- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Neler yapmadım ki zıpladım hopladım şınav çektim mekik çektim bir sürü hareket yaptımne sporu yaptınde bakim
he su uygulamaya mı devam ediyosun?Neler yapmadım ki zıpladım hopladım şınav çektim mekik çektim bir sürü hareket yaptım
Evet şekerim tel değiştiği için baştan başladımhe su uygulamaya mı devam ediyosun?
masallahh :)4.günüde yazmayı unutmuşum
iyi geceler canımmİyi geceler herkese
Nanaaaaiyi geceler canımm
buyrun efemNanaaaa
Kizlar size Eki Görüntüle 2008899 Eki Görüntüle 2008900 before after geciyorum ben de :) siyahli resim 76 kilo dogum sonrasi. Digeri ise 64.5 kilo simdi.
Kasti semucum yani girdim icine ama ust kismindan koltuk altina yakin yani pazu olayindan kasti biraz ondan :/
Aynen yarin tartı günü ve bayrama da 1 haftadan biraz fazla kaldi benim 80in altina inmem gerekiyodu moralim bozuk bu kabızlık olayindan dolayi
Kaldı mı ki sende kilo kuzum yaaaKızlar günaydın.
Benim bu hafta kilom gram oynamadı.
Anlamıyorum neden?
İşte 47ye ineceğim yaKaldı mı ki sende kilo kuzum yaaa
Kızlar günaydın.
Benim bu hafta kilom gram oynamadı.
Anlamıyorum neden?
Bende dun aksam ciktim cok sukur biraz biraz hafif sanci yapan biseyler var icimde ama olsun bunada sukur.kuru kayisi yiye yiye oldu benimdeçok iyi görünüyorsun ama boy avantajın fzlasıyla var o yüzden 64 gibi değilsin. 58 e düşersin de, sonra korursun
mavi tulum güzel tatlım çok zarif duruyor ve kolsuz giy evet zaten sıcak...
4 günden sonra ben dün çıkabildim ama acı yemekten bir hal oldum. kahve kayısı hurma su içtim hem ama aynıyım yine +1 kg fazla çok üzgünüm sanırım geçen hafta yediğim baklava + kuruyemişlerin sonucu bu oldu
Su iç üstüne kayısının bol cırcır olursunBende dun aksam ciktim cok sukur biraz biraz hafif sanci yapan biseyler var icimde ama olsun bunada sukur.kuru kayisi yiye yiye oldu benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?