Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mezun olmazsan o zamana kadar bildirim yapmazsın sen de.. 1 hafta sonuçta..
İdare edebileceğimiz şeyler bunlar, hiç sorun değil..

yok kuzum. soyle 10unda gidiyorum istanbul'a, doktor kontrolum 17'sinde. bir aksilik olmazsa 18'inde bodrum'a gidecegim. 1 agustosa dek kalacagim. eger kistte bir pozitif degisiklik yoksa 2 agustosta ameliyat olacagim. donusum 18 agustos olacak.

yok kuzum. soyle 10unda gidiyorum istanbul'a, doktor kontrolum 17'sinde. bir aksilik olmazsa 18'inde bodrum'a gidecegim. 1 agustosa dek kalacagim. eger kistte bir pozitif degisiklik yoksa 2 agustosta ameliyat olacagim. donusum 18 agustos olacak.

Tartıyı da götür Semu tartıyı daa
İstanbulda olduğun zaman bildirim yapmazsan da olur, 1 cuma denk geliyor..
Sonrasında da sıkıntı yok zaten, Bodrumdayken tartılabileceksin sanırım..

Iste tum vücut çalıştırıyor vs vs bişiler okudum almayi planlıyorum ama bilemedim suan

Ismini etiketleyebilir misin sorayim ona cok cahilim eliptik bisiklet konusunda kimisi cok sıkıcı ve zor diyo kimiside cok zevkli diyo evde kardio yapabileceğim bi alet olsa iyi olur diye düşünüyorum bende

Eliptik bisiklet bende vardı bekarken çok hevesli olmadığımdan pek sevemedim şuan kaldırdım kullanmıyorum ama koşu bandı daha cezbedici bence
Ya koşu bandi hem elektrikli hemde cok ses yapiyor bi de cok yer kapliyor bide pahali eliptik yag yakiyor kardio acisindan da iyi diye okudum en iyisi spor salonunda bi kere test edip öyle almak benimde konsdisyon bisikletim vardi bekarken almadim evlenince baba evinde biraktim kilo almam nede olsa diye dusunup seviyorum bisikleti ama bi denemek lazım

Tartıyı da götür Semu tartıyı daa
İstanbulda olduğun zaman bildirim yapmazsan da olur, 1 cuma denk geliyor..
Sonrasında da sıkıntı yok zaten, Bodrumdayken tartılabileceksin sanırım..

valla ilk cuma yani 14unde tartilirim temmuzun istanbulda. 21 ve 28 temmuz cumalarda bodrumdayim, bilmiyorum tarti var mi? 4 agustosta da hastanedeyim istanbulda, tartilirim. 11i de tartilirim, 18inde ucakta olacagim tartilamam ama cumartesi 19unda evde tartilirim.

ben kosu bandinda kullanirdim, 30 dakika. cok tarzim degildi acikcasi, onun yerine kosu bandirnda cardio yapmak daha cazip geliyordu bana ancak tabii ki evde kosu bandi hem masrafli heml cok gurultulu

Kizlar bisi sorcam buguun tarti sonucum 64.8 yani pazartesiye gore 300 gr.artidayim.regl olacam gibi ondan mi acaba 4 gun oldu gram gitmiyorya..simdi ben bugun mu tartilip yazayim yoksa yarin mi.yarinsa saat kaca kadar yazmam lazim Dahlia_ Colorayzn

Kızlar 2 gün resmî işlerin vardı bitmedi eşime devrettim
Eyer bu gün bitirebilirse yarın yola çıkacağız bitiremezse öbür gün ama acayip gerginiz ve yorgunuz
Dün gece buzdolabı ve difrizi sildim düzenledim
Bakliyatları falan dolaba koydum
Bu günde iş çıkışın4 makina çamaşır yıkamadım
Evi sildim süpürdüm valizleri hazırlamam lazım
İŞ çoooooookkkkk

Çok şükür iyi sayılırım..
Evde misiniz ? Nil nasıl oldu ?

Iyilik canim bayram telasesi iste:)senden naber

Canim cok gecmis olsun..
bebis nasil oldu
İnmişti tekrar cikti suan atesi yine ilac verdim soldu cocuguumm.
Arada bi hasta halinle yanagimo oksayipp anneemmm diyo ya :))
Bu cocuklar sevilmez mi

Yarin aksam 7ye kadar tartilman lazim kuzum

Çok çok dikkat et canım koltuk altlarına eklemlerine sirkeli sulu bez koy ılık duş aldır
Çok çok geçmiş olsun
Sagol hawariiim

***4. Takım 523. Etap ***

aseeel (72.5///%)
Heart of Gold (69.6///%)
MrtHatice (78.2///%)
NanaLuna (81.8/80.3/1.5/%1.83)
semurcan (49.2 ///%)
asl1can (65.8///%)
chocolate19 (53.7///%)
alacamavi (60.6///%)
YaseminA (64.3///%)
Ilzan (92.4///%)
aysglkskn (89.1///%)
OotaNi (65.3///%)

4. Takim Ortalaması: %

Yeni üye listesi

sevgili8284 (96,7///%) Yeni üye; başlangıç kilosu 98.1; başlangıç tarihi 31 mayıs; hedef 60

---------------------------------------------------------------------------

isimsiz965 (64///%) 513. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (60.8)
yagmuraydin (..///%) 519. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi .. bölündü. (58.8)
hawar (59.4///%)
asya_01 (70///%) hedef 55

Selam kızlar nasılsınız?
Sabah
2 dilim piliç jambon 1 tane domates 1 tane salata 1 tane dukan Krep

Öğlen
3 köfte bol sirkeli limonlu salata

Akşam
4 5 tane salata yedim 3 yumurta 1 sarısını diğerlerinin de beyazını yedim

2 lt su spor yapamadım bugün aksilikler üst üste geldi eve yeni girdim

İnmişti tekrar cikti suan atesi yine ilac verdim soldu cocuguumm.
Arada bi hasta halinle yanagimo oksayipp anneemmm diyo ya :))
Bu cocuklar sevilmez mi

Yarin aksam 7ye kadar tartilman lazim kuzum

Sagol hawariiim

Eki Görüntüle 2012505 Eki Görüntüle 2012506

Bayram hedefimi tutturmus sayılı yorum 80i gordummm :)))
Dahlia_
Sevilir ya sevilmez mi masum melek onlar:))

Tamam canim sagol yarina kalsin benim tarti isi regl oldum bide ondan kalsin bugun...
Bu arada super kilo vermissin canim tebriksss:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…