- 3 Mart 2017
- 799
- 2.033
- 28
- 30
Tamam canım bi bakayım ben onlara@Ilzan geçmiş olsun canım
yagmuraydin kolay gelsin canım
Regl içinde geçiktirici haplar var
Hiç kullanmadım ama bir araştır istersen
Gumulduuur bizde ordaydik 7sinde :)gümüldür teşekkür ederim csnım
Gecmis olsun ilzanimmŞimdi de diş ağrısı başladı dökülüyorum resmen ya perte çıktım valla
Hosgeldin kiz karaluferSelam kızlar nasılsınızzz? Ya çok özledim burayı ama gelemiyorum, gelsemde geçmiş yapamıyorum herşeyden uzak kalıyOrum... düğün bu ayın 29 unda. 22 sinde çeyiz götüreceğiz nasipse. Ama bizde daha eksikler bi dünya eşyalar gelmedi. Avize halı bakılmadı. Kaftan vs alınmadı. Gelinlik daha provalara başlamadı ooy oy.. szler nasılsınız? Ay bide bu arada regl oldum olucam. Balayıma denk gelicek öne çeke çeke nasıl ertelerim nasıl balayımda denize girerim diye kara kara düşünüyorum
Ikinci hafta katilirsin hawarim bize hic sorun degil: )Colorayzn canım ben telefona attım eğzersizleri
Ama bizim önümüzdeki hafta sonu düğün var yarından itibaren misafirler yavaş yavaş gelmeye başlıyacak yani yapmam pek mümkün değil gibi
Canim tek dusuncen denize girmek ise tampon kullanabilirsin ama tabi bi arastir. Hap konusunu ise hic bilmiyorum bircok arkadasim kullandi bunyeden bunyeye degisiyor sanirim geciktirme sureleri ama duzenini bozma benceSelam kızlar nasılsınızzz? Ya çok özledim burayı ama gelemiyorum, gelsemde geçmiş yapamıyorum herşeyden uzak kalıyOrum... düğün bu ayın 29 unda. 22 sinde çeyiz götüreceğiz nasipse. Ama bizde daha eksikler bi dünya eşyalar gelmedi. Avize halı bakılmadı. Kaftan vs alınmadı. Gelinlik daha provalara başlamadı ooy oy.. szler nasılsınız? Ay bide bu arada regl oldum olucam. Balayıma denk gelicek öne çeke çeke nasıl ertelerim nasıl balayımda denize girerim diye kara kara düşünüyorum
Pazar menumColorayzn
Sabah
1 kk lor peynir
1 kk peynir
1 simit
Domates salatalik
3 zeytin
Ogle
1 kase kisir
Aksam
Yarim kepce sehriye corbasi
Kucuk parca has tavuk
Biraz has taze borulce
Spor yok
Su 2 litre
Çok tesekkurleeYeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
Kisirina ceza vermicem bana gore saglikli yiyecek
Spor cezanda 100ia 50s olsun tatlimm
Bence de saglikli ve kayinvalidem hep derki kisirdan birsey olmaz Safiye soyman kisir yiyerek zayifladi
Bide 50 sinav hayatta cekemem ben arka arkayaKisirina ceza vermicem bana gore saglikli yiyecek
Spor cezanda 100ia 50s olsun tatlimm
Afiyet olsun canim.Pilav isi bozmuş :)Colorayzn bugunku menumu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek
Domates, salatalik, biber
Yarim kk peynir
Ögle
1 kaseden az pilav (mevlute gittim)
Ara
2-3 kayisi
Aksam
Izgara et
Salata
Su ne kadar ictim olcemedim
Eve az once girdim ancak yazabildim kusura bakmayin
Kiz sinav degil mekik :)Bide 50 sinav hayatta cekemem ben arka arkayaparca parca 50 ye tamamlasam olur mu??
Kiz sinav degil mekik :)
Tabiki olur ben cekebiliyormuyum saniyosunen fazla 30a kadar dayaniyorum
:))Sevindim yoksa olmustum
kamp yapıyoruz canım.Gumulduuur bizde ordaydik 7sinde :)
Otelde mi kalıyorsunuz?
Gecmis olsun ilzanimm
Hosgeldin kiz karalufer
Ikinci hafta katilirsin hawarim bize hic sorun degil: )
Bak simdikamp yapıyoruz canım.
ya biz bir yere geldik hiiç begenmedim yarın gidecegim burdan verdiğimiz oaraya acıdım resmen. Cocukta durmuyor. Kuşadasındaki kamp süperdi. Kargacık koyu dite navigasyonda çıkar mı.Bak simdi
Gumuldurde kamp kargacik koyu var super ora bak ,tavsiye :)
Ben sana tarif edeyim bebisim gumuldurden ozdereye giden yol varya onu takip ediceniz ahmetbeyliye dogru gitceksiniz maydonoz koyu var yolun sag tarafina kaliyo onu gectikten sonra biraz daha gidiyosunuz gorursun zaten sagda koca tabelasi var girisi yani kisi basi 7.5tl aliyorlar gecen biz gittik orada cadirda vardi kampta kuruluyor diye biliyorum ben ama siz yine sorarsiniz cok guzel denizi falan berrak ama biraz tasli sonrasi kummus ben yuzme bilmedigim icin birde baliklar icimi gicikladigi icin ilerleyemedim korkumdan :)ya biz bir yere geldik hiiç begenmedim yarın gidecegim burdan verdiğimiz oaraya acıdım resmen. Cocukta durmuyor. Kuşadasındaki kamp süperdi. Kargacık koyu dite navigasyonda çıkar mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?