Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım o kampanya bitmiş şimdi her 200 tlilik alış evrişe 100 tl hediye çeki veriyorlarmış.her hafta gazetede falan kampanya ilanları çıkıyormuş.

Kızlar bu arada ben Perşembe Cuma yokum. İki gün izinliyiz biz.
Cuma bildirim olursa eğer Yasocum sana kalacak cnm.

Selam kızlar , Bugünkü mönüm belli oldu ,
sabah : klasik kahvaltı ama beyaz ekmekle ( kepek yoktu ,)
ara :1 elma 1 manadalina
öğlen -2yk makarna -2 yk ıspanak -1 yk taze fasulye
ikindi : yok
akşam : 1kase çorba -salata

canım dur şimdi arıcam mağzayı

canım o kampanya bitmiş şimdi her 200 tlilik alış evrişe 100 tl hediye çeki veriyorlarmış.her hafta gazetede falan kampanya ilanları çıkıyormuş.

saol tülaycım olumunekankayizsmile kacırdım desene kampanyayı :) nys bende sitesinden takip edeyim artık ordan indirim olduğunda sipariş veririm ...

kızlar ben perşembeden izmite gidiyorum hatta yarım gün izin alabilirsem carsamba aksamdan bile gidebilirim...
bildirim olursa cuma sabahı bildirim yaparım ama olmazsa persembe cuma takımda olmıcam.

merhaba bayanlar. hafta sonu boyunca hiç kaçamak yapmadım çok şükür,bugünde

sabah yulaf ezmesi ceviz ve süt

ara yapmadım

öğlen köz kırmızı biber bi kase yoğurt 3 köfte

ara süt

akşam brokoli çorba salata

ara yeşil çay

Bende Perşembe Cuma yokum bildirim olursa Çarşamba gün ki kilomu baz alacağım yapacak bişiy yok.

merhabalar kızlar
bildiğiniz gibi haftasonu erkek arkadaşımla görüştüm 2 gün. kaçamaklarım oldu malesef mafoldumben ama bu sabah tartıldım almamışım, sanırım yine çok yürüdük gezdik falan yani hareketten kaynaklı.. regl oldum bugün de acaip karın ağrım var.. menümü yazıp uzanıcam biraz. bayrama kadar da 48i görmem lazım artık ki hedefimi 47e çekmeyi planlıyorum. şu göbeğim gitmiyoooo mafoldumben

bugün (25.10.10)
sabah azcık peynir zeytin 1 dilim ekmek
ara 3-4 diyet bisküvi
öğle ton balıklı salatam, 1 dlim kepek ekmeği
ara yapmam
akşam salata .çorba, yada yoğurt düşünüyorum (karın ağrıma bağlı, sıcak mı soğuk mu çekecek canım bilmiom:S
acıkırsam soradan 1 armut..

uyanınca yazarım yine..

Kızlar ya benim de yaza 60 olmam lazım. Kardeşimin düğünü olursa incecik olmak istiyorum. Görümce olarak salınmam lazım ortalarda değil mi ama bayanssulusmile

Kızlar ya benim de yaza 60 olmam lazım. Kardeşimin düğünü olursa incecik olmak istiyorum. Görümce olarak salınmam lazım ortalarda değil mi ama bayanssulusmile

bencede kadesinin düğününde incecik olmalısın..
benim yaza 50 olmam gerek yani 12 kilodelikafadulden
kendi düğünümde cıtır olmak istiyorum hayatımda hiç olmadığım kadar güzel olmak istiyorum boshayallersmile

Zevcan iyi de bir tek bunun için bu karamsarlık niye.
Kaldığın yerden devam edeceksin moral bozmaya gerek yok canım.

Zevcan iyi de bir tek bunun için bu karamsarlık niye.
Kaldığın yerden devam edeceksin moral bozmaya gerek yok canım.

devam etmeye ediyorum canımda seker dengesizliğimin düzene girmesi 2-3 günü bulur buda bu hafata kilo veremem demek oluyor..bayrama kadar 60 olamıcam yani...belki dukan işe yararda cumaya kilo verebilirim..

canim keisnlikle kardesinin dügünde zayif olmasin,ben bu sene yasadigim sevinci anlatamam kesinlikle o kadar iltifata bi 10 kilo daha vermem lazimdi ama ben aldim tersine,

bizim köyden cogu akraba gelmemisdi dügüne onlarda cdyi seyretmisler annem diyo cok begendiler seni hic evlenmemis 2 cocuk yapmamais gibi duruyomusum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…