Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlarr yarın erkek arkadaşımla görüşmeye gidiyorum benn. yarın ve haftasonu yokum. pazar akşam yada ptesi paylaşımda bulunurum. eğer sabah vaktim olursa bi daha tartılıp yazarım yoksa dediğim gibi 49.6 geçersiniz...

merak etmeyin haftasonu abartmicam, salata yiyemem belki ama fast food tan da uzak duracam opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar
kilomu yazim öğleden sonra görüşürüüz

bu sabah benim baskul baya tutarsız 94,1 ile 94 arası gidip geliyo.bence 94,1 geçelim

günaydın kızlar.. bu hafta salı 64 olmama rağmen regl şişliğim gitmiş ve 300 gr eksideyim 62.7 :sm_cool: :teytey: kaydirigubbakcemile2
İyi akşamlar zevzan. nasılsın?

Ben 1 Kasımda gruba dahil olmayı istiyorum.
Kaptanda uygun görürse yer varsa
Kendimi adapte ediyorum. :lepi:

yerimseniben özge gelsin .. cevaplar canım.. dün aksam acele cıkmam gerekti yanıtlayamadım mesajını..dün hastaydım bugün daha imm ilaçlar iiki var.. sen nasılsın kendini tekrar motive etmene sevindim.
iyi aksamlar kizalr haftaya cuma büyük ihtimal bildirim olmaz olursada dert etmeyin ben hallederim

saol canım o zamn paylasıma bi bildirimde bulunmamıza gerek kalmadı.. :1hug:

afiyet olsun yasocum..bence su miktarını biraz daha artır..

canım benim ii eğlenceler ..güzel vakit geçirin..sakın yeme olayını abartma ..bak amaca cok az kaldı..
günaydın hanımlar

bu sabah benim baskul baya tutarsız 94,1 ile 94 arası gidip geliyo.bence 94,1 geçelim

günaydın hemsom ok senide 94.1 geceriz..

Son düzenleme:
bu gün kü menüm..
sabah 2 yumurtadan bol sebzeli zeytinli ve peynirli omlet..

öğlen eve gitmeye bilirim eve gitmezsem çorba(ne olur bilmiyorum eve gidersem barbunya+yoğurt+ salata

aksam ton balıklı salata yoğurt..doymazsam beyaz leblebi...

**4. TAKIM * *178 ETAP

İrem&Özge ( 71,1 / 70,7 / 0,4 / % 0,56 )
meyvenull ( 63,0 / 62,7 / 0,3 / % 0,48 )
NeKss ( 63,0 )
PrensesPeri ( 74,9 )
kilovermekistiyorum ( 60,5 /)
lethem ( 49,8 / 49,6 / 0,2 / % 0,40 )
cemrehayal ( 94,6 / 94,1 / 0,5 / % 0,53 )
hasretim34 ( 71 )
tlyonl2009 (55,4)

4.TAKIM TOPLAM KİLO 547,9 /

yasemin gelemezse kilosunu aynı gecicez bu sabah tartılmıs aynı cıkmıs lethemde gelemezsem 49.6 gecersiniz dedi..

Yasemini bekleyelim canım lethemi ekledim.

İyi akşamlar zevzan. nasılsın?

Ben 1 Kasımda gruba dahil olmayı istiyorum.
Kaptanda uygun görürse yer varsa
Kendimi adapte ediyorum. :lepi:

Tabi ki aslıcım ne demek.
Dönüşün muhteşem olacak.

iyi aksamlar kizalr haftaya cuma büyük ihtimal bildirim olmaz olursada dert etmeyin ben hallederim

Süpersin yasom.

günaydın hanımlar

Tebrikler.

Zevcanım tebrik ederim canım :lepi:

başlama tarihi.. 13.09.10

ilk hafta ...... 67.700 gr
1.hafta ....... 65.700 gr
2.hafta ....... 63.700 gr
3.hafta ...... 63.600 gr
4.hafta ...... 63 600 gr.(2. aşama )
5.hafta ..... 63.000 gr.
6.hafta.......62.700 gr

kızlar sizlerede ekliyeyim dedim bayram dönüşünden beri verdiğim kilo tablom 1 bucuk ayda 5 kilo gitmiş.....

günayyydddııınnn

yaşasın yaşasın sitemiz açılmıs kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

aldığım 500 gr veremedim ve bugun 75.4 üm yine...off yaaaaa akannehir

ee kızlar dün siz siteye girip yazmıssınız ben çarşamba öğleden sonradan beri giremiyorum.site bakımda diyor nasıl yaaa fisfisfis

**4. TAKIM * *178 ETAP

İrem&Özge ( 71,1 / 70,7 / 0,4 / % 0,56 )
meyvenull ( 63,0 / 62,7 / 0,3 / % 0,48 )
NeKss ( 63,0 )
PrensesPeri ( 74,9 / 75,4 / - 0,5 / %- 0,67 )
kilovermekistiyorum ( 60,5 /)
lethem ( 49,8 / 49,6 / 0,2 / % 0,40 )
cemrehayal ( 94,6 / 94,1 / 0,5 / % 0,53 )
hasretim34 ( 71 )
tlyonl2009 (55,4)

