fatime eşim beni öyle hayal kırıklığına uğrattı ki.gözümde zerre kadar değeri kalmadıOkudukca sinirim bozuldu.. Nasıl insan bunlar ?
Herkes herşeyi yapar da eşin senin yanında olmalı..
Haklısın canımÖğün atlamanın sonucu işte bu..
Az da olsa yemeğe zorla kendini..
Açıkcası ben akşam yemeğimi bitirdiğimde saat neredeyse 10 oluyor..
Ailemle yiyorum, aynı anda sofrada olucaz diye o saat oluyor..
Az ama doyurucu yersen sorun olmaz çok.. Ekmek falan hiç yeme derim..
aah bir diyarbakır da bizde varr kardeşim işte eşi hep güler yüzlü olucaksın aileme karşı çart curt dibine kadar savaş derim VEEE o yengen deee büyük ihtimal abinin başı derde girer diye deme demiştir hatta anlatmamıştır. sen bir abinle konuş ve ondan da aynı yanıt alırsan eşini al karşına konuş gözünü korkut derimdiyarbakırlılar onlar gülüm.kız ben bunları söylüyorum zaten gözünü ayıra ayıra ne varr sana söyledikleri lafta neeee varrrrrr diye kıçını yırtıyorne yapmışlar diyor.baban böyle böyle gözünün önünde söylemedimi diyorum bir lafları fazla olsun diyor.dedim kaçıncı 1 lafları
diyarbakırlılar onlar gülüm.kız ben bunları söylüyorum zaten gözünü ayıra ayıra ne varr sana söyledikleri lafta neeee varrrrrr diye kıçını yırtıyorne yapmışlar diyor.baban böyle böyle gözünün önünde söylemedimi diyorum bir lafları fazla olsun diyor.dedim kaçıncı 1 lafları
Kisisel sebeplerden olduğunu soyledi.Reel yasama dönük olarak :)OOTANİ neden gruptan ayrıldı kızlar
Tebrik ederim canimGüncel kilo:77.3
En son bildirim kilosu:78.2
Fark:0.9
Yüzde:%0.38
Dahlia_ Colorayzn
Eki Görüntüle 2017509
küs kalma semur, tatil meselesi yüzünden mi konuşmuyor sunuz?
dün zaten mahsus öyle yaptım dedim ben abimi çağaracam yeter artık sen beni sahipsizmi sanıyorsun senin babanın söyledikleride yeter artık dedim.kaynımda var işin içinde o da bayramda karısını dövmeye kalktı bu karılar varya bu karılar diye bir başladı küfre hatti var hesabı yok.isim vermedi ama hep çoğul konuştu.dedim abim o küfürleri sana da sülalenede yedirir.ödü koptu.aah bir diyarbakır da bizde varr kardeşim işte eşi hep güler yüzlü olucaksın aileme karşı çart curt dibine kadar savaş derim VEEE o yengen deee büyük ihtimal abinin başı derde girer diye deme demiştir hatta anlatmamıştır. sen bir abinle konuş ve ondan da aynı yanıt alırsan eşini al karşına konuş gözünü korkut derim
sen kendini savun ben niye savunayım dedi dün banaasya_01 canım baban yoksa abin var. yengeni işin içine karıştırmadan abin ile direk konuş. sahipsiz sanmışlar seni ki bu kadar yükleniyorlar sana yazıktır günahtır. ama eşinde de suç çok, sana sahiplenmiyor.
chocolate19 canım nerdesin ? iyi misin? bu ara kimsenin keyfi yok
sen kendini savun ben niye savunayım dedi dün banaailesinden köpek gibi korkuyor.bugün abimgeldikten sonra konuşmayı düşünüyorum zaten
evet tabiki biliyorum.böyle beni eziyor çünkü ailesine köleleştiriyor.abime söyleyince onu yapamicak olay daha büyüyecek bunu biliyorkesinlikle konuş bak mutlaka konuş. bu ne yaa, ne demek kendini savun...sen zaten savunursun da eşin de destek olursa olur. yoksa böyle bir durumda ben niye kendimi ortaya atayım ya. niye korkuyor ki? fikrin var mı ?
evet tabiki biliyorum.böyle beni eziyor çünkü ailesine köleleştiriyor.abime söyleyince onu yapamicak olay daha büyüyecek bunu biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?