duraklama yaşıyor olabilirsin. şaşırtman lazım ama spor olarak farklı şeyler yapamıyorsun yaa ondan olabilir.
13 kmYa zaten bu sabah cok sancım var, dün 13 km yürüdüm acaba ağır mı oldu?
13 kmnasıl yürüdün yawwww ben 6 km yapıyorum ben benden gidiyorum dilim 5 karış dışarı çıkıyor
Aslında yürüyüş iyi gelir ama yine az yürüyüş yap ne zaman geleceksin Türkiye'yeİki parçada yürüdüm. Yani ne bilem çok koymamıştı. 11 de olabilir dün yazmıştım hesaplayayıp. Yalan olmasın şimdi
Düzeltme: baktım şimdi, evet 13 km yürümüşüm.
Aslında yürüyüş iyi gelir ama yine az yürüyüş yap ne zaman geleceksin Türkiye'ye
Hindi gibi düşünüyorum beynim idrak etme yetisini kaybetmek uzereKızlar neredesiniz sesiniz çıkmıyor
Kızlar neredesiniz sesiniz çıkmıyor
Denemek Te fayda var canım deneyelimMALZEMELER
- 1 yemek kaşığı sirke;
- 1 çay kaşığı toz zencefil;
- 1 limon;
- 1 demet maydanoz;
- ½ litre su;
- Bir tutam tarçın.
Tarif ve kullanımı
Önce bir tencerede suyu kaynatın, daha sonra yukarıda belirtilen diğer bileşenleri ilave edin ve karışımı az ısıda bir süre karıştırın. Bundan sonra, soğumaya bırakın, süzün ve sonra bir şişeye boşaltın. Uyumadan 1 saat önce her gece karışımdan bir fincan alın.
Faydaları: Metabolizmanızı hızlandıracak ve aynı zamanda vücudunuzu bir gece boyunca yağ yakacak hale getirecektir.
Yaz gelmek üzeredir, bu yüzden artık beklemeyin – bunu içmeyi deneyin ve her zaman bu karışımla çok fazla kilo kaybedersiniz.
Sağlığa da 10larca faydası var.
Ben uyukluyorum 5 tane erkeğin içinde kaldım offf gitmiyorlar da bide çok acıktımmmmmSelam kızlar..
Nasılsınız ?
Dinliyoruz kovserimm mikrofon sendeGelmeye çalışıyordum ama takıldım kaldım pinterestte :)
Bir tarif var, paylaşacağım şimdi, pek anlamıyorum bu işlerden faydası olur mu olmaz mı kilo vermeye siz karar verin :)
Niye kızHindi gibi düşünüyorum beynim idrak etme yetisini kaybetmek uzere
Ben ogunlerimde sirke hariç hepsini tuketiyorum oyle olmaz miMALZEMELER
- 1 yemek kaşığı sirke;
- 1 çay kaşığı toz zencefil;
- 1 limon;
- 1 demet maydanoz;
- ½ litre su;
- Bir tutam tarçın.
Tarif ve kullanımı
Önce bir tencerede suyu kaynatın, daha sonra yukarıda belirtilen diğer bileşenleri ilave edin ve karışımı az ısıda bir süre karıştırın. Bundan sonra, soğumaya bırakın, süzün ve sonra bir şişeye boşaltın. Uyumadan 1 saat önce her gece karışımdan bir fincan alın.
Faydaları: Metabolizmanızı hızlandıracak ve aynı zamanda vücudunuzu bir gece boyunca yağ yakacak hale getirecektir.
Yaz gelmek üzeredir, bu yüzden artık beklemeyin – bunu içmeyi deneyin ve her zaman bu karışımla çok fazla kilo kaybedersiniz.
Sağlığa da 10larca faydası var.
Denemek Te fayda var canım deneyelim
Uykum varNiye kız
Buradayız canım Sen ne yapıyorsun :)Kızlar neredesiniz sesiniz çıkmıyor
Aleyküm selam iyiyim sen nasılsın :)Selam kızlar..
Nasılsınız ?
Ben ogunlerimde sirke hariç hepsini tuketiyorum oyle olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?