Sakın ola moralini bozup diyetini bozma.
Böyle zamanlar çok sakatttır diyet açısından aman diyim canım.
Ay maşallah ya süpersin süper. Bende 58 ile evlenmiştim. 6 ay sonra hamile kaldığımda 72 kiloydum. :kedi:
Verirsin ama nasıl vereceğini biliyorsun.
Bu arada cicikızsinem
Kurallarımızdan bahsetmedik sana.
Hergün paylaşım ve menü yazmak şart canım.
Birde ayda 2 kilo verme kuralı var. Sen kasımda başlarsın bu kurala artık.
Veremeyenler diskalifiye oluyor.
bizim bedenimizi kandıracak bişilere ihtiyacımız var.diyetisyenimin verdiği bi çay var,ama o bana diyetin erken dönemlerinde bunu yaparsak sonra sıkıntı yaşarız demişti. genede isteyenler için 2lt su,3 elma, bi kabuk tarçın,bi kabuklu limon,bi kaşık tane karabiber,kiraz sapı kaynat yemeklerden sonra bi bardak iç demişti ama .salıya randevum var gene bi gidim yağ kaybım az ise yapıcam. ama salıya kadar beklicem
hızlandırıcı etkisi varmış hayatım ayrıca ödem attırıyomuş. ama beden alışıp terste tepebiliyomuş yani beklenen etkiyi vermeyebiliyomuş. o yüzden çok muhtaç olursak yapılmalıymış
Zevcan Monti de duraksama çok normal canım önemli olan aynı düzende devam etmen. Ben haftalarca hiç verememiştim. Sonra birden hızlıca verdim.
Üzme kendini.
Kızlar aylık 2 kilo kuralını şu an hiçbirimiz başaramadık.
Muhtemelen ay sonuna kadar da başaramayacağız.
En çok yaklaşan şu an Nilay.
Eğer kasım da da aynı şey olursa takımın kapanmasını isteyeceğim Püsküütten haberiniz ola.
Ben pazartesi sıkı sıkı başlıyorum diyetime.
Hepinizden yılmadan sarılmanızı bekliyorum.
tamam hemsocum anladım bakalım bulabilicekmiyim..hemşo aman dikkat sadece öğün sonralarında 1 er bardak. fazlası yok.kiraz sapı yada mısır püskülü aynı etkiye sahipmiş. bide soğuk diil ılık içilmeliymiş
Zevcan Monti de duraksama çok normal canım önemli olan aynı düzende devam etmen. Ben haftalarca hiç verememiştim. Sonra birden hızlıca verdim.
Üzme kendini.
Kızlar aylık 2 kilo kuralını şu an hiçbirimiz başaramadık.
Muhtemelen ay sonuna kadar da başaramayacağız.
En çok yaklaşan şu an Nilay.
Eğer kasım da da aynı şey olursa takımın kapanmasını isteyeceğim Püsküütten haberiniz ola.
Ben pazartesi sıkı sıkı başlıyorum diyetime.
Hepinizden yılmadan sarılmanızı bekliyorum.
İşallah verirsiniz yoksa kapanıcak takım ona göre.
Zevcan sitenin linkini yolla bana bakayım cnm.
Cuma bende yokum kızlar ya. Listeyi ekleyebilir miyim bilmiyorum. Zevcan sen tüm gün yokmusun Cuma.
Zevcan anladım cnm bende 29 ekimden bahsettim zaten. Bende yokum izinliyim o gün. Ne yapsak ki. Dediğin gibi Perşembe bildirim yapalım. Hatta bunu paylaşıma yazmak lazım haftaya p.tesi falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?