Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu eslesmeler nasil isleyecek canim??

hafta sonu menülerimi paylaşayım.

cumartesi
kahvaltı: sucuklu yumurta, 2 yk lor, 5 zeytin, yeşillik, domates,salatalık, 2 köz biber
ara: kahve, 2 kare bitter
ikindi: patates salatası, çay

su: 3 lt,
spor: yok

pazar
kahvaltı: 1 yumurta, 2 ykl lor, 1 kk süzme peynir, 5 zzeytin, biber, domates,salatalık,yeşillik
ara: türk kahvesi, 1 dankek
öğlen: 6 yk bezelye, 1 kase yayla çorbası, 1kase semizotu salatası
ara: eti form mısır ve pirinç patlağı, yeşil çay
akşam: çay ve atıştırmalık( bisküvi çerez yedim bir kase kadar)

su:3 lt
spor:yok

@Colorfullifen

benim rakibeyi hiç göremedim bugün

ooh ooohh biküvileeer ,patates salataları ,dankekler

canım bilmiyorum yapanlar bırakınca acayip kilo aldılar 3 ay gibi sürede 15-20 kilo arası verenler var arkadaşlardan ama
bunu hayat felsefesi yapamazsın bence
ama verdikten sonra kiloları aman ben verdim diye de salmıcan yani normal bi diyet te yapsan bırakırsan alırsın yani ben kendimden örnek vereyim 1.5 ay da 7 kilo verdim 100 üzerindeydim akşamları yemek yemedim sadece normal yemeğimi ekmeğimi herşeyimi yedim sporu bıraktım 3 kilosunu geri aldım 95 lere düşmüştüm 98 oldum mesela ne yaparsan birden bırakıp normal hayatına geri dönersen alırsın bence

canım sen menüne dikkat ederdin hayırdır bunaldın mı diyetten yoksa özel gününde misin

yoluna girmesine sevindim asyacım. abinin kendini göstermesi iyi olmuş.

Ay neden öyle manalı güldün kiii evlenince regl düzeni değişiyo muş mu

benim değişmedi tatlım .kişiye göre değişebilir.

canım sen menüne dikkat ederdin hayırdır bunaldın mı diyetten yoksa özel gününde misin

regl im bitti canım. henüz toparlanamadım. kaçamaklarım oldu. h. sonu evde kalmak iyi gelmiyor bana, can sıkıntısından gidip gelip dolabı açtım.

mesele sadece kiloları geri almak değil sağlık açısından güvenemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…