Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Henüz günaydın için erken belki ama uyuyamadım ben daha..
Uyursam ne zaman kalkarım belli değil :)
O yüzden şimdiden hepinize günaydınnn :)
Çok güzel bir gün olur inşaaAllah

Bu hafta 5. olduk malum..
Kaçamaksız, sporlu bir hafta geçirip ilk 3-e girelim önümüzdeki hafta :)

Ne guzel dilekler, günaydın kaptanim.
Ben gune pek iyi uyanmadim.
Sabah yatagimin besik gibi sallandigini hissettim ki o depremden sonra hep oyle hissediyorum. Acaba benle alakali mi deyip oylece yattim sallanmamin durmasini bekledim megerse depremmis
4.7 mutsuzum rabbim bizi korusundan baska bisey demiyorum özellikle evladimi.tedirginligim azalacagina artiyor

Günaydın kaptanim dün için çok teşekkür ederim gerçekten aksilik üstüne aksilik oldu normalde sorumluluğun farkındayım. inşallah haftaya eksi ile geleceğim.

demek ki hala yerine oturamaz ki artılar devam ediyor. 4.7 de yine yüksek sayılır geçmiş olsun canım dua ni et çok da balkon pencere önlerinde durma tatlım

16 haziran menüsü

sahur; 2 yumurta, domates soslu sosis(2 adet), 1 kk peynir, 5 zeytin,1sbkefir,domates,salatalik

iftar: 1 kase tarhana çorba, 2 kozlenmis biber,1 soğan ve 1 patates (fırında pisti),1 kase cacık

ara; 1 porsiyon kavun
su; 2 lt
spor; yok

Ediyorum sizde edinn dua bize

Çok geçmiş olsun canım..
Allah korusun.. Dua edelim bir daha olmaz inşaAllah..

Ne demek canım benim..
İnşaAllah..

Çok çok geçmiş olsun canım insanı tedirgin ediyor gerçekten Allah yardımcın olsun

Çok güzel mangal yakmışlar ama domuzcuk olduğu için hepsi ben aç kaldım. Cok erken saatte geldigimiz için kahvaltı da yapamadım sadece Dukan bar yedim kahve ile. İnşallah tttar beni turnuva bitene dek. Çantada oğlanın abur cuburları var ama yemiyorum ben.

yeme yeme canım sen dayanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…