Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dun hiç giremedim çok zor bir gündü telefonun çekmediği yerlere gittik esimin doga merakı hareketleri denemeye basladim bende yapabildiklerimi yapıyorum zorlamazsa devamini getiririm inşallah teşekkür ederiz

Kızlar kv den annemlere geldik annem bebisi aldı kız kardeşimde kızımı çok şükür bende dinleniyorum yarın hastaneye gitcem umarım ameliyata gerek kalmadan iyileşme sağlanır bu arada dün cezalarını odetti kardeşim bundan sonrada tutarim bogazimi ceza almam inşallah

Dün menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4-5 zeytin
2 kk peynir
2 dilim ekmek
1 tk recel
Közlenmiş patlıcan

Öğlen
3 tane el kadar pide
2 bardak ayran

Akşam
2 bardak ayran
2-3 ısırık pide

1 kase yoğurt

2 lt su
4 km hızlı yuruyus
Yarım saat cezalarım

Kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum dün telefon cekmemisti ama çok birikmiş bu liste ye gore yarışa mi giriyoruz E Elizan-seyma isimsiz965

yessss beybiiii yeessssssss

günaydıııııınnnnn nedir şimdi bu hele bi anlatın bakem napcezzz bu arada Colorayzn çok güldüm sana ittirivermene hahhahahhaevlencek kıza neler diyoruz ben de dahil

siz gülesiniz diye öyle dedim

,

caanım o pide olmamıs sekerimm seza versem yapamıcaksın noluck böyle

biraz uyudum 1 bucuk saat kadar.

rota nere :)

Şimdi rakip oluyoruz da ne yapıyoruz ne diyin bana bu Colorayzn beni yer yeer

seni özellikle sectimm pikacuuuu
eslestik kim daha cok kilo verecek diye cumaya kdar ve öndesin tebrikler ..

cuma 80.9
bugün 81.4
yemedigim halde neden bu sekilde bilmiyorum kovserimm
özür dilerimm hem s,zden hemde kendimden sen ver 80,3 ol sonra bi tatile git patlt kiloyu allah beni bildigii gibi yapsın

vaayyy ohh ohhh valla hemde regli iken tartıldım 90,8 geldim hadi bakalım akşam kardeşim gelicek artık o gittikten sonra hareket yaparım sözde bu akşam kızlarla yürüşü yapıcaktım ama geç saat olsa da yaparım

az önce öğle yemeğimi yiyeyim dedim iştahım kapandı birden tatlıları görünceee gözüm kapalı yemek yedim en sevdiğim tatlı vardı yine de ağzıma sürmedim çaycı ablam beni tebrik etti sen şimdi yemicen mi dedi helal olsun sana dedi göz hakkıdır al dedi hayır dedim aferim sana dediiiii

Tebrik ederim ben tatli gorunce dayanamiyorum.. bide suan tatil modundayim babaevinde yakinda yemek pisirtmeyecegim anneme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…