Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

devam etmeye ediyorum canımda seker dengesizliğimin düzene girmesi 2-3 günü bulur buda bu hafata kilo veremem demek oluyor..bayrama kadar 60 olamıcam yani...belki dukan işe yararda cumaya kilo verebilirim..

bosuna üzme kendini canim yavas yavas gidiyor kilolarin iste verdigin kilolari alma yeter bu hafta kilo veremesen haftaya verirsin 60 ne kaldi surda bosuna stres yapma kendine

Buğünki menüm

Sabah bir domates,salatalık,bir biber,iki dilim tam tahıllı ekmek
11:00 Bir bardak yeşilçay
11:30 Bir armut
12:30 Bir kase çorba,4 kaşık limonlu pırasa,iki dilim tam tahıllı ekmek
15:30 Bir bardak yeşilçay
16:00 Bir ayva (olacak)

Şu ana kadar 1,5 litre su (2 veya 2,5 olacak)
Şu ana kadar 40 dk yürüyüş 60 dk olacak
Ve leslie 4 mile yapılacak

Akşam menüden henüz haberim yok.

devam etmeye ediyorum canımda seker dengesizliğimin düzene girmesi 2-3 günü bulur buda bu hafata kilo veremem demek oluyor..bayrama kadar 60 olamıcam yani...belki dukan işe yararda cumaya kilo verebilirim..

O hiç belli olmaz canımcım. Belki de vereceksin. Kendini veremeyeceğim diye şartlama. yoksa veremiyor insan.

Darısı bana ne diyim cnm.

kaydirigubbakcemile5

kızlar ben cok heycanlıyım yerimde duramıcak gibiyimm.. laelaelaelaelae

Gözün aydın canım benim. Allah başka ayrılık vermesin.

Çok sevindim canım ya...
Şafak olarak daha vardı bildiğim kadarıyla nasıl olduda döndü?

zevcan cım gözünaydınn inşallah ehrşey çok güzel olur sizin için.

O hiç belli olmaz canımcım. Belki de vereceksin. Kendini veremeyeceğim diye şartlama. yoksa veremiyor insan.

Gözün aydın canım benim. Allah başka ayrılık vermesin.

saolun kızlar.. dün aksam birden elektrikler kesildi...size cıkıyorum diyemedim..

özgem inş veririm hafta sonu marmelat krizinden sonra 600 gr almıstım ve dün dukan + spor + su+yeşil çay 700 gr vermişim :dance:

kızlar gecen haftaya göre 100 gr eksideyimm..ama sade protein midemi cok zorluyo hani ağır bi antibiyotik alırsında miden şişer içinde hiç gitmeyen bi ağırlık vardır ve sürekli çıkartmak istersin yaa öyle iğrenç bi hisle yasıyorum dünden beri...
nys yarın aksam sonlanıyor..bugün ve yarında 700 gr verebilsem bayramda 59 olmam için hiç bi engel kalmıyo... kızlar elimden gelenin fazlasını yapıyorum şu günlerde aksam hiç halim yoktu spor yapmaya ama 5 milide bitirdim sonlarına doğru nerdeye sürünücektim kaydirigubbakcemile2

dönmek yok diyetten persembe izmite gidiyorum atak evresini ondan kısa tuttum yoksa 4-5 gün arası yapıcaktım ama yolculukta olmaz..
annemlerde hiç olmaz..

bugünkü menüm...

sabah peynirli dereotlu omlet tarcınlı süt
öğlen köfte ayran
aksam tavuk yoğurt

vücudumda müthiş bi hafifleme var hihoyyyt

GÜNAYDIN​

naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik​

günaydınnn kızlarrr opuyorumnanaktan

25,10,2010 yediklerim

sabah 2 dilim kepek ekmeği peynir zeytin salatalık
ara yok
öğlen kesme çorba 1 tane dolma bol yoğurt
ara 1 elma
akşam nohut yemeği salata 1 tane küçük salatalık turşusu
ara 1 mandalina

zevcancığım gözün aydın canım.ailenin ilk bakacagı askerlik olacaktı bence o ortadan kalkmıs..inşallah bundan sonrası güzel olur olumunekankayizsmile

özge çıtır bir görümce olacaksın ben inanıyorum Şeniz

lethem umarım eritir gidersinnn aldığın kalorileri

bende bugunden itibaren daha sıkı asılmak istiyorum bayrama kadar 2-3 kilo versem süperrr olacak zemuszemus

yok canım annemlerde hiç zarar verirmiyim diyetime öğrendim artık ordada kendime hakim olmayı..
bu arada evin cok güzelmiş sırnaşık şey ama ben en cok mor duvarı beğendim hııı bide girişteki beyaz vazolarda olan pembe kıvrık cubukları.. :asigim:

Son düzenleme:
GÜNAYDINLAR NASILSINIZ KIZLAR??

Kızlar dünkü menüm
sabah
3 dl t.b.ekmeği zeytin domates çay

öğlen
yarım tabak nohut yemeği salata yoğurt
ara 4 saat sonra 1 elma 1 erik
akşam
1 tabak taze fasulye
1 haşlanmış tavuk bageti
salata yoğurt
yatmadna önce yarım mandalina ve yarım armut

özgeciğim bende en çok mor duvarını yatak odasındaki dantelini sevdim.bir çok dantel sevmeyen kişinin aksine ben evde danteli seviyorum olumunekankayizsmile bide konularına baktım neler yapmıssın öyle maşallahh maşallah bir blogun falan varmı hala yapıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…