Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haşlama suyu nedir ?
Kemik haşlaması
Menu spor iyidir tatlim ama aksam yemeginde sebze yemek turu seyler ye haslama suyu corba niyetine olmus
ya annem naparsa onu yiyorum bulgur türlü yemek istemedim 1.5 dilim ekmeği bandıra bandıra yedim :)

Ve beni eşimden soğutan şey aileme olan piismanligim deil eşimin beni hic saymasi..onun için degersiz olmam ve evliligimin başından beri onun ailesi için benimle sürekli kavga etmesi.
Meraba canım inşallah soğukluğun geçer eşine karşı evlilik kurmakta zor yıkmakta eğer sen ondan bişeyler istiyosan ara babanı de baba bir haftalık iznimi alırmısın kocamdan sizi özledim sende bi hafta çocuğunla uzaklaş bi haftada ailenle zamn geçir yapamadıklarını yap kocanada bak o sırada işte özlet seviyorsa zaten özler arar ikidebir alıyom sizi der işişkiyi bitirmeden önce teste tabi tut bazı erkeklerle öle bilinçli bilinçli konuşulmuyo sende öyle yapcan yada ilgi alaka istiyosan evde süslen püslen saçlarını farkedilcek derecede değiştir boya falan yani senden vazgecemiycek biri olmaya çalış onun gözünde bide sen eşine çok fazla ailesi konusunda konuşma onun gördüğü haksızlıklarda ona bırak sen konuşma onun görmediği yerdede kişinin kendisiyle problemi çöz bende boğayım ama yükselenim balık senin gibiydim bnde herşeye ok tamam olur aileme kapris ama düzeltmeye çalışıyorum işte çabuk sinirlensemde herşeye daha olgun çıkmaya çalışıyorum işin içinden bence bukadar acele etme ac interneti yada en güvenilir müftülüğü ara derdim bu bu de bana bi yol gösterin de onlara çünkü böle durumlar çok fazla geliyo

Günaydın arkadaşlar
isimsiz965 canım üzme kendini herşey olacağına varır. Devam ettiremiyorsan ve sen artık bu evlilik yük ise sana boşan hiç kendini yıpratma elalem ne der diye düşünme ailen de Arkandaysa bir dk bile düşünme derim ben bu dünyaya bir kere geliyoruz o eş kişisiniz kahrını çekmeye değil ama sevgim bitti diyorsan yap bunları hala içinde bir yudum da olsa sevgin varsa maalesef katlanıyorsun zaten

Ve beni eşimden soğutan şey aileme olan piismanligim deil eşimin beni hic saymasi..onun için degersiz olmam ve evliligimin başından beri onun ailesi için benimle sürekli kavga etmesi.
bu durum bana tanıdık geliyor.5 senedir bende bunun savaşını veriyorum

günaydın kızlar dün abim konuştu eşimle bundan sonra ben istemediğim sürece kayınvalidemgile gitmicem bayramda dahil.abim bu kızı ezin eziyet edin diye sana vermedik biz gül gibi baktık ona solduracaksan alırım o gülü senden ailende duracağı yeri bilsin dedi.eşim sadece haklısın abi diyebildi.eşim en son şey dedi gitmesin abi geldiklerinde de olurda gelirlerse laflarının altında kalmasın dedi.bunu da böyle atlattım.sanırım dünün stresinden başım çatlıyorveee iyice azıttım dün yaa 74 ü görmüşümdür şuan.bugün toparlıyorum ama kendimi göbek çıktı yine

Hadi gözün aydın canım yengenede kapak olmuştur sinir şeyler

Çok sevindim en azından birilerinin arkanda olduğunu eşin görsün ve bir daha olursa bu tarz altta kalma eşinin yanında da olsa eşine de lafını sok

