Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Normalde en az 15 dk spor yapmamız gerek günde, bunlar 15 dk bile sürmez sanırım :))

Evet genel kurallarimizdan biri dimi :)

Bende asirttim tatilde ama ac geziyorum bi kac gundur tartiya cikmadim bugun daha bakalim neler oldu

hiç iyi değilim fatimem eşimle boşanma noktasındayız resmen kaynanamgil yüzünden

Aa noldu asya

[/QUOTE]

semurcan

küs kalma semur, tatil meselesi yüzünden mi konuşmuyor sunuz?

hiç iyi değilim fatimem eşimle boşanma noktasındayız resmen kaynanamgil yüzünden

asya düşünmemeye çalış kaynananı. sen böyle yaptıkça o amacına ulaşıyor bak.

ya kızlar bu bayram babası ağzıma etti resmen o ağzını açıp gık demedi bide üstüne o beni suçlayıp ne var söylesin lafı senden fazla olsun sen benim ailemi sevmiyorsun diyor.küçük bir örnek vereyim çocuk ağlıyor uykusu gelmiş ayağımda sallicam kayınbabam dedi napıyorsun dedim uykusu gelmiş yatıracam baba bana diyor ki hocamısın sen nerden biliyon uykusu gelmişsuratı gayet ciddi hani şaka vari falan da değil.öğlen daha ordayız diyor aricaktım daha nerde kaldınız diye.saat daha 12 buçuk.dün bide 2 arkadaşı var iş yerinde 2 side karısını aldatan adamlar hatta biri arkadaşının karısıyla düşüp kalkmış şerefsizin biri....onun laflarıyla konuşuyor bana tabi senin direktifinden çıktım ya istediğin olmadı ya bilmem ne.napıcam bilmmiyorumm

Dolduruşa geliyor belli ki.
Sakin kal bence.Soz etme birsey deme.Dusunup anlasin hata nerde.Sen.birsey soyledikce o ters dusunup sana bilenecek

afedersin de kayınpederin ..... birşey dedim içimden kusura bakma. hoca değil anayım diyeceksin. ve onların yanında çocuğunu uyutmayacaksın. tabii ki senden başka kim iyi bilebilir ki çocuk aç mı uykusu var mı offf ya şu çok bilmiş k.pederlere de gıcık oluyorum. ne oldu o lafı söyleyince başı göğe mi erdi niye bu nefret niye bu hasetlik ben insanları anlayamuıyorum yaa sen onların gelinisin. eşin sevmiş getirmiş saygı göstermek zorundalar yaa çok üzülüyorum bu durumlara.

eşim öyle haksızlık yapıyor ki bana Allah kaldırmaz bu yaptığını

Dolduruşa geliyor belli ki.
Sakin kal bence.Soz etme birsey deme.Dusunup anlasin hata nerde.Sen.birsey soyledikce o ters dusunup sana bilenecek
aynen söylediğin gibi yapıyor dün varya neler kustu neler kustu anlatamam.o şerefsizlerin ağzıyla konuştu hep.beni bana bir anlatışı var sanki anasını babsıı doğrayıp eline vvermişim gibi.bide onunkiler bana yaptı ben babası dengesizlik yapmasına rağmen ordan çıkarken gayet iyi bir şekilde vedalaşıp çıktım.bu avukatlıklarını yapınca yine tutştuk.benden beklediği ne biliyormusun?ailesi ağzıma da etse sus söylesinler ne var bir yerimmi eksilecek.bir lafları benden fazla olsun

çocuğa su verdin mi dedi yeni yedi baba yemekten hemen sonra verince yemekle birlikte kusuyor biraz geçsin verecem dedim sen dr musun saatle su veriyon diyor bana adam birde.eşime güç yetmiyor artık zerre kadar istemiyorum onuama arkamda duracak bir aile yokki.ah babam yaşasaydı ahhh

Öyle deme ya ağlarım valla annen abilerin ablaların YÖK mu yanında sana destek çıkacak biri

Okudukca sinirim bozuldu.. Nasıl insan bunlar ?
Herkes herşeyi yapar da eşin senin yanında olmalı..

Belkide ailenin arkanda olmamasini firsat biliyor esin.sinir oldum.sende oturup konusacaksin ozaman diyeceksinki madem.susmami istiyosun beni ezdirmiceksin diceksin.ben senin karinim ve ailenim ailem beni sana emanet etti diye.ben saygida kusur etmem fakat yeri gelince bana arka cikip beni ezdirmiceksin diceksin bu ne yaa boyle siz nerelisiniz kuzum esin nereli

Öyle deme ya ağlarım valla annen abilerin ablaların YÖK mu yanında sana destek çıkacak biri
2 abim dibimde ama karılarının lafından çıkmazlar.dün ağlayarak yengeme anlattım abime anlatıcam dedim.eee abine söylesende bişey değişmeski abin bişey demez boşuna deme dedieve geldim daha da ağladım.ablalarım da pasifler.babam yaşıyor olsaydı benim için herşey daha farklı olurdu

diyarbakırlılar onlar gülüm.kız ben bunları söylüyorum zaten gözünü ayıra ayıra ne varr sana söyledikleri lafta neeee varrrrrr diye kıçını yırtıyorne yapmışlar diyor.baban böyle böyle gözünün önünde söylemedimi diyorum bir lafları fazla olsun diyor.dedim kaçıncı 1 lafları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…