Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 saat mesafe var.
1 saat olması aynı yer olmasından şöyle kotu yatılı misafir olmaya kalkarlar canım çok zor evlilik valla öğrencilik yıllarının değerini bilmemisim çocuklarım olmasa hiç durmazdim en azından esinle kişisel bir problem yok tek dert ailesiyle ilişkiler ise mesafe koyarak cozumlersin

chocolate19

sokocugum ben esimin ailesi ile evlenmemden evvelden itibaren gorusmuyorum. esim bu duruma elbette ki cok uzulur ama kelam etmez, hakliligimi biliyor cvunku. bizim evimize esimin ailesinden biri giremez, esimin gitmesine de ben asla karismam.

lutfen canini sikma, su akar yolunu bulur. el birligi ile bir plan yapariz.

Evdeyim ve artidayim yarin kesin net belli olur durumum ama kovser beni dovse yeri

Bu hafta dağıldık zaten, yarın herkes tartılsın duruma bakalım..
Toparlanalım cumaya kadar..

Dahlia_ yogunmus canim yaa benden rica etti seni ben dövcekmisim

Bırakacak olursam takımı sana emanet edemem anlaşıldı

Cok cok gecmis olsun aysegulcugumm simdi dahada iyidir umarim

Valla uzerimden tir gecmis gibiyim.kv rahatsizlandi yeni girdim eve .sabahtan beri yolculuk tam eve geldik o rahatsizlandi serum falan bu saati bulduk

Geçmiş olsun canım..
Nasıl oldu ??

Dahlia_ canım benim durum hakkında bişey demedin. Diskalifiye mi olmuş oldum? Karar defterinde üç kez üst üste mazeretsiz bildirimde bulunmamaktan bahsediyor anladığım kadarıyla.

Kusura bakma ne olur, diyorum ben de önemli birşeyleri unuttum diye..
Diskalifiye yazmadım bu hafta, ama önümüzdeki hafta son, sen de biliyorsun 3. oluyor..
Ayrıca katılımını da artırman gerek.. Sadece cuma bildirim yapmakla olmaz maalesef..

YaseminA

nasil gidiyor, saf proteindesin degil mi?

Mydestinyy sesin cikmiyor?

Colorayzn bebem ne yapiyorsun?

asya_01

sen ne hallerdesin?

Dahlia_ siz ne yaptiniz nisanlinla?
çok iyiyim gülüm.çok motive bir şekilde başladım bu kez kurban bayramına hedef koydum inşallahh başarırımdün eşime süpriz doğumgünü düzenledim baya yoruldum 10 km yürümüşüm hem spor oldu hem hediyesini halletmiş oldum.sende ne var ne yok balım nasılsın?

Geçmiş olsun canım..
Nasıl oldu ??
fatimem ya ben bu pazrtesi değil de diğer pazartesi bildirim versem olurmu kilo bildirimi.ben şimdi artı çıkınca biliyorsun dağılıyorum.şuan başladım yine tam gaz zaten haftaya kadar toparlayayım

dun gece esim cok icmisti kardeslerim anaam ayaklarinizi opeyim diye hungur hungur agladi aglama diye yanina gittigimde tamam birak dedi. Beni sevmedigini anladim

galiba dun geceden sonra esimi sevemem

YaseminA

nasil gidiyor, saf proteindesin degil mi?

Mydestinyy sesin cikmiyor?

Colorayzn bebem ne yapiyorsun?

asya_01

sen ne hallerdesin?

Dahlia_ siz ne yaptiniz nisanlinla?

Ev toparlamaca iste napiyim tatil.donusu nasil olursa sen napiyosun semucuum

Geçmiş olsun canım..
Nasıl oldu ??
Aclik olayina giricem kovserim çünkü sismisim bilmiyorum hala regliyim onunda etkisi varmi ama 1den fazlayim yani aglasam yeri.
Kv gelince cok sukur iyi bugun.o sknti degil ona hertürlü bakar ilgilenirim ama esimin ananesi biraz sknti ya 1 kat aciyi 10kat anlatiyor psikolojik yasiyor hastaligini.yıpratıyor bizide

dun gece esim cok icmisti kardeslerim anaam ayaklarinizi opeyim diye hungur hungur agladi aglama diye yanina gittigimde tamam birak dedi. Beni sevmedigini anladim
Canim benim neden oyle oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…