Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla bilmiyorum canım.. Artik ne düşüneceğim bilmiyorum.balık burcuyum.ve evet dünyanın en salak insanıyım.niye bende başka insanlar gibi kırıp dökemiyorum. Tavır alamıyorum.niye saf gibi hep barışıyorum.belki kus kalsam gururumu ayaklar altına almadan durabilsem herşey daha iyi olacak

isimsiz965

her evli vift zaman zaman bu duygulari yasiyor, kendini yalniz hissetme yahut bu durumun size ozel oldugunu dusunme.

gececek.

bize özel deil biliyorum. Ben sadece kendime kızıyorum bekarligimin ailemle geçirdiğim zamanların o mutlu günlerin kıymetini bilemedim.. Evlendim hem kendimi yaktım hem masum yavrumun günahına girdim onu bu iğrenç yuvanın ortasına getirerek

Ayninim yemin ederim sana.asla gurur yapamam insanlik.bende kalsin modlarindayim hep bu sebepten kaybederim.kendime bazen kizdigim.oluyor ama ben.buyum.ya rabbim.kalbimin.karsiligini illaki bi yerde. Bana verecek diye düşünüyorum.
Esinle konusmalisin o vakit nereye gittiginize dair

simdi bence sinirle boyle konustugunun farkinda ol, tamam mi?
bana kalsa her gun adami bosuyorum. bir dakika gormesem olurum oysa.
bunlar hep hormon.
her insanin hatalari var, bizim de var.
bir bilsen ah ben ne canavar bir kadinim!
adam bana mantikli alisveris yap dedi, sinirlendim gittim 280 euro verdim gozluk aldim aksam 8de dun.
hulasa, kendini uzme. her es hem dunyanin en iyi esidir, hem de dunyanin en kotusu... sen iyiye odaklan, kotu yanlari torpule.

korkuyorum canım ben bekarken ailemi hep kaprislerimle üzdüm , hic birseyden memnun olmadım.simdi birde boşanma olayı yüzünden ailemi üzmek istemiyorum , birde tabi oğlum offf gerçekten bilmiyorum artik.. Canım kusura bakma seninde başını şişirdim

sorun bu zaten canım sinirle söylemiyorum bunları..onu kaybedersem uzulmucem.. Sevmiyorum..

Olur mu oyle sey dinlerim keske yardimci da olabilsem ama elimden dinlemek geliyor sadece :/

evliligini neden devam ettirmek zorundasin peki, sevmediginden bu kadar eminsen neden ayrilmayi eyleme dokmuyorsun?

çünkü içimde asla cozemedigim bir vicdan azabı var aileme karşı.. Ben aileme çok kotu davrandım evlenmeden önce.. Kaprisler , doyumsuzluk herşey..evlendim ve simdi herşeyin farkındayım ama zamanı geri alamiyorum.. İçimde ki bu pişmanlık ateşi sonmuyor. İnanır misin canım ben babama bi kere bile kahvaltı hazırlamadım. Tembellik mi dersin cahillik mi... ama esim olacak kişiye hergun hazirlamama rağmen bazen aynı şeyi iki gün art arda yese memnun olmaz.. O zaman o kadar çok kızıyorum ki kendime.. Babam bi yumurta haslasam ballandira ballandıra yerdi ama ben onu bile yapmazdım.. Simdi onları tekrar üzmek istemiyorum.. Anliyorsun demi beni.. Psikolojim çok kötü ...

annem baba ben 3 yasindayken ayrildi, annem beni tek basina buyuttu. turkiye standartlarinin uzerinde bir hayatim oldu. evlendim, annemi yapayalniz birakip ayri bir ulkeye geldim. hayatta hickimse icin yapmadigim seyleri esim icin yapiyorum. ailesiyle cok buyuk ve ciddi sorunlarim var. ailesiyle olan sorunlarim bende zirh takma ihtiyaci yaratiyor ve zirhlarim cok fazla pahali.

suna baglamaya calisacagim... babana kahvalti hazirlamamanin telafisi cok kolay, bir pazar gidersin - hatta esine canim ben cocugu alip gidiyorum, sen gonlunce yat dinlen - dersin. gider supriz kahvalti hazirlarsin. bu, seni evlilikten ve kocandan sogutmamali. bence doyumsuzluk dedigin seyi su an, bu noktada yasiyorsun.

ama tek fark sen eşini seviyorsun..ben se soğudum ve onun için hic bisey yapmak istemiyorum

Ve beni eşimden soğutan şey aileme olan piismanligim deil eşimin beni hic saymasi..onun için degersiz olmam ve evliligimin başından beri onun ailesi için benimle sürekli kavga etmesi.

esini gercekten sevmeyen bir kadin zaten eger ki kosullari musaitse gider bosanir.
ben esini sevmedigini dusunmuyorum, beklentilerin bu ara karsilanmiyor diye buhrandasin bence.

3 yıldır mi ? O 3 yildir beni sevdiğini hissettirmediki .. O ailesinden başka kimseyi sevmez..

3 yıldır mi ? O 3 yildir beni sevdiğini hissettirmediki .. O ailesinden başka kimseyi sevmez..

isimsizcigim,

yapmami istedigin sey eger ki sadece bu gece gonlunu eyleyecek bir dinleyici olmam ise elbette ki o sekilde yazarim ama eger icerisinde oldugun konuya cozum ariyorsan diyeceklerim su ki; evet, erkekler aileci olabilir ve bu ugurda yanlis da davranabilirler. evet, bizleri ihmal etmis olabilirler. ama biz ne yapariz?

ben kendimden biliyorum, bir gram sikintiya yine 1 gram yuz asarak cevap veriyorum. bu durumun sende de farkli olmadigini dusunmem sanirim dogru olur.

lutfen git bir saril op uykusunda. bir sure sen itekle, zamanla ister istemez aldigi etkiyle o da tepki verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…