- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
1 saat mesafe var.aynen bende o yoldayım siz aynı şehirde misiniz eşinin ailesiyle
Noldu canim benim
cok kotuyum esimin halasinin kizi gelin cikacak eve gecince yazmaya calisacagimchocolate19 duyna gerbe
1 saat olması aynı yer olmasından şöyle kotu yatılı misafir olmaya kalkarlar canım çok zor evlilik valla öğrencilik yıllarının değerini bilmemisim çocuklarım olmasa hiç durmazdim en azından esinle kişisel bir problem yok tek dert ailesiyle ilişkiler ise mesafe koyarak cozumlersin1 saat mesafe var.
YaseminA
nasil gidiyor, saf proteindesin degil mi?
Mydestinyy sesin cikmiyor?
Colorayzn bebem ne yapiyorsun?
asya_01
sen ne hallerdesin?
Dahlia_ siz ne yaptiniz nisanlinla?
Evdeyim ve artidayim yarin kesin net belli olur durumum ama kovser beni dovse yeri
Cok cok gecmis olsun aysegulcugumm simdi dahada iyidir umarim
Valla uzerimden tir gecmis gibiyim.kv rahatsizlandi yeni girdim eve .sabahtan beri yolculuk tam eve geldik o rahatsizlandi serum falan bu saati bulduk
Dahlia_ canım benim durum hakkında bişey demedin. Diskalifiye mi olmuş oldum? Karar defterinde üç kez üst üste mazeretsiz bildirimde bulunmamaktan bahsediyor anladığım kadarıyla.
çok iyiyim gülüm.çok motive bir şekilde başladım bu kez kurban bayramına hedef koydum inşallahh başarırımYaseminA
asya_01
sen ne hallerdesin?
fatimem ya ben bu pazrtesi değil de diğer pazartesi bildirim versem olurmu kilo bildirimi.ben şimdi artı çıkınca biliyorsun dağılıyorum.şuan başladım yine tam gaz zaten haftaya kadar toparlayayımBu hafta dağıldık zaten, yarın herkes tartılsın duruma bakalım..
Toparlanalım cumaya kadar..
Bırakacak olursam takımı sana emanet edemem anlaşıldı
Geçmiş olsun canım..
Nasıl oldu ??
dun gece esim cok icmisti kardeslerim anaam ayaklarinizi opeyim diye hungur hungur agladi aglama diye yanina gittigimde tamam birak dedi. Beni sevmedigini anladim1 saat olması aynı yer olmasından şöyle kotu yatılı misafir olmaya kalkarlar canım çok zor evlilik valla öğrencilik yıllarının değerini bilmemisim çocuklarım olmasa hiç durmazdim en azından esinle kişisel bir problem yok tek dert ailesiyle ilişkiler ise mesafe koyarak cozumlersin
galiba dun geceden sonra esimi sevememchocolate19
sokocugum ben esimin ailesi ile evlenmemden evvelden itibaren gorusmuyorum. esim bu duruma elbette ki cok uzulur ama kelam etmez, hakliligimi biliyor cvunku. bizim evimize esimin ailesinden biri giremez, esimin gitmesine de ben asla karismam.
lutfen canini sikma, su akar yolunu bulur. el birligi ile bir plan yapariz.
galiba dun geceden sonra esimi sevemem
canım neler oluyor.yazdıysanda görmedim ben.sorun ne?galiba dun geceden sonra esimi sevemem
Yavrum tatilin acı acı çıkartmaları var ev temizliği gibi gece eve girdim makinayı çalıştırdım sabah temizlik yaptım daha yeni bu saatte öğle yemeği yicemYaseminA
asya_01
sen ne hallerdesin?
YaseminA
asya_01
sen ne hallerdesin?
Aclik olayina giricem kovserim çünkü sismisim bilmiyorum hala regliyim onunda etkisi varmi ama 1den fazlayim yani aglasam yeri.Bu hafta dağıldık zaten, yarın herkes tartılsın duruma bakalım..
Toparlanalım cumaya kadar..
Bırakacak olursam takımı sana emanet edemem anlaşıldı
Geçmiş olsun canım..
Nasıl oldu ??
Canim benim neden oyle oldu kidun gece esim cok icmisti kardeslerim anaam ayaklarinizi opeyim diye hungur hungur agladi aglama diye yanina gittigimde tamam birak dedi. Beni sevmedigini anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?