İyi akşamlar zevzan. nasılsın?
Ben 1 Kasımda gruba dahil olmayı istiyorum.
Kaptanda uygun görürse yer varsa
Kendimi adapte ediyorum. :lepi:
iyi aksamlar kizalr haftaya cuma büyük ihtimal bildirim olmaz olursada dert etmeyin ben hallederim
bugünkü menüm disardayim o yüzden ne zamn yedim bilmiyom
köfte,tavuk gögsü,krep.yogurt kola
1,250 ml su
1 kupa yesil cay
1 kupa meyve cayi
spor yok bugün,hergün gitmiycem cünkü kaslarin bi gün dinlenmesi gerektigini okumustum zaten her tarafimda agriyo dünden :)
kızlarr yarın erkek arkadaşımla görüşmeye gidiyorum benn. yarın ve haftasonu yokum. pazar akşam yada ptesi paylaşımda bulunurum. eğer sabah vaktim olursa bi daha tartılıp yazarım yoksa dediğim gibi 49.6 geçersiniz...
merak etmeyin haftasonu abartmicam, salata yiyemem belki ama fast food tan da uzak duracam opuyorumnanaktan
günaydın hanımlar
kilomu yazim öğleden sonra görüşürüüz
bu sabah benim baskul baya tutarsız 94,1 ile 94 arası gidip geliyo.bence 94,1 geçelim
yasemin gelemezse kilosunu aynı gecicez bu sabah tartılmıs aynı cıkmıs lethemde gelemezsem 49.6 gecersiniz dedi..
İyi akşamlar zevzan. nasılsın?
Ben 1 Kasımda gruba dahil olmayı istiyorum.
Kaptanda uygun görürse yer varsa
Kendimi adapte ediyorum. :lepi:
iyi aksamlar kizalr haftaya cuma büyük ihtimal bildirim olmaz olursada dert etmeyin ben hallederim
günaydın hanımlar
kilomu yazim öğleden sonra görüşürüüz
bu sabah benim baskul baya tutarsız 94,1 ile 94 arası gidip geliyo.bence 94,1 geçelim
başlama tarihi.. 13.09.10
ilk hafta ...... 67.700 gr
1.hafta ....... 65.700 gr
2.hafta ....... 63.700 gr
3.hafta ...... 63.600 gr
4.hafta ...... 63 600 gr.(2. aşama )
5.hafta ..... 63.000 gr.
6.hafta.......62.700 gr
kızlar sizlerede ekliyeyim dedim bayram dönüşünden beri verdiğim kilo tablom 1 bucuk ayda 5 kilo gitmiş.....
günayyydddııınnn
yaşasın yaşasın sitemiz açılmıs kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
aldığım 500 gr veremedim ve bugun 75.4 üm yine...off yaaaaa akannehir
günayyydddııınnn
yaşasın yaşasın sitemiz açılmıs kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
aldığım 500 gr veremedim ve bugun 75.4 üm yine...off yaaaaa akannehir
ee kızlar dün siz siteye girip yazmıssınız ben çarşamba öğleden sonradan beri giremiyorum.site bakımda diyor nasıl yaaa fisfisfis
Gayer iyi canım bu rakam. Sağlıklı kilo vermek buna denir.
klava: İlk diskalifiye olan olmak istiyorsun zannımca.
hafta sonu aldım ve veremedim :gitme: bugunde regl olacağım daha olamadım onun şişimidir aldımmı bilemedim fisfisfis
bide şu diskalifiye olayı var..bence bu çok ağır olacak.evet bu ay 2 kg veremedim.o kadar yememe rağmen gitmiyor ve direncimde azalmaya başladı işin açığı ama diskalifiye çok ağır bir ceza..takımdan atabilirsin belki ama diskalifiye demek kk da bir daha zayıflama bölümünde cuma takımlarına girememek demek.ben 2008 de takımdan ayrılmıstım 2010 da döndüm.dogum yapıcam belki 2012 de tekrar dönmek isteyeceği ve giremeyeceğim..bu biraz insafsızca olmuyormu özgeciğim?bunu bir kez daha düşünmeni rica ediyorum olumunekankayizsmile
günaydın özgem montiye adapte olamamana rağmen 400 gr - desin seker.. :teytey:
hafta sonu aldım ve veremedim :gitme: bugunde regl olacağım daha olamadım onun şişimidir aldımmı bilemedim fisfisfis
Regl şişkinliğidir o zaman canım.
bide şu diskalifiye olayı var..bence bu çok ağır olacak.evet bu ay 2 kg veremedim.o kadar yememe rağmen gitmiyor ve direncimde azalmaya başladı işin açığı ama diskalifiye çok ağır bir ceza..takımdan atabilirsin belki ama diskalifiye demek kk da bir daha zayıflama bölümünde cuma takımlarına girememek demek.ben 2008 de takımdan ayrılmıstım 2010 da döndüm.dogum yapıcam belki 2012 de tekrar dönmek isteyeceği ve giremeyeceğim..bu biraz insafsızca olmuyormu özgeciğim?bunu bir kez daha düşünmeni rica ediyorum olumunekankayizsmile
kızlar ben cok mutluyum yaaa :sm_cool: :sm_cool:
çığlıklar atmak deliler gibi dans etmek istiyorum :dance: :dance:
1 bucuk ayda 5 kilo önümğzdeki 1 bucuk aydada 5 kilo gitse bende kilo için ne dert kalır ne tasa ondan sonrası keyif işi benim için sositososito sositososito sositososito
ay ayyya ayyyyyyy....
kilo çizelgemide değiştirdim... bayanssulusmile bayanssulusmile
7 kilo gitti geriye kaldı 7 kilo zemuszemus zemuszemus
bu ay kimse 2 kilo barajına ulasamadı canım zaten sen özgenin yeni düşüncesini bilmiyorsun bidahaki ayda ulasamzsak takımı kapattırıcak alsanaalsanasmile
ay ayyya ayyyyyyy....
kilo çizelgemide değiştirdim... bayanssulusmile bayanssulusmile
7 kilo gitti geriye kaldı 7 kilo zemuszemus zemuszemus
Evet canım akşam hiçbirşey yemedim. Bir süt içtim ondandır. Çok canım sıkkındı akşam. Hala da sıkkın ama deliliğe vuruyorum.
kaydirigubbakcemile5zemuszemusalkisalkisalkis:teytey::dance:a.s.
HAvanı sevsinler senin :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?