Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gumulduuur bizde ordaydik 7sinde :)
Otelde mi kalıyorsunuz?

Gecmis olsun ilzanimm

Hosgeldin kiz karalufer

Ikinci hafta katilirsin hawarim bize hic sorun degil: )
Hoşbuldum kız nickine geri dönmüşsünnn
Canim tek dusuncen denize girmek ise tampon kullanabilirsin ama tabi bi arastir. Hap konusunu ise hic bilmiyorum bircok arkadasim kullandi bunyeden bunyeye degisiyor sanirim geciktirme sureleri ama duzenini bozma bence
Bakçam artık canım çaresine sanırım yasmin mi jasmin mi ne onu kullancam
Kız daha evlenir evlenmez hiç sanmıyorum onu kullanabileyim. Alışmamış yerde çamaşır durmazmış bide içeri kaçırıpta taaa oralarda hastanelik olmayayım

burasının denizi de güzel temiz dalgasız kum ama içerde garip tipler var huzursuz olduk uyuyamıyorum. Oysa o kadar yol geldik ve uykusuzum. Tatilden sogudum. 1 gece kamp için 110 tl verdik. Sabah olsaydı giderdik çeşmeye gidelim dedi eşim.
Bide nette yırumlarda bu gekdiğim yerle ilgili cok fena yorumlar okudum.

Orası neresiii

Kacmaz kacmaz kacsa benimki kacardi O.B. markasi tamponun memnunum ittirebildigim kadar itiyorum disari cikmasin diye okadar guvenilir hahahah

Arastirmadiniz mi canim tuh ya insanin kafasina birsey takılınca uyku tutmuyor bilirim.çocuklarla gittiğiniz yer dimi zor olmuyor mu cocukla kamp?
Esimde istiyor ama ben guvenemiyorum pek.
Istersen yarin esime sorayim bildigi iyi bi kamp yeri varmi buralarda diye.

kampı çok seviyorum cocuk için rahat adımını bir atıyor hooopp dısarda o acıdan iyi. Kusadasını arsstırdık ve begendik ev rahatlıgı vardı.
Burayı da tabela da gördük aslında çeşmeye gidiyorduk bir arkadas ısrarla güöüldürün denizi çok güzel deyince daldık içeri hakikaten deniz süper. Ama içerde garip tipler olunca ürperdim. İptal ettirmek istedim etmediler. Calısanların tavırları da kötü ve kabalar ilk işim bunları şikayet etmek.

Madem super dedi yer de onereydi keske o arkadasiniz :)
Ozaman siz baktığınız yere gidin hemen yarin.

*** RAKİP EŞLEŞMESİ ***

1. Grup - @Heart of Gold (71.6) - @MrtHatice (77.3)

2. Grup - @semurcan (47) - @chocolate19 (53.5)

3. Grup - @aysglkskn (87) - @ozgekrd (83.5)

4. Grup - @Ilzan (91) - @Colorfullifen (80.9)

5. Grup - @sevgili8284 (95.4) - @Fitimfitsinfit (81.5)

6. Grup - @alacamavi (60.7) - @Elizan-seyma (64) - @isimsiz965 (64.1)

günaydıııııınnnnn nedir şimdi bu hele bi anlatın bakem napcezzz bu arada Colorayzn çok güldüm sana ittirivermene hahhahahhaevlencek kıza neler diyoruz ben de dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…