Ondan az iciyim demistim corbayiKuzum akşam ekmek yeme, tarhana da karbonhidrat
Kuzum but yeme dukanda but yok
canım en güzeli pilates hem kas yapıyorsun hem inceliyorsun. Ama tabi düzenli yapmak lazım ben de yapamıyorum düzenli :)hiç sevmeeeemmm çok kaslı biraz olsun gerçi bende az da olsa varda yağlardan gözükmüyor
Tebrikler cnm çok güzel vermişsinEvet kizlar bildirim yapip kacayim.
Gecen cuma 67.4
Bu cuma 65.9
Fark -1.500 gr.Eki Görüntüle 2009270
Üzgünüm kızlar yürüdüm de geldim ama sonuç değişmedi bu hafta böyle oldu sanırım yerken yasaklı şeyleri hep olumsuz düşünüyorum psikolojik olarak. bir de eşimle konuştuk 2.çocuk meselesini yani zaman geçiyor artık o da bu kilonun üstüne çıkma dedi hamileyken dikkat edersin biliyorsun artık dedi. sanırım kafa olarak ondan rahatladım çünkü hamile lik için zayifliyordum ama 1 1,5 ay zamanım var 65 olmak çok istiyorum inşallah olur.
geçen hafta : 68,9
bu hafta : 70.0
fark : +1,1 kg
yüzde : 1,57
g.h.için hedef: 69
@AKovserColorayzn
Eki Görüntüle 2009307
takimi epey geriye çekeceğim gibi tekrar kusura bakmayın kızlar.
Çok güzel görünüyor cnm
Selam kızlar bugün hiç giremedim yarın için valiz hazırladım. Menü paylaşıyorum ama bugün biraz sağlıksız oldu menü. Hem hazırlık hem çocuk derken yemek falan yapamadım.
Sabah;
1 dukan krep (1 yk yulaf kepeği ile yapıldı)
1kk yağsız peynir
1 dilim jambon
şekersiz çay
ara
sade türk kahvesi
1 protein bar
Öğlen;
1 dukan krep (1 yk yulaf kepeği ile yapıldı)
1kk yağsız peynir
1 dilim jambon
Akşam;
sade türk kahvesi
1 protein bar
2.5 lt su içildi
30 dk pilates yapıldı..
tesekkur ederim canim:)canım en güzeli pilates hem kas yapıyorsun hem inceliyorsun. Ama tabi düzenli yapmak lazım ben de yapamıyorum düzenli :)
Tebrikler cnm çok güzel vermişsin
eyvah +1.1 mi.Ne kadar zayıf hamile kalırsan o kadar iyi cnm bence salma kendini
Çok güzel görünüyor cnm
Ben yulaf kepeğine başladığımdan beri hiç ekmek yemedim, sadece krep yiyorum artık ekmek olarak.
İnşallah canım desteğinle olucak inanıyorum
Bugün pilates topumda geldi ablam burda onları yazlığa gönderiyim başlıcam eve geç geliyorum onların yüzünden:)canım en güzeli pilates hem kas yapıyorsun hem inceliyorsun. Ama tabi düzenli yapmak lazım ben de yapamıyorum düzenli :)
Tebrikler cnm çok güzel vermişsin
eyvah +1.1 mi.Ne kadar zayıf hamile kalırsan o kadar iyi cnm bence salma kendini
Çok güzel görünüyor cnm
Ben yulaf kepeğine başladığımdan beri hiç ekmek yemedim, sadece krep yiyorum artık ekmek olarak.
Bugun menum
Sahur 2 yumurta el kadar pide 2 zeytin 1 yk cokelek 2 bard cay
İftar 1 kase corba 1 porsiyon kofte izgara 1 kozlenmis domates 2 kozlenmis biber coban salata
Ara 2 bard cay 1 avuc findik
2 lt su
tesekkurler canim :*Şahane şokom
yoldan yeni geldim saatlerdir yoldayim cok yorgunum evime geldim.nihayet. Kardesimin mezuniyeti de bitti.En gec 19a kadar beklerim canm bende yarin tartilcam cunku 19da yazarim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?