Dun hiç giremedim çok zor bir gündü telefonun çekmediği yerlere gittik esimin doga merakı hareketleri denemeye basladim bende yapabildiklerimi yapıyorum zorlamazsa devamini getiririm inşallah teşekkür ederizKızlar program buldum 14gunluk
Paylasacagim herkes ne yapti yazar yarindan itibaren basliyoruz.tamam mi?
Ilk 7gunu bu hafta yaparız digerini de bir sonraki pazartesi paylasacagim.
@aseeel @Heart of Gold @MrtHatice
semurcan chocolate19 A alacamavi Mydestinyy aysglkskn @sevgili8284 @Fitimfitsinfit O ozgekrd @hawar @AKovser isimsiz965 E Elizan-seyma @asya_01
Yapmak isteyenler telefonuna kaydetsin resimleri ordan ilerleme yapabilirler hem internet paketinde sknti yasatmaz gir cik yapmak zorunda kalmazsiniz :)
Eki Görüntüle 2018298
Hareketler bunlar programi da paylasiyorum hemen kacar adet yapılması gerektigini
Eki Görüntüle 2018299
Bizim tarti gunumuz cuma oldugu icin ve programa pazartesi baslayacagimiz icin siskinlik gidermesi açısından 4 ile 5.gunu.yer degistiriyoruz yani strech and rest 4.gun olucak 5.gun ise 4te belirtilenleri yapacagiz.
Uygun mudur hanimlar ?
biraz uyudum 1 bucuk saat kadar.Ne yaptiniz caklitim uyuyabildin mi
rakip yaptılar bizi.sokom bize ne yaptilar boyle
bende merak ettim biri aydınlatsınŞimdi rakip oluyoruz da ne yapıyoruz ne diyin bana buColorayzn beni yer yeer
Kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum dün telefon cekmemisti ama çok birikmiş bu liste ye gore yarışa mi giriyoruz E Elizan-seyma*** RAKİP EŞLEŞMESİ ***
1. Grup - @Heart of Gold (71.6) - @MrtHatice (77.3)
2. Grup - @semurcan (47) - @chocolate19 (53.5)
3. Grup - @aysglkskn (87) - @ozgekrd (83.5)
4. Grup - @Ilzan (91) - @Colorfullifen (80.9)
5. Grup - @sevgili8284 (95.4) - @Fitimfitsinfit (81.5)
6. Grup - @alacamavi (60.7) - @Elizan-seyma (64) - @isimsiz965 (64.1)
İlzanim artık sana su yeter hatırladığım kadarıyla color tatilde artidaydi su aralar sıkı tutacaktırŞimdi rakip oluyoruz da ne yapıyoruz ne diyin bana buColorayzn beni yer yeer
Afiyet olsun canim.Pilav isi bozmuş :)
Birde gunluk en az15dkspor yapmamiz lazim :)
Yapmismiydin bugun biseyler
rakip yaptılar bizi.
yessss beybiiii yeessssssss*** RAKİP EŞLEŞMESİ ***
1. Grup - @Heart of Gold (71.6) - @MrtHatice (77.3)
2. Grup - @semurcan (47) - @chocolate19 (53.5)
3. Grup - @aysglkskn (87) - @ozgekrd (83.5)
4. Grup - @Ilzan (91) - @Colorfullifen (80.9)
5. Grup - @sevgili8284 (95.4) - @Fitimfitsinfit (81.5)
6. Grup - @alacamavi (60.7) - @Elizan-seyma (64) - @isimsiz965 (64.1)
günaydıııııınnnnn nedir şimdi bu hele bi anlatın bakem napcezzz bu aradaColorayzn çok güldüm sana ittirivermene hahhahahha evlencek kıza neler diyoruz ben de dahil
,Dün menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4-5 zeytin
2 kk peynir
2 dilim ekmek
1 tk recel
Közlenmiş patlıcan
Öğlen
3 tane el kadar pide
2 bardak ayran
Akşam
2 bardak ayran
2-3 ısırık pide
1 kase yoğurt
2 lt su
4 km hızlı yuruyus
Yarım saat cezalarım
biraz uyudum 1 bucuk saat kadar.
Şimdi rakip oluyoruz da ne yapıyoruz ne diyin bana buColorayzn beni yer yeer
inşallah canımİlzanim artık sana su yeter hatırladığım kadarıyla color tatilde artidaydi su aralar sıkı tutacaktırguzel olmuş ama bu rakip sistemi inşallah bizi gaza getirir
vaayyy ohh ohhh valla hemde regli iken tartıldım 90,8 geldim hadi bakalım akşam kardeşim gelicek artık o gittikten sonra hareket yaparım sözde bu akşam kızlarla yürüşü yapıcaktım ama geç saat olsa da yaparımyessss beybiiii yeessssssss
siz gülesiniz diye öyle dedim
,
caanım o pide olmamıs sekerimm seza versem yapamıcaksın noluck böyle
rota nere :)
seni özellikle sectimm pikacuuuu
eslestik kim daha cok kilo verecek diye cumaya kdar ve öndesin tebrikler ..
cuma 80.9
bugün 81.4
yemedigim halde neden bu sekilde bilmiyorum kovserimm
özür dilerimm hem s,zden hemde kendimden sen ver 80,3 ol sonra bi tatile git patlt kiloyu allah beni bildigii gibi yapsın
Tebrik ederim ben tatli gorunce dayanamiyorum.. bide suan tatil modundayim babaevinde yakinda yemek pisirtmeyecegim anneme :)az önce öğle yemeğimi yiyeyim dedim iştahım kapandı birden tatlıları görünceee gözüm kapalı yemek yedimen sevdiğim tatlı vardı yine de ağzıma sürmedim çaycı ablam beni tebrik etti sen şimdi yemicen mi dedi helal olsun sana dedi göz hakkıdır al dedi hayır dedim aferim sana dediiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?