Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dediğin doğru, kabızlığıa iyi geliyor bazı meyveler, ama diğer yandan şeker yüklemiş oluyoruz vücudumuza..
Ben hep yapıyordum o hatayı, kayısı iyi gelir otur yarım kilo kayısı ye

Herzaman yemiyoruz ama kabizlik sorunumuz oldugunda sadece ve ozamanlarda da gercekten hayati onem tasiyor :)

merve ceylan.ev hanımıyım.yaşım 27.evliyim.1 tane 2 yaşında kızım var.istanbulda oturuyorum.boyum 1.60 kilom 63.600.hedefim 50 kilo olmak (inşallah )hamilelikten dolayı kilo aldım.kilo vermek istiyorum çünkü kendimi daha iyi hissetmek istiyorum.daha önce bu gruba üye olmadım.şimdiden teşekkürler.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Yanlış yere yazdıysam mazur görün.yazacak başka yer bulamadım

Yok yok doğru yere yazdın :)
Hoşgeldin aramıza..
Azimli olursan yapamayacağın hiçbirşey yok..
Azmin, motivasyonun daim olsun, kısa sürede kurtul kilolarından :)

Kuralları okudun sanırım..

Hosgeldin aramiza :)

Yok yok doğru yere yazdın :)
Hoşgeldin aramıza..
Azimli olursan yapamayacağın hiçbirşey yok..
Azmin, motivasyonun daim olsun, kısa sürede kurtul kilolarından :)

Kuralları okudun sanırım..
Aminnn hep birlikteokudum hepsini anlayamadığım yerler var tekrar tekrar okuyup anlamaya çalışıcam

Hosgeldin aramiza o anlamadigin yerleri bize sorabilirsin canim :)

Teşekkürler Yediklerinizi ve yaptığımız sporları gün sonumda mı yazıyorsunuz yoksa sabah yedim yazıyorum öğlen yedim yazıyorum şeklinde mi

Teşekkürler Yediklerinizi ve yaptığımız sporları gün sonumda mı yazıyorsunuz yoksa sabah yedim yazıyorum öğlen yedim yazıyorum şeklinde mi

Gun sonunda yaziyorsun canim not et bi yere o sekilde aksam yemeginden sonra yada yatmadan girip paylasabilirsin :)
valla bilemedim, mezun olunca artik gruba yazamiyor muyum?
Yazarsin canim hawar gibi mesela canim takim ici aktif olursun listeye katilmazsin

Gun sonunda yaziyorsun canim not et bi yere o sekilde aksam yemeginden sonra yada yatmadan girip paylasabilirsin :)

Yazarsin canim hawar gibi mesela canim takim ici aktif olursun listeye katilmazsin
Tamamdır canım teşekkür ederim

Yok canım, istediğin kadar yazabilirsin :) Hatta gitmezsen kendi adıma diyorum mutlu olurum, alışmışım sana :)
Sadece mezun olup listeden ayrılacaksın..

yani bana kalsa 47 aldina inmek isterim tabi de

bunyem kaldirir mi bilmem. artik 47 altina inmek de zor oldugu icin gram gram vererek takim ortalamasini mi dusururum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…