yessss beybiiii yeessssssss
siz gülesiniz diye öyle dedim
,
caanım o pide olmamıs sekerimm seza versem yapamıcaksın noluck böyle
rota nere :)
seni özellikle sectimm pikacuuuu
eslestik kim daha cok kilo verecek diye cumaya kdar ve öndesin tebrikler ..
cuma 80.9
bugün 81.4
yemedigim halde neden bu sekilde bilmiyorum kovserimm
özür dilerimm hem s,zden hemde kendimden sen ver 80,3 ol sonra bi tatile git patlt kiloyu allah beni bildigii gibi yapsın
yok dayancamm yapmam lazım dukan diyeti yapanları gördüm ve gördükçe sarılasım geldi diyetimeTebrik ederim ben tatli gorunce dayanamiyorum.. bide suan tatil modundayim babaevinde yakinda yemek pisirtmeyecegim anneme :)
dukan diyeti organlara zarar veriyor uzun vadede diye duydum pek cesaret edemiyorumyok dayancamm yapmam lazım dukan diyeti yapanları gördüm ve gördükçe sarılasım geldi diyetimesemurcan
benim rakibeyi hiç göremedim bugün*** RAKİP EŞLEŞMESİ ***
1. Grup - @Heart of Gold (71.6) - @MrtHatice (77.3)
2. Grup - @semurcan (47) - @chocolate19 (53.5)
3. Grup - @aysglkskn (87) - @ozgekrd (83.5)
4. Grup - @Ilzan (91) - @Colorfullifen (80.9)
5. Grup - @sevgili8284 (95.4) - @Fitimfitsinfit (81.5)
6. Grup - @alacamavi (60.7) - @Elizan-seyma (64) - @isimsiz965 (64.1)
alla alla neden versin aç kalmıyorsun susuz kalmıyorsun toksun yani sporunu da yapıyorsundukan diyeti organlara zarar veriyor uzun vadede diye duydum pek cesaret edemiyorum
sen listeye girdin mi ?benim rakibeyi hiç göremedim bugün
canım bilmiyorum yapanlar bırakınca acayip kilo aldılar 3 ay gibi sürede 15-20 kilo arası verenler var arkadaşlardan amaalla alla neden versin aç kalmıyorsun susuz kalmıyorsun toksun yani sporunu da yapıyorsun
ooh ooohh biküvileeer ,patates salataları ,dankeklerhafta sonu menülerimi paylaşayım.
cumartesi
kahvaltı: sucuklu yumurta, 2 yk lor, 5 zeytin, yeşillik, domates,salatalık, 2 köz biber
ara: kahve, 2 kare bitter
ikindi: patates salatası, çay
su: 3 lt,
spor: yok
pazar
kahvaltı: 1 yumurta, 2 ykl lor, 1 kk süzme peynir, 5 zzeytin, biber, domates,salatalık,yeşillik
ara: türk kahvesi, 1 dankek
öğlen: 6 yk bezelye, 1 kase yayla çorbası, 1kase semizotu salatası
ara: eti form mısır ve pirinç patlağı, yeşil çay
akşam: çay ve atıştırmalık( bisküvi çerez yedim bir kase kadar)
su:3 lt
spor:yok
@Colorfullifen
girdim geçen haftasen listeye girdin mi ?
ama verdikten sonra kiloları aman ben verdim diye de salmıcan yani normal bi diyet te yapsan bırakırsan alırsın yani ben kendimden örnek vereyim 1.5 ay da 7 kilo verdim 100 üzerindeydim akşamları yemek yemedim sadece normal yemeğimi ekmeğimi herşeyimi yedim sporu bıraktım 3 kilosunu geri aldım 95 lere düşmüştüm 98 oldum mesela ne yaparsan birden bırakıp normal hayatına geri dönersen alırsın bencecanım bilmiyorum yapanlar bırakınca acayip kilo aldılar 3 ay gibi sürede 15-20 kilo arası verenler var arkadaşlardan ama
bunu hayat felsefesi yapamazsın bence
canım sen menüne dikkat ederdin hayırdır bunaldın mı diyetten yoksa özel gününde misinhafta sonu menülerimi paylaşayım.
cumartesi
kahvaltı: sucuklu yumurta, 2 yk lor, 5 zeytin, yeşillik, domates,salatalık, 2 köz biber
ara: kahve, 2 kare bitter
ikindi: patates salatası, çay
su: 3 lt,
spor: yok
pazar
kahvaltı: 1 yumurta, 2 ykl lor, 1 kk süzme peynir, 5 zzeytin, biber, domates,salatalık,yeşillik
ara: türk kahvesi, 1 dankek
öğlen: 6 yk bezelye, 1 kase yayla çorbası, 1kase semizotu salatası
ara: eti form mısır ve pirinç patlağı, yeşil çay
akşam: çay ve atıştırmalık( bisküvi çerez yedim bir kase kadar)
su:3 lt
spor:yok
@Colorfullifen
yeni üye unutmuştur girmeyi belki gelirbenim rakibeyi hiç göremedim bugün
günaydın kızlardün abim konuştu eşimle bundan sonra ben istemediğim sürece kayınvalidemgile gitmicem bayramda dahil.abim bu kızı ezin eziyet edin diye sana vermedik biz gül gibi baktık ona solduracaksan alırım o gülü senden ailende duracağı yeri bilsin dedi.eşim sadece haklısın abi diyebildi.eşim en son şey dedi gitmesin abi geldiklerinde de olurda gelirlerse laflarının altında kalmasın dedi.bunu da böyle atlattım.sanırım dünün stresinden başım çatlıyor veee iyice azıttım dün yaa 74 ü görmüşümdür şuan.bugün toparlıyorum ama kendimi göbek çıktı yine
Ay neden öyle manalı güldün kiiievlenince regl düzeni değişiyo muş mu
canım sen menüne dikkat ederdin hayırdır bunaldın mı diyetten yoksa özel gününde misin
mesele sadece kiloları geri almak değil sağlık açısından güvenemedim benama verdikten sonra kiloları aman ben verdim diye de salmıcan yani normal bi diyet te yapsan bırakırsan alırsın yani ben kendimden örnek vereyim 1.5 ay da 7 kilo verdim 100 üzerindeydim akşamları yemek yemedim sadece normal yemeğimi ekmeğimi herşeyimi yedim sporu bıraktım 3 kilosunu geri aldım 95 lere düşmüştüm 98 oldum mesela ne yaparsan birden bırakıp normal hayatına geri dönersen alırsın bence
yok dayancamm yapmam lazım dukan diyeti yapanları gördüm ve gördükçe sarılasım geldi diyetimesemurcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?