Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de 5 gördüm

5.yiz canım, ortalaması bizden yüksek 4 takım var..
Ama 2. takımın durumu biraz karışık..
Bakalım..
Benim yanlis gorme ihtimalim yuksek :) gozluklerimin degismesi lazim yetmiiyy :)
Olsun ya sonuncu olmamaktan iyi nota almaktan korkuyorum ben .
Gordum 16 kisi girmisler listeye ama haksizlik olmazmi bi kisi bi kisidir hos karsilanabilirde ama bilmiyorum itiraz var gibi

Öyle oluyor galiba..
Bakalım sonuç nasıl olacak..

kizlar kusura bakmayin, ucak biletleri savasindaydim. anca oturabildim.

kismetse buyuk oglus ile ben ameliyat oncesi bodruma gidiyoruz, kucuk oglus anneanne ile kalacak. baba turkiyeye gelmeyecek. ben ameliyati olup, toparlanip donecegim fransaya.

melekeda (79.6///%) Kendi isteği ile ayrıldı.

neden ayrildi arkadas? bir de only_eylul vardi goremedim listede?

Only eylul uğramıyor ki canim?hic gördün mu son zamanlar?kanamam var diyordu katildigi zamanlar ama bilmiyoruz durum nedir. Only_Eylul canim?

Melekeda hatirlarsaniz izin istemisti 2ay suresi dolmadan izin alamaz.gecen hafta bildirim yapmadı bugunde yapmasaydi diskalifiye olucak ve asla yarismaya katilamayacakti.biz ona kolaylik sagladik simdi sadece 6ay sonra tekrar donebilecek herhangi bir takima.ayrica aramiza gelip bildirim yapmaması takim ortalamasinin +1 kisiyle daha bolunmesi demek.

o yuzden mezun olmami bekliyosun degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…