Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

noldu canım harap etme kendini ah ahhh bende diyordum bu nişan evresindeki kızlar 0 bedene nasıl düşüyor diye :) ben bi evlilik teklifi aldım diye 4 -5 gün yemek yiyemedim :))))) üzme tatlı canını herkes yaşıyo evlenince ohh bitti o dertler arada kalmıyorsun artık şimdi herkesi idaree etmek derdi var sık dişini

Yok canım ya, sevgili olmamızı geçtim 4 seneden fazladır nişanlıyız..
Eskidendi o idare etme sıkıntıları falan..
Her türlüsünü atlattık diyebilirim :) Artık rahatız..

Şimdi bir birimizi kırıyoruz..

Okkuz vakkasi he,bizde ettik kavga

Boşver canım benimkide öyle ama geçen kendi itiraf etti benim canım çok dondurma istedi tamam dondurma yiyelim dedi gittik böyle hani maraş usulü varya adam çeviriyo falan başka bi müşteri fiyatını sordu çok fazla paraydı gereksiz yani bnde duydum duyunca hadi gidelim dedim uzaklaşmaya çalıştım oda çekiştirip durdu yok alalım işte canın istedi falan madem hem istiyon hem hayır diyon bende orda kızdım hem çekiştirmesine hemde tamm senin bi bildiğin vardır diye düşünmemesine ama sonra bir sy sonra kendi dedi sen bişeyde ısrar ederken bildiğin bişey vardır diye düşünmeliyim diye . Erkek milleti işte anlayana kadar analar bebe doğuruyor

Evlilik arefesinde olur tatlim boyle seyler. Alttan almaya anlamaya calisin en az hasarla atlatin insallah dugunu..

Cok sevindim asyacim seni yalniz sanmasin abini tebrik ediyorum.
Yalniz ben seyi anlamadim sen laf soyledin.diye kizmadi mi esin anlamadim.ee simdide kendini savunsun demis ,ben mi.yanlis anladim

Ilzancim guldurdun beni
evet gülüm aynen öyle doğru anlamışsın.önce laf söyledim diye çemkirdi de tartışma başladı.abimin yanındada kendini savunsun diyor

Dahlia_ fatimem birşey söylicektim sana.şimdi benim forumdan arkadaşım karataycıtakım kurdu benimde katılmamı istedi sonra şimdi ben o takımda listeye giricem burada liste dışıtım bir problemmi burası yada orası için

Cumartesi menüm
Sabah bir saat yürüyüş
Kahvaltı

Bir dilim peynir
Bir domates
Bir salatalık
Üç kokteyl zeytin
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir sb süt

Öğle

Bir porsiyon tavuklu pirinç pilavı
Iki kaşık yoğurt

Akşam

Dört yk patlıcan yemeği
Iki yk yoğurt

2 lt su. Yatana kadar üç litreyi geçer.

Okkuz vakkasi he,bizde ettik kavga

Enişte zaten senin değerini bilmiyor, daha önce konuştuk bunu :))
Bu sefer ne yaptıı ?? :)

Evlilik arefesinde olur tatlim boyle seyler. Alttan almaya anlamaya calisin en az hasarla atlatin insallah dugunu..

Şu sıralar ne yaşasak gerginliğimize, strese veriyorum ama beni anlamaması, istediklerimi önemsememesi çok kırıcı, ben de bunu kaldıramıyorum.. Çok sık yapmaya başladı..

kızlar menüm
1. öğün
2 haş yum
köz patlıcan
az peynir
salatalık

2. öğün
cacık
tavuk sote

su 3 e tamamlarım
spor yiğenim geldi öğlen hiç fırsat bulamadım yemek zor yetişti ama yine de
100 ip atlama
20 yarım mekik
100 twist

Pilav olmamis canim yani 1 kase kadar o porsiyon dediğin

Menun icin 100jj 15dk yuruyus
Spor 100ia
Yapabilirsen :)

Durmadan bende kusur ariyo delirtecek beni.kg aldim ya iste dikkat etmiyosun almaya basladn yine sonra.duruo duruyo spor yapmıyorum diye sen yatmayi seviyosun diyo bana bunlari yapınca da iste calismak istemiyosun is baksaba illa beni diline dolandircak bisey buluyor sinir etti beni.

Colorayzn Dahlia_ meraba sanırım ben bırakıyorum .yemeyle sporla bi sıkıntım yok ama kolasızlığa dayanamıyorum elim ayağım titriyo kusura bakmayıngünde 2 buçuk litre kola içiyorum normalde.yok kolasız olmuyor

Bugunku menum

Sabah
1dilim cavdar ekmegi
1haslanmis yumurta
1.5kk peynir
1domates

Aksam
Ton balıklı salata

Ara
Turk kahvesi

Su
2lt

Spor
100ia 100jj 50m cezami yaptim kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…