım hala aynı. İshal durumu var devam ediyor. Bugün çoğaldı hatta.

Enerjim hiç yok kızlar. Katılamıyorum sohbetlerinize. Aklım hep kızda.

umarım daha da iyi olmustur kızın opuyorumnanaktan Anne kız pembelerle pek şirin olmussunuz..Allah uzun sağlıklı ömürler versinolumunekankayizsmile

ama burda domates ucuz size göre biraz önce aldım kilosu 2.75 tamam güzel değil ama pahalıda değil... tabi bu fiyata ucuz denirse...
allahtan iç anadoluda şartlar kötüde olsa menuru dıslamıyorlar ..[/COLOR][/B]

konyada da domates 9-10 civarıda sen yine iyiye alıyormussun..ben 2-3 haftadır almıyorum artık tadıda kötüledi..sabah kahvaltıları zor olmaya başladı domatessiz :sinifsinif:

özgeciğim sen o diyet yemeklerden yiyormusun peki sempatiksalakcinni kızının fotolarınıda gördüm..doğum günü güzele geçmişe benziyor birsürüde döktürmüşsün ellerine sağlık kaydirigubbakcemile2 kızında çoookkk tatlı maşallahhh şeker ağacı ne kadar orjinal bir fikir(nasıl yaptınki kızının boyundan büyük akannehir) bu seneki magnette ole gerçekten becerikli hatunsun Şeniz

lethem kilon tartıda farklı farklı çıkmışya o tartının zeminin düz olmadığını gösteriyor.tartıyı yere koyduktan sonra 4 tarafından elinle kontrol et oynuyormu yere tam mı oturmuş?benimde öle olmustu yerini buldum düzeldi

stres oldunmu ben daha çok yiyorum akannehir keşke canı sıkılınca iştahı kesilenlerden olsam bende

cemreciğim daha öncede yazmıstım bu yazdıgın elmalı kabuk tarcınlı karışım bende işe yaramamıştı..umarım sende işe yarar aklinialirimsmile

Son düzenleme:
zevcancim biliyorum biraz daha fazla su icmem lazim ama suyu cok icemiyom zaten önceden zorlada olsa iciyodum ama simdi kitapda ictigin hersey sividan sayilinca bide 1,5 litre sivi diye sart koymus tabi fazlasini icebiolrisinde ama en az 1,5 litre sanirim biraz da bunun rahatligi var :)

canim bozma moralini bugüne kadar cok güzel geldin bundan sonrada öyle devam ediceksin sendeki bu azime hic bisey dayanamz :)

nerde bu takım ben burda mutluluktan konfeti batlatıcam alkıslıcak kimse yok olmuyo böyle bayanlar olmuyo bu hafta derece olursak mutluluğm 2 ye katlanıcak .. hani kilo bildirimleri :teytey: :teytey:

nesen bol olsun canim tebrik ederim bak üzüldügüne degmedi bidaha bos yere üzme kendini bende cok mutluyum gel birlikte halay cekelim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

nesen bol olsun canim tebrik ederim bak üzüldügüne degmedi bidaha bos yere üzme kendini bende cok mutluyum gel birlikte halay cekelim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kıs ben halay cekmeyi bilmiom ki :roflol: :roflol:
neşem cok bol bu gün allah bozmasın sırnaşık şey
sen kac kilosun bakemm yazzda görelimm... :teytey:

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

wwwaaaaaaoooovvvvv yasocum süpersin kacırmısım kilonu eklediğini kız bunun üzerine bilmesemde halay cekerim :roflol: :roflol:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…