Çok sevindim en azından birilerinin arkanda olduğunu eşin görsün ve bir daha olursa bu tarz altta kalma eşinin yanında da olsa eşine de lafını sok
bide dün çiçek yaptırmış gelirken hiçç te etkisi olmadı çiçeğin.anam ağladı benim kaç gündür ne çiçeği

sorun bu zaten canım sinirle söylemiyorum bunları..onu kaybedersem uzulmucem.. Sevmiyorum..
Çok üzüldüm canım okudum yazdıklarını Allah yardımcın olsun arada oğlun olması sizi bir araya getiriyor ama inan boşandığında da kolay olmuyor hayat daha da yükleniyor maddi sıkıntı değil babasız buyutmenin vicdani yükümlülüğü de var inşallah esin aklını başına alir da senin kıymetini bilir şöyle 1-2 hafta oğlun esinle başbaşa bir yerlere gitseniz mecburi birarada bulunmanız sizi yakinlastiracaktir aşk heyecan artık çok zor ama en azından bağlılığını arttiracaktir

Ne güzel canım n azından özür dilemesini biliyor
Eşimin pişmanlık halı en sevdiğim halı süt dökmüş kediye doner
kırıldıktan sonra ne anlamı var canım özrünün,süt dökmüş halinin bende eşime kırgınım bu arada bütün herkes eşine kavgalı küs kırgın hainlerrr pis erkekler

kırıldıktan sonra ne anlamı var canım özrünün,süt dökmüş halinin bende eşime kırgınım bu arada bütün herkes eşine kavgalı küs kırgın hainlerrr pis erkekler
Haklisin canım bana kalırsa hiiiccc affetmemek gerekli benim esimde çok hatalar yapar neler çekiyorum duzen temizlik hastasıdır deli eder beni memleketteyim şimdi burdada kendi başına çıkti gitti sabah kahvaltısı sonrası gitme dedim pis dinlemedi ben annesiyle kaldım sinirden kopuruyorum gelsin ne cektircem

Cok sevindim asyacim seni yalniz sanmasin abini tebrik ediyorum.
Yalniz ben seyi anlamadim sen laf soyledin.diye kizmadi mi esin anlamadim.ee simdide kendini savunsun demis ,ben mi.yanlis anladim

Ilzancim guldurdun beni

isimsiz965 canim umarim en kisa surede iliskiniz duzelir Allah hakkinizda hayirlisini versin. Kucuk bir yavrunuz var bu durumda isler daha zor. Kavga etmeden konusun evladiniz icin en iyisini bulmaya calisin..

asya_01 durumlarin duzelmesine cok sevindim. Erkekler evlenince ailelerimizi hice sayiyorlar ozellikle aileleri sanki bizi evlat edinmis gibi davraniyorlar. Artik senin sahipsiz olmadigini anlamistir..
Yengene de pek guvenme bir bayan olarak seni anlayip konuyu hemen abine anlatacagina ort pas etmeye calismis cok ayip..

Mydestinyy bende cok guldum tatlim tam yerinde bir tespit olmus :)

Kocalariniza iyi davranin arkadaslar ve mumkunse biraz uzaklasin aulelerinizin yanina tatile cikin. Biz 2 haftadir ayriyiz sanki yeni sevgili gibiyiz telefonda Allah bozmasin. Bize hep iyi gelmistir bir sure ayri kalmak size de iyi gelebilir

Kızlar telefonun şarjı birmişti, şarjı kaybettim. Anca açtım teli de oturdum.
Valiz hazırlıkları tam gaz. Her şey çocuklar için ama
Ayrı ülkede olmanın zorluğu. Onu da giyerim, bunu da giyerim hali...
Bebek maması 5 kutu. Of

Selam kızlar..
Nasılsınız ?

Dert gecesi olmuş, yatakta kendimle kavga edeceğime ben de gelseydim keşke

Sinirimden ağlıyordum, sakinleştim geldim takıma, hepsini okudum tekrar ağlamaya başlıyordum ki, yazını gördüm, güldürdün :) Ben de yeni çıktım savaştan

Farkli bir sehre giderken bile valiz doluyor seninkini dusunemiyorum canim biz oglumla beraber 27 kiloluk valizle ciktik yola sirt cantasini saymiyorum :)

Senim bide iki cocuk kolay gelsin

Sana ne oldu kuzum ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…