Hadi hayirlisi olsun kardesin icin :) ne kadar saatlik uzaga gittin caklitim.uzun yolculuk yorar bilirim.hele birde kosusturma varsa tamamdir :)yoldan yeni geldim saatlerdir yoldayim cok yorgunum evime geldim.nihayet. Kardesimin mezuniyeti de bitti.
Valla ben senin sayende dukana başladım ve kilo veriyorum. Emekler boşa gitmez o yüzde :)
3 degil 2 yedim. Aksam yicek bisey bulamadim :)Kuzum 3 protein bar fazla.
Valla ben senin sayende dukana başladım ve kilo veriyorum. Emekler boşa gitmez o yüzde :)
3 degil 2 yedim. Aksam yicek bisey bulamadim :)
Evet 1 tane doyurucu da oluyor biri gecmemek lazim. Bakalim tatilde hedefim kilo almadan gelmek. :)İçerisinde doğal da olsa glukoz var, ondan yazdım kuzum.
Evet 1 tane doyurucu da oluyor biri gecmemek lazim. Bakalim tatilde hedefim kilo almadan gelmek. :)
Deli bu kiz yaa
heartcigim niye boyle oldu kuzum
Kızlar okul çıkışı oglumu arkadaşlarıyla pikniğe götürdüm, yoga öğrettim onlara.
canım en güzeli pilates hem kas yapıyorsun hem inceliyorsun. Ama tabi düzenli yapmak lazım ben de yapamıyorum düzenli :)
eyvah +1.1 mi.Ne kadar zayıf hamile kalırsan o kadar iyi cnm bence salma kendini
yoldan yeni geldim saatlerdir yoldayim cok yorgunum evime geldim.nihayet. Kardesimin mezuniyeti de bitti.
Gunaydin kizlar.
Gecen hafta 65,1
Bu hafta 64,3
Fark 0,80
Haftaya hedef 64
Klasik 70 direnci15 haziran menüsü
sahur: lor peynirli omlet ( 1,5 yumurtalı), 1 sb kefir, domates, salatalık, 5 zeytin, 2 közlenmiş biber
iftar: yemeğim yoktu sallamasyon oldu... 5 tane nugget, 2 yk rus salatası, 3 dilim hindi füme, 2 kepçe çorba
su: 2,5 lt
spor: 40 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?