- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Evet sabah 2 dilim öğlen 1 veya 2 akşam 1 ekmek vardıSenin randevuyu bende merak ediyorum menulerde cok ekmek vardı diye hatırlıyorum
Doğru vücut analizine bakmak lazım belki artık kalanlar kas sende yağ oranı sinirdadirsemurcan
Ben çok kararlıyım bu sefer Dr da gidiyorum ya sinir ediyor beni az vermişsin yok bilmem ne
Nişanlın kendisine baksın boşver sen onu
benim dambıllar 2 kg
Benimkiler böyle.
Hem kilo al diyor hemde ideali konuşuyorsa nasıl olcak canım bu iş sen mutlu hissettiğini kiloya bak boşver onu
Baslayalim kovserimBugün başlıyorum kısmetse, beraber başlayalım
Ramazan diye halim kalmıyordu yapamıyordum hiç birşey ama nişanlım sinir etti beni..
Kilo aldım deyince olsun ya, çok zayıf olma falan de, sonra detaylı konuşunca yok bel böyle olmalı, göğüs şöyle olmalı falan filann
Kilo alınca tabi bel kalınlaşacak, göbek çıkacakk ve s... Zayıflama kilo al hatta deyince ne bekliyorlar anlamıyorum
Düzenli yaparsam kollarım en geç 1 ayda toparlanır, 6. resim gibi benimkiler..
Kiizz 2 kg fazla sey ediyoobenim dambıllar 2 kg
Bende ciddi ciddi bekledimoy oy kiyamammmm
Kiz cidden bi sesleneyim dedim yatmadan
nee ediyor kız benim bu bünye ye az bilee :)Baslayalim kovserim
Kiizz 2 kg fazla sey ediyoo
Bende ciddi ciddi bekledim
Kas etme de fazlaca vucut yapmış gibi gezersin :)nee ediyor kız benim bu bünye ye az bilee :)
hiç sevmeeeemmm çok kaslı biraz olsun gerçi bende az da olsa varda yağlardan gözükmüyorKas etme de fazlaca vucut yapmış gibi gezersin :)
E biliyosun cok yogunum bi seslenim dedim hata mi ettimBaslayalim kovserim
Sıkılasmak istiyorum ama bende vucut yapmis gibi kasli gorunumde olmak istemem.:)Kas etme de fazlaca vucut yapmış gibi gezersin :)
Le madem seslendin de ki nanaa napiyosunn merak ettim yaziyim dedim simdi gidiyorum sonra görüşürüz de dimi muhabbet edicez sandimE biliyosun cok yogunum bi seslenim dedim hata mi ettim
Bende de var 2kglik da ondan dedm bacimhiç sevmeeeemmm çok kaslı biraz olsun gerçi bende az da olsa varda yağlardan gözükmüyor
Le madem seslendin de ki nanaa napiyosunn merak ettim yaziyim dedim simdi gidiyorum sonra görüşürüz de dimi muhabbet edicez sandim
İnşallah 1.ci oluruzKızlar bu hafta kaçıncı oluruz acaba ilk 3 e girer miyiz oruç arkadaşlar hiç kilo paylaşımı yapmadıki merak ediyorum
Baslayalim kovserim
nee ediyor kız benim bu bünye ye az bilee :)
Sıkılasmak istiyorum ama bende vucut yapmis gibi kasli gorunumde olmak istemem.:)
Biliyorum canim..bi kadinin vucut yapmasi imkansız abim boyle demisti.atletizmciler falan birak sporu surekli protein tozu yemelerini, onlara testesteron hormonu veriliyormus sirf kas yapsinlar diye.. ama ben evdeki sporla bile olur diye korkuyodum.Yaptım da geldim Klorlumm :)
Başlangıç için normal bence..
Fazla yüklenmek doğru değil aniden..
Kadın 5 lb ile yaptım yazmıştı, yanlış değilse baktığım site 5lb=2.27 kg
Kaslı görünüm için çok uğraşmak gerek canım..
Günlük yapılan 3-5 egzersizle olacak iş değil..
Beslenme de önemli tabi, bir kaç yerde okudum kas yapmaya çalışanların ayrı bir beslenme şekli var..
O yüzden evde yaptığın sporlar sıkılaşmanı sağlar, kaslı görünmezsin..
Tebrik ederim bu hafta ilk 3 teyizEvet kizlar bildirim yapip kacayim.
Gecen cuma 67.4
Bu cuma 65.9
Fark -1.500 gr.Eki Görüntüle 2009270
Tebrik ederim bu hafta ilk 3 teyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?