Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gümüldür teşekkür ederim csnım
Gumulduuur bizde ordaydik 7sinde :)
Otelde mi kalıyorsunuz?

Şimdi de diş ağrısı başladı dökülüyorum resmen ya perte çıktım valla
Gecmis olsun ilzanimm

Hosgeldin kiz karalufer

Colorayzn canım ben telefona attım eğzersizleri
Ama bizim önümüzdeki hafta sonu düğün var yarından itibaren misafirler yavaş yavaş gelmeye başlıyacak yani yapmam pek mümkün değil gibi
Ikinci hafta katilirsin hawarim bize hic sorun degil: )

Canim tek dusuncen denize girmek ise tampon kullanabilirsin ama tabi bi arastir. Hap konusunu ise hic bilmiyorum bircok arkadasim kullandi bunyeden bunyeye degisiyor sanirim geciktirme sureleri ama duzenini bozma bence

yagmuraydin hawuz için sey ediyorsan tampon markasi onerebilirim canim .kullanıyorum mecbur kaldığım durumlarda ama icine kazik kacmis gibi oluyor soyliyim rahatsiz biseyy
Mesela gecen tatil e gittigimizde kullansim reglimde denk geldi tabi alışınca problem olmuyor

Pazar menum Colorayzn

Sabah
1 kk lor peynir
1 kk peynir
1 simit
Domates salatalik
3 zeytin

Ogle
1 kase kisir

Aksam
Yarim kepce sehriye corbasi
Kucuk parca has tavuk
Biraz has taze borulce

Spor yok
Su 2 litre

Kisirina ceza vermicem bana gore saglikli yiyecek
Spor cezanda 100ia 50s olsun tatlimm

Afiyet olsun canim.Pilav isi bozmuş :)
Birde gunluk en az15dkspor yapmamiz lazim :)
Yapmismiydin bugun biseyler

ya biz bir yere geldik hiiç begenmedim yarın gidecegim burdan verdiğimiz oaraya acıdım resmen. Cocukta durmuyor. Kuşadasındaki kamp süperdi. Kargacık koyu dite navigasyonda çıkar mı.
Ben sana tarif edeyim bebisim gumuldurden ozdereye giden yol varya onu takip ediceniz ahmetbeyliye dogru gitceksiniz maydonoz koyu var yolun sag tarafina kaliyo onu gectikten sonra biraz daha gidiyosunuz gorursun zaten sagda koca tabelasi var girisi yani kisi basi 7.5tl aliyorlar gecen biz gittik orada cadirda vardi kampta kuruluyor diye biliyorum ben ama siz yine sorarsiniz cok guzel denizi falan berrak ama biraz tasli sonrasi kummus ben yuzme bilmedigim icin birde baliklar icimi gicikladigi icin ilerleyemedim korkumdan :)
Minik minik baliklar var suda o kadar temiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…