- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Bugün ki menüme geçeyim hemen
Sabah
bir parça peynir 1 bardak süt 1 tane y.kepeği ekmeği 2 yumurta
Öğlen
Konserve balık yedim
Akşam
2 tane biftek baharatlı 1 kase de yoğurt
3 lt yakın su içtim
Var ama yağsız canım olmak şartıyla benimkinde eh işte biraz vardı yağ mecbur kaldım süze süze yedimKonserve balık var mı dukanda ?
Ne guzel dilekler, günaydın kaptanim.Henüz günaydın için erken belki ama uyuyamadım ben daha..
Uyursam ne zaman kalkarım belli değil :)
O yüzden şimdiden hepinize günaydınnn :)
Çok güzel bir gün olur inşaaAllah
Bu hafta 5. olduk malum..
Kaçamaksız, sporlu bir hafta geçirip ilk 3-e girelim önümüzdeki hafta :)
Henüz günaydın için erken belki ama uyuyamadım ben daha..
Uyursam ne zaman kalkarım belli değil :)
O yüzden şimdiden hepinize günaydınnn :)
Çok güzel bir gün olur inşaaAllah
Bu hafta 5. olduk malum..
Kaçamaksız, sporlu bir hafta geçirip ilk 3-e girelim önümüzdeki hafta :)
Ne guzel dilekler, günaydın kaptanim.
Ben gune pek iyi uyanmadim.
Sabah yatagimin besik gibi sallandigini hissettim ki o depremden sonra hep oyle hissediyorum. Acaba benle alakali mi deyip oylece yattim sallanmamin durmasini bekledim megerse depremmis
4.7 mutsuzum rabbim bizi korusundan baska bisey demiyorum özellikle evladimi.tedirginligim azalacagina artiyor
Ediyorum sizde edinn dua bizeGünaydın kaptanim dün için çok teşekkür ederim gerçekten aksilik üstüne aksilik oldu normalde sorumluluğun farkındayım. inşallah haftaya eksi ile geleceğim.
demek ki hala yerine oturamaz ki artılar devam ediyor. 4.7 de yine yüksek sayılır geçmiş olsun canım dua ni et çok da balkon pencere önlerinde durma tatlım
sana da iyi eğlenceleerKızlar günaydın, oğlumun futbol turnuvası var. Oradayım.
Hepinize sevgiler, eve dönünce yazacağım:)
deprem olmuş yine canımYa okuyamadım Telefon yüklemiyor, çekmiyor internet.Colorayzn kölör ne oldu?
Haydadeprem olmuş yine canım
Ne guzel dilekler, günaydın kaptanim.
Sabah yatagimin besik gibi sallandigini hissettim ki o depremden sonra hep oyle hissediyorum. Acaba benle alakali mi deyip oylece yattim sallanmamin durmasini bekledim megerse depremmis
4.7 mutsuzum rabbim bizi korusundan baska bisey demiyorum özellikle evladimi.tedirginligim azalacagina artiyor
Günaydın kaptanim dün için çok teşekkür ederim gerçekten aksilik üstüne aksilik oldu normalde sorumluluğun farkındayım. inşallah haftaya eksi ile geleceğim.
demek ki hala yerine oturamaz ki artılar devam ediyor. 4.7 de yine yüksek sayılır geçmiş olsun canım dua ni et çok da balkon pencere önlerinde durma tatlım
Çok çok geçmiş olsun canım insanı tedirgin ediyor gerçekten Allah yardımcın olsunNe guzel dilekler, günaydın kaptanim.
yeme yeme canım sen dayanırsınÇok güzel mangal yakmışlar ama domuzcuk olduğu için hepsi ben aç kaldım. Cok erken saatte geldigimiz için kahvaltı da yapamadım sadece Dukan bar yedim kahve ile. İnşallah tttar beni turnuva bitene dek. Çantada oğlanın abur cuburları var ama yemiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?