- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Kararım da kararlıyım almayalım bunları listeyeDünkü tartimi unutun
Eveeeet tartildim ve sonucDahlia_ Colorayzn
65.4 ile izne ayrilmistim..Mydestinyy listeyle ilgili ne demistin??? Eki Görüntüle 2009727
Kaptan ne oldu sonuclarrr
Canim benimmmYok canım benim ne kusuruu
4.görünüyoruz gibi sanki sasi gormediysem :)Bilmiyorum canım henüz, yemeğimi yeyip geldim şimdi bakacağım..
4.görünüyoruz gibi sanki sasi gormediysem :)
4.görünüyoruz gibi sanki sasi gormediysem :)
Ben de 5 gördüm
Benim yanlis gorme ihtimalim yuksek :) gozluklerimin degismesi lazim yetmiiyy :)5.yiz canım, ortalaması bizden yüksek 4 takım var..
Ama 2. takımın durumu biraz karışık..
Bakalım..
Benim yanlis gorme ihtimalim yuksek :) gozluklerimin degismesi lazim yetmiiyy :)
Olsun ya sonuncu olmamaktan iyi nota almaktan korkuyorum ben .
Gordum 16 kisi girmisler listeye ama haksizlik olmazmi bi kisi bi kisidir hos karsilanabilirde ama bilmiyorum itiraz var gibi
melekeda (79.6///%) Kendi isteği ile ayrıldı.
chocolate19 (54.1/53.7/0.4/%0.74)
Girdim bile listeyeKararım da kararlıyım almayalım bunları listeye
hayirli olsunGirdim bile listeye
Only eylul uğramıyor ki canim?hic gördün mu son zamanlar?kanamam var diyordu katildigi zamanlar ama bilmiyoruz durum nedir.kizlar kusura bakmayin, ucak biletleri savasindaydim. anca oturabildim.
kismetse buyuk oglus ile ben ameliyat oncesi bodruma gidiyoruz, kucuk oglus anneanne ile kalacak. baba turkiyeye gelmeyecek. ben ameliyati olup, toparlanip donecegim fransaya.
neden ayrildi arkadas? bir de only_eylul vardi goremedim listede?
Melekeda hatirlarsaniz izin istemisti 2ay suresi dolmadan izin alamaz.gecen hafta bildirim yapmadı bugunde yapmasaydi diskalifiye olucak ve asla yarismaya katilamayacakti.biz ona kolaylik sagladik simdi sadece 6ay sonra tekrar donebilecek herhangi bir takima.ayrica aramiza gelip bildirim yapmaması takim ortalamasinin +1 kisiyle daha bolunmesi demek.kizlar kusura bakmayin, ucak biletleri savasindaydim. anca oturabildim.
kismetse buyuk oglus ile ben ameliyat oncesi bodruma gidiyoruz, kucuk oglus anneanne ile kalacak. baba turkiyeye gelmeyecek. ben ameliyati olup, toparlanip donecegim fransaya.
neden ayrildi arkadas? bir de only_eylul vardi goremedim listede?
tesekkur ederim:)hayirli olsun
Melekeda hatirlarsaniz izin istemisti 2ay suresi dolmadan izin alamaz.gecen hafta bildirim yapmadı bugunde yapmasaydi diskalifiye olucak ve asla yarismaya katilamayacakti.biz ona kolaylik sagladik simdi sadece 6ay sonra tekrar donebilecek herhangi bir takima.ayrica aramiza gelip bildirim yapmaması takim ortalamasinin +1 kisiyle daha bolunmesi demek.
Hee mezun ol sen yerini doldurucam hemenno yuzden mezun olmami bekliyosun degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?