4.TAKIM TOPLAM KİLO 547,9 /

[/QUOTE]

Gayer iyi canım bu rakam. Sağlıklı kilo vermek buna denir.

günayyydddııınnn

klava: İlk diskalifiye olan olmak istiyorsun zannımca.

günayyydddııınnn

vermek için özel bi caba gösterdinmi canım sen bu 500 gr için ayrıca cabalaman gerekiyordu..
ee kızlar dün siz siteye girip yazmıssınız ben çarşamba öğleden sonradan beri giremiyorum.site bakımda diyor nasıl yaaa fisfisfis

bende hiç sorun olmadı hep girdim..
Gayer iyi canım bu rakam. Sağlıklı kilo vermek buna denir.

saol canım inş 10 gün içinde kalan 1 kilomda gider... kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
klava: İlk diskalifiye olan olmak istiyorsun zannımca.

hafta sonu aldım ve veremedim :gitme: bugunde regl olacağım daha olamadım onun şişimidir aldımmı bilemedim fisfisfis

bide şu diskalifiye olayı var..bence bu çok ağır olacak.evet bu ay 2 kg veremedim.o kadar yememe rağmen gitmiyor ve direncimde azalmaya başladı işin açığı ama diskalifiye çok ağır bir ceza..takımdan atabilirsin belki ama diskalifiye demek kk da bir daha zayıflama bölümünde cuma takımlarına girememek demek.ben 2008 de takımdan ayrılmıstım 2010 da döndüm.dogum yapıcam belki 2012 de tekrar dönmek isteyeceği ve giremeyeceğim..bu biraz insafsızca olmuyormu özgeciğim?bunu bir kez daha düşünmeni rica ediyorum olumunekankayizsmile

bu ay kimse 2 kilo barajına ulasamadı canım zaten sen özgenin yeni düşüncesini bilmiyorsun bidahaki ayda ulasamzsak takımı kapattırıcak alsanaalsanasmile

kızlar ben cok mutluyum yaaa :sm_cool: :sm_cool:
çığlıklar atmak deliler gibi dans etmek istiyorum :dance: :dance:
1 bucuk ayda 5 kilo önümğzdeki 1 bucuk aydada 5 kilo gitse bende kilo için ne dert kalır ne tasa ondan sonrası keyif işi benim için sositososito sositososito sositososito

ay ayyya ayyyyyyy....
kilo çizelgemide değiştirdim... bayanssulusmile bayanssulusmile
7 kilo gitti geriye kaldı 7 kilo zemuszemus zemuszemus

günaydın özgem montiye adapte olamamana rağmen 400 gr - desin seker.. :teytey:

Evet canım akşam hiçbirşey yemedim. Bir süt içtim ondandır. Çok canım sıkkındı akşam. Hala da sıkkın ama deliliğe vuruyorum.

Şekercim bu ay Zevcanın da dediği gibi kimse başaramadı. Kasım da da olmazsa takımı bir aylığına kapattırmayı düşünüyorum.
Madem kimse diyet havasında değil, madem kimse takım olmanın sorumluluğunu taşımıyor takım kapansın o zaman.

kaydirigubbakcemile5zemuszemusalkisalkisalkis:teytey::dance:a.s.

ay ayyya ayyyyyyy....

HAvanı sevsinler senin :1hug:

bu ay kimse 2 kilo barajına ulasamadı canım zaten sen özgenin yeni düşüncesini bilmiyorsun bidahaki ayda ulasamzsak takımı kapattırıcak alsanaalsanasmile

delikafaduldendelikafaduldenee mantıklıymıss boşa yer işgal etmeyiz bariikaydirigubbakcemile3

ay ayyya ayyyyyyy....

tebrikler canım büyük başarı gerçekten..devamını dilerim opuyorumnanaktan

ben bi geçmişi okuyup geleyim

hayırdır tatlım kim sıktı senin canını neden keyfin yokmus bakalım kim üzebilir kaptanımı olumunekankayizsmile

ben bi 57 olayım sen havamı ozamn gör sırnaşık şey hedefime ulastığımdada yıkıcam buraları :roflol: :roflol: :roflol:

Günaydın kızlar :)) Geçmişe çok bakamadım kendi adıma çok üzgünüm bu hafta dikkat ettiğim halde 61 oldum (( nasıl oldu anlamadım dün sabah 60.5 idi bu sabah 61 (( çok üzgünüm sanırım diskalifiye olucam ben :gitme:
dün yediklerim :
sabah : kahvaltı klasik ( bööö geldi )
ara : 1 elma
öğlen : bulgur pilavı - 2 yk taze fasulye - 1 kase cacık
ikindi : 1 adet kek ( light )
akşam : 2-3 parça haşlanmış karnıbahar- brokoli - 1 dilim börek ....

ama bu hafta hiç ofiste durmadım sayılır ve yeşil çaylarımdan içemedim metebolizmam ondan mı yavaşladı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…