Düşünmüyorum seni artik.Gece geldin bi ses ettin toz oldun
Yakar kovserim genelde sute karıştırıp balla beraber tuketiyordum ben soguk alginligine iyi gelirCanım, zencefil acı birşey mi ?
Ben boyle detox sularini icemiyorumOlmaz olmazz, bunu içip yatıcan :)
Gerçi gece de uyumuyoruz
Ben uyukluyorum 5 tane erkeğin içinde kaldım offf gitmiyorlar da bide çok acıktımmmmm @semurcan
Her gece adini yazmadan uyuyamiyorumDüşünmüyorum seni artik.Gece geldin bi ses ettin toz oldun
Yakar kovserim genelde sute karıştırıp balla beraber tuketiyordum ben soguk alginligine iyi gelir
Düşünmüyorum seni artik.Gece geldin bi ses ettin toz oldun
Yakar kovserim genelde sute karıştırıp balla beraber tuketiyordum ben soguk alginligine iyi gelir
Ben boyle detox sularini icemiyorum
Canım, zencefil acı birşey mi ?
Hic komik degilsinHer gece adini yazmadan uyuyamiyorum
Hiç bilmiyorum tadını ama acı diye duymuştum..
Benim şimdi acıya karşı alerjim var, ama genellikle biberle acı olanlardan uzak duruyorum.. Bunun acısı da etkiler mi diye merak ettim..
Ben de içemiyorum ki, burnumu tutuyorum ancak öyle içerim..
Başka türlü mümkün değil..
Ya zaten bu sabah cok sancım var, dün 13 km yürüdüm acaba ağır mı oldu?
Acilik bir biber acisi gibi ama.daha farkli bir aci.mikrop kirma ozelligi falan var.Hiç bilmiyorum tadını ama acı diye duymuştum..
Benim şimdi acıya karşı alerjim var, ama genellikle biberle acı olanlardan uzak duruyorum.. Bunun acısı da etkiler mi diye merak ettim..
Ben de içemiyorum ki, burnumu tutuyorum ancak öyle içerim..
Başka türlü mümkün değil..
Saka yapmiyorumHic komik degilsin
Dinliyoruz kovserimm mikrofon sende
Buradayız canım Sen ne yapıyorsun :)
Aleyküm selam iyiyim sen nasılsın :)
biber acısı gibi değil yani genzi yakan türde bir acı
Cevap vericek diye bekleyen sen degilsin tabiSaka yapmiyorumne olmus yani seni etiketleyip uyuduysam
Acilik bir biber acisi gibi ama.daha farkli bir aci.mikrop kirma ozelligi falan var.
Bak ya ben bunu daha yeni görüyorum, mesajlarda kaybolmuş :))
İyiyim ben de canım, sağol :)
Sağol canım, deneyeceğim inşaAllah alerjiye kötü bir etkisi yoktur..
Yanlis yazmisim kovserimDeneyeceğim :) Biraz da nette bakayım..
İnşallaah maşallah bakalım hocam çok katı vay halimeDukana başladın dimi ?
Çokta acı falan değil bazen çayıma atar içerim ardından ağzımda eveler geveler yeriiimmmYanlis yazmisim kovserimdemistim beyin fonksiyonlarım yok oluyor diye acisi biber acisi gibi degil daha farklı bir aci demek istedim
Bende severim zencefil ama herkesin damak zevki bir olmayabiliyor ilzanimÇokta acı falan değil bazen çayıma atar içerim ardından ağzımda eveler geveler yeriiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?