Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 yemek kaşığı lor
1 domates salatalık
5-6 zeytin
Tatlı kaşığı pekmez

Öğlen
5-6 yemek kaşığı zeytinyağı bezelye
1 bardak ayran

Ara kucuk 1 avuç kuru üzüm

Akşam
1 kase mercimek çorbası
4-5 yemek kaşığı tavuk sote
1 biber dolması
1 kase cacık
1 yk manti

1 dlim muhallebili tatlı

2 lt su
Akşam kotu oldu biliyorum ahh bu misafirliğe gidince olan oluyor

***4. Takım 522. Etap ***

aseeel (73.1/72.5/6/%0.8)
Heart of Gold (68.9///%)
MrtHatice (78.7///%)
NanaLuna (82.4///%)
semurcan (49.9///%)
asl1can (66.7///%)
chocolate19 (54.1///%)
alacamavi (61.1///%)
YaseminA (65.1/64.3/0.9/%1.2)
melekeda (79.6///%) 1 kez bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2-ye bölündü
Ilzan (93,4///%)

4. Takim Ortalaması: %

Yeni üye listesi

Only_Eylul (79.8///%) Yeni üye; başlangıç kilosu 81.3; başlangıç tarihi 22 mayıs; hedef 58
sevgili8284 (97.9///%) Yeni üye; başlangıç kilosu 98.1; başlangıç tarihi 31 mayıs; hedef 60
aysglkskn (90.5///%) Yeni üye; başlangıç kilosu 92.5; başlangıç tarihi 31 mayıs; hedef 65

---------------------------------------------------------------------------

isimsiz965 (65.2///%) 513. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (60.8)
OotaNi (69.2///%) 513. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. Nick değişikliği yaptı, eski nick Kyohei14 (65.4)
yagmuraydin (..///%) 519. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi .. bölündü. (58.8)
hawar (59///%)
asya_01 (70///%) hedef 55
[/QUOTE]

heartcigim niye boyle oldu kuzum

sanırım biraz porsiyon ayarım kaçtı ve kabızlıktan böyle oldu

Kızlar okul çıkışı oglumu arkadaşlarıyla pikniğe götürdüm, yoga öğrettim onlara.

süper görünüyorsun canım

canım en güzeli pilates hem kas yapıyorsun hem inceliyorsun. Ama tabi düzenli yapmak lazım ben de yapamıyorum düzenli :)

eyvah +1.1 mi .Ne kadar zayıf hamile kalırsan o kadar iyi cnm bence salma kendini

kesinlikle canım ne kadar zayıf o kadar iyi yok kendimi salmadım ama ramazan bitene kadar almayayım bari modundayım şu an. sonrasında devam 5 kg daha gitmeli muhakkak

yoldan yeni geldim saatlerdir yoldayim cok yorgunum evime geldim.nihayet. Kardesimin mezuniyeti de bitti.

hayırlı olsun mezuniyeti. nerden mezun oldu merak ettim

15 haziran menüsü

sahur: lor peynirli omlet ( 1,5 yumurtalı), 1 sb kefir, domates, salatalık, 5 zeytin, 2 közlenmiş biber

iftar: yemeğim yoktu sallamasyon oldu... 5 tane nugget, 2 yk rus salatası, 3 dilim hindi füme, 2 kepçe çorba

su: 2,5 lt
spor: 40 dk yürüyüş

Gunaydin kuzular Nasılsıniz? insallah bugun hepiniz bol eksi görürsünüz...
semurcan canim ecece aktif yaşam ic bacak inceltme yada bacak inceltme videosuna bakabilirsin baya inceltiyor bacaklari ben simdilik biraktim 23 unde izne gidiyoruz 5 temmuzda dönuş döndüğümde başlayacam tekrar farkı bildiririm ama 15 gunde bile her iki bacaktan 2 şer cm incelme yakaladim

Klasik 70 direnci cok iyi biliyorum o hissi 69 da sabit kalamamistim ama 68 den sonrası cok hizli gittiydi

Dünkü menüm
Sahur 1 bardak süt
İftar davetliydim
1 kepçe tarhana çorbası
5*5 santim köfte
5-6 yemek kaşığı zeytin yağlı fasulye
sadece su içtim
4-5 ymk kaşığı yeşil salata
1 yemek kaşığı dondurma +1 yemek kaşığı kadayıflı muhallebi
2 ceviz kadar kavun
2 ceviz kadar karpuz
1 kahve orta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…