Kiyamam ya dus aldir sık sık rahatlar ates zor sabahlara kadar uyumadigimi bilirim.allahim yardimcin olsun.insAllah canım ya valla benimde boğazlarım sis ben bile dayanamıyorum iki gündür o napsınateşinden uyuyamıyor
Kiyamam ya dus aldir sık sık rahatlar ates zor sabahlara kadar uyumadigimi bilirim.allahim yardimcin olsun.
Ilac kullaniyo musun ibufen cok iyi geliyorsürekli aldırıyorum canım ya yinede biraz düşüyor sonra geri çıkıyoramin inşAllah
Ilac kullaniyo musun ibufen cok iyi geliyor
Tedirginim Eşim nöbetçi biz oğlumla tekiz evde
Korkmayın ya ne kadar korkarsanız o kadar kötü olursunuzTedirginim Eşim nöbetçi biz oğlumla tekiz evde
Iste cocuk olunca ekstra korkuluyor ben tek olsam hic sallamam ama oglum icin tedirgin oluyorumKorkmayın ya ne kadar korkarsanız o kadar kötü olursunuz
Kalicaz canim burda.kv de ikna oldu tabi esimin ananesi sinir krizine sokmazsa kadini kalacak.deprem oldu mu baska bilmiyorum hic aksam ugrucaz eve bikac esya alicam ama bakalim.ruhen de sıkıntı dayım halaaColorayzn nanam naptiniz canim nasil oldun
Iyi olmus canim orda kalmaniz.hic degilse evinde tedirgin bi sekilde oturmaktan iyidir..dua et kendine canim bizde ediyoruzKalicaz canim burda.kv de ikna oldu tabi esimin ananesi sinir krizine sokmazsa kadini kalacak.deprem oldu mu baska bilmiyorum hic aksam ugrucaz eve bikac esya alicam ama bakalim.ruhen de sıkıntı dayım halaa
Ediyorum tatlim.rabbim korusun tum inananlari iman edenleriIyi olmus canim orda kalmaniz.hic degilse evinde tedirgin bi sekilde oturmaktan iyidir..dua et kendine canim bizde ediyoruz
Amin canim..duadan baska bisi gelmiyoki elimizden. Ne kadar aciziz.Ediyorum tatlim.rabbim korusun tum inananlari iman edenleri
Mune abla bi soz paylasmisti dur bulup seni tagleyeyim o sozdeki gibi ayni :) biz aslinda hicizAmin canim..duadan baska bisi gelmiyoki elimizden. Ne kadar aciziz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?