Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben çok kararlıyım bu sefer Dr da gidiyorum ya sinir ediyor beni az vermişsin yok bilmem ne

Hadi bakalım, azmin daim olsun canım :)

Nişanlın kendisine baksın boşver sen onu

Bakacak yeri yok işte
Hemen hemen aynı kilodayız, farkımız o 1.80 ben 1.55

benim dambıllar 2 kg

Ben de sözde 2 kg aldım evde tarttım 1.5 çıktı, çin malının faydaları

Benimkiler böyle.

Valla ne diyeceğimi bilemedim
Spor yapmış olmanın faydaları işte, kilo aldın verdin taş gibi görünüyorr..

Hem kilo al diyor hemde ideali konuşuyorsa nasıl olcak canım bu iş sen mutlu hissettiğini kiloya bak boşver onu

Zayıf olmamı istemiyor, kendisi deri kemik, halinden memnun değil, kilo alamıyor da.. Ona göre zayıflarsam ben de onun gibi kemik kalırım zannediyor ki, bunu hiç istemiyor.. Ama böyle de göbekli, basenli kalamam ki Kilo konusunda hiç anlaşamıyoruz, biraz gözüne gözükmeyip kilo vermem lazım

Baslayalim kovserim
benim dambıllar 2 kg
Kiizz 2 kg fazla sey ediyoo
oy oy kiyamammmm
Kiz cidden bi sesleneyim dedim yatmadan
Bende ciddi ciddi bekledim

Baslayalim kovserim

Kiizz 2 kg fazla sey ediyoo

Bende ciddi ciddi bekledim

Yaptım da geldim Klorlumm :)

nee ediyor kız benim bu bünye ye az bilee :)

Başlangıç için normal bence..
Fazla yüklenmek doğru değil aniden..
Kadın 5 lb ile yaptım yazmıştı, yanlış değilse baktığım site 5lb=2.27 kg

Sıkılasmak istiyorum ama bende vucut yapmis gibi kasli gorunumde olmak istemem.:)

Kaslı görünüm için çok uğraşmak gerek canım..
Günlük yapılan 3-5 egzersizle olacak iş değil..
Beslenme de önemli tabi, bir kaç yerde okudum kas yapmaya çalışanların ayrı bir beslenme şekli var..
O yüzden evde yaptığın sporlar sıkılaşmanı sağlar, kaslı görünmezsin..

Biliyorum canim..bi kadinin vucut yapmasi imkansız abim boyle demisti.atletizmciler falan birak sporu surekli protein tozu yemelerini, onlara testesteron hormonu veriliyormus sirf kas yapsinlar diye.. ama ben evdeki sporla bile olur diye korkuyodum. abim oyle olmadigini anlatmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…