Hee mezun ol sen yerini doldurucam hemenn
Almicamm seniiolmuyom
hos ameliyat sonrasi sisler olacagi icin yeniden gelicem
Biz siskolara aciyoruz bundan sonra kapilari :) soyle bi 80 90 kg olursan
sen oyle san
Biz siskolara aciyoruz bundan sonra kapilari :) soyle bi 80 90 kg olursanneden olmasinn.semucuguuum
kizlar kusura bakmayin, ucak biletleri savasindaydim. anca oturabildim.
kismetse buyuk oglus ile ben ameliyat oncesi bodruma gidiyoruz, kucuk oglus anneanne ile kalacak. baba turkiyeye gelmeyecek. ben ameliyati olup, toparlanip donecegim fransaya.
neden ayrildi arkadas? bir de only_eylul vardi goremedim listede?
2 katına çıksın diyorsun yaniii
Ben etsem o etmez ki yaaYazıktır etme eyleme
Ben etsem o etmez ki yaaondaki aziiimmm kimsede yok masallahh semumaa ❤
Ciksin aminsesi gitti bak goruyonmu
Eşim iftar yaparken yiyorum ben de akşam yemeğini. Pişirdim şindi oturduk sofraya. Eki Görüntüle 2009858
Kızlar babam yanıma gelince tüm düzenin bozuldu mecbur daha fazla yemek yapmaya çalışıyorum iftar yemekleri sahur hazırlıyoeum kızım dedesini bunaltiyor onunla hep oyun oynamak istiyor o da oruç bu kez ben alıyorum daha fazla zorlaştı durumlar
Nefis gorunuyoEşim iftar yaparken yiyorum ben de akşam yemeğini. Pişirdim şindi oturduk sofraya. Eki Görüntüle 2009858
ayy benden sana rakip olmaz azcik azcik gidiyor benim kilolar :)en yakin rakibemi tebrik ederim sokolacigim
Ee hadi hayırlı olsun şimdiden iyi tatillerkizlar kusura bakmayin, ucak biletleri savasindaydim. anca oturabildim.
kismetse buyuk oglus ile ben ameliyat oncesi bodruma gidiyoruz, kucuk oglus anneanne ile kalacak. baba turkiyeye gelmeyecek. ben ameliyati olup, toparlanip donecegim fransaya.
neden ayrildi arkadas? bir de only_eylul vardi goremedim listede?
5.mi olduk yani şimdi bizzz kızlar misafirim vardı misafir de denmez ama ailem yani kuzenler falan kardeşlerim annem ve çocukları ayyy daha yeni oturdum evi baştan aşağı sildimm süpürdüm çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?