Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar eşimle tartıştık çok kötü oldu bakıcı arıyor oğlum için ama ben çalışmak istemiyorum eylulde 7-8 aylık daha minigim zaten evde kizimdan oğlumu sevmek için kucağıma bile alamıyorum en azından seneye kızım okuldayken oglumla vakit geçirmek istiyorum kocam ise araba alma derdinde sinirden ağzıma geleni söyledim babam da bizdeydi ufff şahit oldu

Kötü olmuş keşke babanın yanında tartışmasaydınız eşin de bir alem yani araba alacak diye bakıcımı tutulur ona vereceği parayı kenara atsın bebeğinde biraz daha toparlasın sende çalışır eklersiniz üstüne

Aynen canım ben araba iyiymis kotuymus hiç bakmam işimi görsün tamam ama bizimki daha güvenli hissedeceğiniz bir araba istiyor kızımı özel okula anasınıfında vermek istiyor ben mi basit dusunuyorum anlamadım bana gore devlette gitsin araba işimizi görsün ama ben evimde durayim benim bencil olduğumu söylüyor çocukların geleceğinden çalıyorsub diyor

İyi gidiyor ama bir de hocama sormak lazım semurcan

Ben umutluyum.

Maviciğim

Öncelikle bence adla başkalarının hele ki ailenin yanında eşinle tartışma. Ailen dahi olda yuvanla ilgili kimseye malzeme verme.
Bir de yanlış anlamazsan, bence çalışmayıp evde olmanın çocuklarına hiçbir karı yok. Ben çalıştığım 5 yıl boyunca 7 gün 15 saat çalıştım. Oğlum dünyanın en mutlu insanıydı. Şu an bu sene çalışmıyorum İnan çalışırken daha iyi bir anneydim.

Tedirginim Eşim nöbetçi biz oğlumla tekiz evde

Allah yardımcınız olsun canım..
Dua edelim de bir daha yaşamayın aynı korkuları..

Kızlar babamı çok seviyorum ama yoruldum artık yemek yapmaktan ev temizlemekten yine ben mutfaktayim esimde babamdan destek alıyor boyuna bana menü veriyorlar sinirden kopuruyorum

Ne zaman gidecek baban ?
Yormuşlar seni belli..

Geçmiş olsun canım..
Siz iyi misiniz ?

Babanın yanında tartışmak kötü olmuş ama anne olarak istediklerin en doğal hakkın..
Zorla çalıştıramaz ya seni.. Sanki bakıcı bedavaya gelicek..

Kızlar bugün Fransa'nın ve Avrupa'nın en büyük at yarışlarından biri vardı. Evinin önü hipodrom, biz de yarışa gittik oğluşlarla.

Menü geçiyorum

Sabah:

2 yumurta beyazı ve 1 yk yulaf kepeğine Dukan krep - kahve - 60 gr hindi jambon

Ara: 300 gr yağsız yoğurt - yarım yeşil elma (100 gr)

Öğle:

200 gr ızgara tavuk biftek - havuç - Zero - 3 adet Dukan kurabiye

Akşam: bir havuç, çeyrek soğan, 100 gr ot, çeri domatese salata - 100 gr ızgara tavuk biftek - Zero - 60 gr hindi jambon

Kalori: 925

Bu Dukanın sadece atak evresinde yemek az galiba..
Yani önceleri menün az geliyordu bana ama şimdi gayet doyurucu görünüyor..

Bu Dukanın sadece atak evresinde yemek az galiba..
Yani önceleri menün az geliyordu bana ama şimdi gayet doyurucu görünüyor..

Yok kuzum zamanla öğreniyorsun neler yiyebileceğini.

Mesela atakta sadece protein hakkın var. Ama seyir ve güçlendirme evrelerinde de saf protein günlerin var. Zamanla o saf protein günlerine neler üretebileceğini keşfediyorsun.
Mesela Benin yeteceğim YÖK, becersem çorba vs de yapardım:

Öğrenmek için de başlamak gerek sanırım..
Çünkü o kadar okuyorum, bakıyorum sizin yediklerinize ama yok, anlıyor musun diye sorsan hep hayır derim :)

Öğrenmek için de başlamak gerek sanırım..
Çünkü o kadar okuyorum, bakıyorum sizin yediklerinize ama yok, anlıyor musun diye sorsan hep hayır derim :)
Ya şimdi Mydestinyy ı yetiştiriyorum. Sen başlamaya karar verirsen dukana o esnada ızancıgımı mezun etmiş olurum, sana koçluk veririm

Dahlia_ canım 2 3 gündür menü yazamiyorum. Menülerimi yazmaya bugünden mi baslayimm yoksa 2 3 gündür yazmadığim menuleri hatırladığım kadarıyla yazmaya mi çalışıyım .. Ama merak etme menü yazmasam da tartıldım 400 gr kadar eksideyim cumadan bugüne

Iyiyim sukur tatlim dusununce olan.tedirginlikten baska birseyim yok.eve gittik geldik esya aldim bi kac parca evimi ozlemisim ama korku had safhada :/

Bu arada Dahlia_ eve gittigimde tartildim 83.4 tok karnina herzamankinden 200 gr falan eksi sanirim cumartesi tartilmistim dun yani iftar oncesi 81.4 idim pazartesi kilom o olsun tartilma sansim yok

Ayrica feci halde kabizim karnim hamileymisim gibi icim gürül gürül

Eşim de calismayinca çocukların geleceğinden çaldığını söylüyor bende ara verince tekrar dönmek zor geliyor çalışırsam max 12 ye kadar olur muhtemelen hala karar veremedim babamin yanında bakıcı goruşmesi yapınca çok sinirlendim bana sormadan meğer eylül için arıyormus aslında emrivaki yapılması beni çok rahatsız etti yoksa elbette bende isterim kizimin eğitimi en iyi okulda olsun bakalım nasıl olacak

Bana sormadan bakıcı araması sanırım beni çok sinirlendirdi suanki arabayı benim surmeme izin vermiyor çok güvenli değilmiş mis bahanesi kızımı istediği özel okula vermek vede araba değiştirmek bencil davraniyormusum tembellikten çalışmıyormusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…