Yanlis yazmisim kovserimdemistim beyin fonksiyonlarım yok oluyor diye acisi biber acisi gibi degil daha farklı bir aci demek istedim
İnşallaah maşallah bakalım hocam çok katı vay halime
Allah iyilik versin canım :)
İnşallaah maşallah bakalım hocam çok katı vay halime
Favorilerime ekledimmmKollarından şikayeti olan varsa deneyebilir..
Yazı ingilizce ama okumak isteyen olursa diye linki paylaşıyorum..
http://lifeasmama.com/got-rid-arm-flab-time-summer/
Kısaca anlatmak gerekirse kadın 3 ay haftada 4 defa (yanlış anlamadıysam tabi :)) videodaki egzersizleri yapmış ve resmini paylaşmış..
Eki Görüntüle 2009175
Bu kollar için sırf dambıl aldım bugün geldiKollarından şikayeti olan varsa deneyebilir..
Yazı ingilizce ama okumak isteyen olursa diye linki paylaşıyorum..
http://lifeasmama.com/got-rid-arm-flab-time-summer/
Kısaca anlatmak gerekirse kadın 3 ay haftada 4 defa (yanlış anlamadıysam tabi :)) videodaki egzersizleri yapmış ve resmini paylaşmış..
Eki Görüntüle 2009175
Şaka şaka şekerim benimTeessüf ederim.
Daha başlamadık, ön ısınmadayız
Favorilerime ekledimmm
Bu kollar için sırf dambıl aldım bugün geldi
Ben çok kararlıyım bu sefer Dr da gidiyorum ya sinir ediyor beni az vermişsin yok bilmem neHayırlı olsun :)
Benimkiler gibi evin bir köşesinde durmasın ama :)
Nişanlın kendisine baksın boşver sen onuBugün başlıyorum kısmetse, beraber başlayalım
Ramazan diye halim kalmıyordu yapamıyordum hiç birşey ama nişanlım sinir etti beni..
Kilo aldım deyince olsun ya, çok zayıf olma falan de, sonra detaylı konuşunca yok bel böyle olmalı, göğüs şöyle olmalı falan filann
Kilo alınca tabi bel kalınlaşacak, göbek çıkacakk ve s... Zayıflama kilo al hatta deyince ne bekliyorlar anlamıyorum
Düzenli yaparsam kollarım en geç 1 ayda toparlanır, 6. resim gibi benimkiler..
benim dambıllar 2 kgHayırlı olsun :)
Benimkiler gibi evin bir köşesinde durmasın ama :)
SüpeeeerrrrrBenimkiler böyle.
oy oy kiyamammmmCevap vericek diye bekleyen sen degilsin tabi
İnşallah cnm bakalım 6 kilo kaldıçok iyi görünüyorsun ama boy avantajın fzlasıyla var o yüzden 64 gibi değilsin. 58 e düşersin de, sonra korursun
mavi tulum güzel tatlım çok zarif duruyor ve kolsuz giy evet zaten sıcak...
4 günden sonra ben dün çıkabildim ama acı yemekten bir hal oldum. kahve kayısı hurma su içtim hem ama aynıyım yine +1 kg fazla çok üzgünüm sanırım geçen hafta yediğim baklava + kuruyemişlerin sonucu bu oldu
belki o kilonun altına inmen zordur yani belli bir kilodan sonra altına inemiyor insan.Kızlar günaydın.
Benim bu hafta kilom gram oynamadı.
Anlamıyorum neden?
Senin randevuyu bende merak ediyorum menulerde cok ekmek vardı diye hatırlıyorumBen çok kararlıyım bu sefer Dr da gidiyorum ya sinir ediyor beni az vermişsin yok bilmem ne
Doğru vücut analizine bakmak lazım belki artık kalanlar kas sende yağ oranı sinirdadirbelki o kilonun altına inmen zordur yani belli bir kilodan sonra altına inemiyor insan.
Hem kilo al diyor hemde ideali konuşuyorsa nasıl olcak canım bu iş sen mutlu hissettiğini kiloya bak boşver onuBugün başlıyorum kısmetse, beraber başlayalım
Ramazan diye halim kalmıyordu yapamıyordum hiç birşey ama nişanlım sinir etti beni..
Kilo aldım deyince olsun ya, çok zayıf olma falan de, sonra detaylı konuşunca yok bel böyle olmalı, göğüs şöyle olmalı falan filann
Kilo alınca tabi bel kalınlaşacak, göbek çıkacakk ve s... Zayıflama kilo al hatta deyince ne bekliyorlar anlamıyorum
Düzenli yaparsam kollarım en geç 1 ayda toparlanır, 6. resim gibi benimkiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?