- 3 Mart 2017
- 799
- 2.033
- 28
- 30
Hoşbuldum kız nickine geri dönmüşsünnnGumulduuur bizde ordaydik 7sinde :)
Otelde mi kalıyorsunuz?
Gecmis olsun ilzanimm
Hosgeldin kiz karalufer
Ikinci hafta katilirsin hawarim bize hic sorun degil: )
Bakçam artık canım çaresine sanırım yasmin mi jasmin mi ne onu kullancamCanim tek dusuncen denize girmek ise tampon kullanabilirsin ama tabi bi arastir. Hap konusunu ise hic bilmiyorum bircok arkadasim kullandi bunyeden bunyeye degisiyor sanirim geciktirme sureleri ama duzenini bozma bence
Kız daha evlenir evlenmez hiç sanmıyorum onu kullanabileyim. Alışmamış yerde çamaşır durmazmış bide içeri kaçırıpta taaa oralarda hastanelik olmayayımyagmuraydin hawuz için sey ediyorsan tampon markasi onerebilirim canim .kullanıyorum mecbur kaldığım durumlarda ama icine kazik kacmis gibi oluyor soyliyim rahatsiz biseyy
Mesela gecen tatil e gittigimizde kullansim reglimde denk geldi tabi alışınca problem olmuyor
burasının denizi de güzel temiz dalgasız kum ama içerde garip tipler var huzursuz olduk uyuyamıyorum. Oysa o kadar yol geldik ve uykusuzum. Tatilden sogudum. 1 gece kamp için 110 tl verdik. Sabah olsaydı giderdik çeşmeye gidelim dedi eşim.Ben sana tarif edeyim bebisim gumuldurden ozdereye giden yol varya onu takip ediceniz ahmetbeyliye dogru gitceksiniz maydonoz koyu var yolun sag tarafina kaliyo onu gectikten sonra biraz daha gidiyosunuz gorursun zaten sagda koca tabelasi var girisi yani kisi basi 7.5tl aliyorlar gecen biz gittik orada cadirda vardi kampta kuruluyor diye biliyorum ben ama siz yine sorarsiniz cok guzel denizi falan berrak ama biraz tasli sonrasi kummus ben yuzme bilmedigim icin birde baliklar icimi gicikladigi icin ilerleyemedim korkumdan :)
Minik minik baliklar var suda o kadar temiz
Orası neresiiiBen sana tarif edeyim bebisim gumuldurden ozdereye giden yol varya onu takip ediceniz ahmetbeyliye dogru gitceksiniz maydonoz koyu var yolun sag tarafina kaliyo onu gectikten sonra biraz daha gidiyosunuz gorursun zaten sagda koca tabelasi var girisi yani kisi basi 7.5tl aliyorlar gecen biz gittik orada cadirda vardi kampta kuruluyor diye biliyorum ben ama siz yine sorarsiniz cok guzel denizi falan berrak ama biraz tasli sonrasi kummus ben yuzme bilmedigim icin birde baliklar icimi gicikladigi icin ilerleyemedim korkumdan :)
Minik minik baliklar var suda o kadar temiz
Hoşbuldum kız nickine geri dönmüşsünnn
Bakçam artık canım çaresine sanırım yasmin mi jasmin mi ne onu kullancam
Kız daha evlenir evlenmez hiç sanmıyorum onu kullanabileyim. Alışmamış yerde çamaşır durmazmış bide içeri kaçırıpta taaa oralarda hastanelik olmayayım
Arastirmadiniz mi canim tuh ya insanin kafasina birsey takılınca uyku tutmuyor bilirim.çocuklarla gittiğiniz yer dimi zor olmuyor mu cocukla kamp?burasının denizi de güzel temiz dalgasız kum ama içerde garip tipler var huzursuz olduk uyuyamıyorum. Oysa o kadar yol geldik ve uykusuzum. Tatilden sogudum. 1 gece kamp için 110 tl verdik. Sabah olsaydı giderdik çeşmeye gidelim dedi eşim.
Bide nette yırumlarda bu gekdiğim yerle ilgili cok fena yorumlar okudum.
Izmir kargacik koyu diye bi yer canimOrası neresiii
kampı çok seviyorum cocuk için rahat adımını bir atıyor hooopp dısarda o acıdan iyi. Kusadasını arsstırdık ve begendik ev rahatlıgı vardı.Kacmaz kacmaz kacsa benimki kacardiO.B. markasi tamponun memnunum ittirebildigim kadar itiyorum disari cikmasin diye okadar guvenilir hahahah
Arastirmadiniz mi canim tuh ya insanin kafasina birsey takılınca uyku tutmuyor bilirim.çocuklarla gittiğiniz yer dimi zor olmuyor mu cocukla kamp?
Esimde istiyor ama ben guvenemiyorum pek.
Istersen yarin esime sorayim bildigi iyi bi kamp yeri varmi buralarda diye.
Madem super dedi yer de onereydi keske o arkadasiniz :)kampı çok seviyorum cocuk için rahat adımını bir atıyor hooopp dısarda o acıdan iyi. Kusadasını arsstırdık ve begendik ev rahatlıgı vardı.
Burayı da tabela da gördük aslında çeşmeye gidiyorduk bir arkadas ısrarla güöüldürün denizi çok güzel deyince daldık içeri hakikaten deniz süper. Ama içerde garip tipler olunca ürperdim. İptal ettirmek istedim etmediler. Calısanların tavırları da kötü ve kabalar ilk işim bunları şikayet etmek.
burdan bir gideyim o arkadası bogacagım. Eşimi ikna etsem çoruma suan döncem zaten haala keyifsizim hiç mutlu olamıyorum.Madem super dedi yer de onereydi keske o arkadasiniz :)
Ozaman siz baktığınız yere gidin hemen yarin.
Ne yaptiniz caklitim uyuyabildin miburdan bir gideyim o arkadası bogacagım. Eşimi ikna etsem çoruma suan döncem zaten haala keyifsizim hiç mutlu olamıyorum.
günaydıııııınnnnn nedir şimdi bu hele bi anlatın bakem napcezzz bu arada*** RAKİP EŞLEŞMESİ ***
1. Grup - H Heart of Gold (71.6) - M MrtHatice (77.3)
2. Grup -semurcan (47) - chocolate19 (53.5)
3. Grup -aysglkskn (87) - O ozgekrd
(83.5)
4. Grup -Mydestinyy (91) - Colorayzn (80.9)
5. Grup -sevgili8284 (95.4) - F Fitimfitsinfit (81.5)
6. Grup - A alacamavi (60.7) - E Elizan-seyma (64) -isimsiz965 (64.1)
günaydın canımkizlar hepinize gunaydin. hala valiz ac, valiz kapa modundayim.
bir yandan da hesap yapiyorum yanima ne kadar alayim diye. burada cunku para cekmek de sorun.
o neydi öyle ödem olmasın oookilo bildirimim kızlar
15 gün önce 70
bugün 73,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?