yani bana kalsa 47 aldina inmek isterim tabi de
bunyem kaldirir mi bilmem. artik 47 altina inmek de zor oldugu icin gram gram vererek takim ortalamasini mi dusururum acaba?
protein bar 40 gram iceren ozel bi bardi, 400 kalori filan. yani 600 gr biftek yemis kadarlik bi protein aldim.
Bilmiyorum, yani vücudunu da en iyi sen tanıyorsun..
Ama çok az olur gibi geliyor bana, 50 kiloda bile zayıftın..
Ama şu an bir karar vermen gerek, ya mezun oluyorsun ya da hedef kilonu aşağıya çekiyorsun..
tamam 46 yapalim
Eki Görüntüle 2017654
Dahlia_ Colorayzn
dunku menum
sabah: 3 yumurta beyazı 1 yk yulaf kepeğine dukankrep - 90 gr jambon - 1 yumurta beyazı haşlama - kahve
ogle: protein bar - zero
aksam: somon
spor ekte.
hoş geldin aramıza.merve ceylan.ev hanımıyım.yaşım 27.evliyim.1 tane 2 yaşında kızım var.istanbulda oturuyorum.boyum 1.60 kilom 63.600.hedefim 50 kilo olmak (inşallah )hamilelikten dolayı kilo aldım.kilo vermek istiyorum çünkü kendimi daha iyi hissetmek istiyorum.daha önce bu gruba üye olmadım.şimdiden teşekkürler.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Yanlış yere yazdıysam mazur görün.yazacak başka yer bulamadım
Teşekkür ederim hoşbuldumhoş geldin aramıza.
46 kilomu kız ölcen bayılcan 46 kilo nedir
Teşekkür ederim hoşbuldum
Hep 67ydim .83kiloyla dogum yaptım.doğumdan sonra yine kendi çabalarımla 60a kadar düştüm.şuan 63kilo 600 gram kilom varhos geldin merve aramiza, uygulayacagin bir program var mi elinde? hamilelik oncesi kac kiloydun?
Hep 67ydim .83kiloyla dogum yaptım.doğumdan sonra yine kendi çabalarımla 60a kadar düştüm.şuan 63kilo 600 gram kilom varprogramım şu şekilde olacak sabahları kalktığımda bir tatlı kaşığı çörekotu yağını hüpleticem hemen ardından yarım su bardağına 2 yemek kaşığı elma sirkesi daha sonra nırmal kahvaltımı yapıcam peynir zeytin yeşillik vs..5 saat arayla yemek yicem leptini daha fazla çalıştırmak istersem 6 saate de uzayabilir öğlen 1 de 45 dk leslie 3mil.aşkam 9 gibi de 45 dk plates.leslie çok zevkli zaman çabuk geçiyor ve acayip terletiyor
Hoşgeldin canım umarım hedef kilona dusersinmerve ceylan.ev hanımıyım.yaşım 27.evliyim.1 tane 2 yaşında kızım var.istanbulda oturuyorum.boyum 1.60 kilom 63.600.hedefim 50 kilo olmak (inşallah )hamilelikten dolayı kilo aldım.kilo vermek istiyorum çünkü kendimi daha iyi hissetmek istiyorum.daha önce bu gruba üye olmadım.şimdiden teşekkürler.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Yanlış yere yazdıysam mazur görün.yazacak başka yer bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?