- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
*** RAKİP EŞLEŞMESİ ***
1. Grup - @Heart of Gold (71.6) - @MrtHatice (77.3)
2. Grup - @semurcan (47) - @chocolate19 (53.5)
3. Grup - @aysglkskn (87) - @ozgekrd
(83.5)
4. Grup -Mydestinyy (91) - Colorayzn (80.9)
5. Grup -sevgili8284 (95.4) - @Fitimfitsinfit (81.5)
6. Grup - @alacamavi (60.7) - @Elizan-seyma (64) -isimsiz965 (64.1)
vaayyy ohh ohhh valla hemde regli iken tartıldım 90,8 geldim hadi bakalım akşam kardeşim gelicek artık o gittikten sonra hareket yaparım sözde bu akşam kızlarla yürüşü yapıcaktım ama geç saat olsa da yaparım
Canim her hafta farkli kisiyle eslesiceksin motive etsin istah kessin diye hani kim.daha cok kilo verecek bakalim kafasi :)Bu eslesmeler nasil isleyecek canim??
hafta sonu menülerimi paylaşayım.
cumartesi
kahvaltı: sucuklu yumurta, 2 yk lor, 5 zeytin, yeşillik, domates,salatalık, 2 köz biber
ara: kahve, 2 kare bitter
ikindi: patates salatası, çay
su: 3 lt,
spor: yok
pazar
kahvaltı: 1 yumurta, 2 ykl lor, 1 kk süzme peynir, 5 zzeytin, biber, domates,salatalık,yeşillik
ara: türk kahvesi, 1 dankek
öğlen: 6 yk bezelye, 1 kase yayla çorbası, 1kase semizotu salatası
ara: eti form mısır ve pirinç patlağı, yeşil çay
akşam: çay ve atıştırmalık( bisküvi çerez yedim bir kase kadar)
su:3 lt
spor:yok
Colorayzn
Geldimm konserve kapagi almaya gittim hizli hizli :)sevgili8284 ikimizden başka kimse yok terk etmişler bunlar bizi
Iyiyizzz isimsizcigimm sen nasilsin dugun dernek nasilmerhaba rakibelerim :) napiyorsunuz
şimdiColorayzn dünkü hareketlerimi yapıcaz de bana
şimdiColorayzn dünkü hareketlerimi yapıcaz de bana
yürüyüşe bak hele kapak almaya gittin postacı geldi aklıma birden kemal sunalYeni yürüyüşten geldimnaber ilzancigiiimmm
Canim her hafta farkli kisiyle eslesiceksin motive etsin istah kessin diye hani kim.daha cok kilo verecek bakalim kafasi :)
Cumartesi spor icin 100ia veriyorum heartim
Pazar menu icin 100jj+15dk yruyus yada esdeger bisey.
Spor icinse 50m
Geldimm konserve kapagi almaya gittim hizli hizli :)
Iyiyizzz isimsizcigimm sen nasilsin dugun dernek nasil
Hemen aydınlatma yapicamm ilzanimmşimdiColorayzn dünkü hareketlerimi yapıcaz de bana
Deme kiz oyle iyi ter attimyürüyüşe bak hele kapak almaya gittin postacı geldi aklıma birden kemal sunal
günaydın kızlardün abim konuştu eşimle bundan sonra ben istemediğim sürece kayınvalidemgile gitmicem bayramda dahil.abim bu kızı ezin eziyet edin diye sana vermedik biz gül gibi baktık ona solduracaksan alırım o gülü senden ailende duracağı yeri bilsin dedi.eşim sadece haklısın abi diyebildi.eşim en son şey dedi gitmesin abi geldiklerinde de olurda gelirlerse laflarının altında kalmasın dedi.bunu da böyle atlattım.sanırım dünün stresinden başım çatlıyor veee iyice azıttım dün yaa 74 ü görmüşümdür şuan.bugün toparlıyorum ama kendimi göbek çıktı yine
Kızlar dünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
Bi tane domates
Öğle
1 kase yoğurt
4 kaşık pilav
6 kaşık tavuk sote
Aksam
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
1 kase yeşil fasulye
Su 2.5 lt
Egzersiz Düğünde hoplama zıplama
bide dün çiçek yaptırmış gelirken hiçç te etkisi olmadı çiçeğin.anam ağladı benim kaç gündür ne çiçeği
Kızlar dünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
Bi tane domates
Öğle
1 kase yoğurt
4 kaşık pilav
6 kaşık tavuk sote
Aksam
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
1 kase yeşil fasulye
Su 2.5 lt
Yeni yürüyüşten geldimnaber ilzancigiiimmm
Canim her hafta farkli kisiyle eslesiceksin motive etsin istah kessin diye hani kim.daha cok kilo verecek bakalim kafasi :)
Cumartesi spor icin 100ia veriyorum heartim
Pazar menu icin 100jj+15dk yruyus yada esdeger bisey.
Spor icinse 50m
Geldimm konserve kapagi almaya gittim hizli hizli :)
Iyiyizzz isimsizcigimm sen nasilsin dugun dernek nasil
eğlendin yani
hoplama zıplama sabah kahvaltısına yediklerin az geldi bana 2 dilim ekmeğe karşılık
Kızlar dünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
Bi tane domates
Öğle
1 kase yoğurt
4 kaşık pilav
6 kaşık tavuk sote
Aksam
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
1 kase yeşil fasulye
Su 2.5 lt
Boşver canım benimkide öyle ama geçen kendi itiraf etti benim canım çok dondurma istedi tamam dondurma yiyelim dedi gittik böyle hani maraş usulü varya adam çeviriyo falan başka bi müşteri fiyatını sordu çok fazla paraydı gereksiz yani bnde duydum duyunca hadi gidelim dedim uzaklaşmaya çalıştım oda çekiştirip durdu yok alalım işte canın istedi falan madem hem istiyon hem hayır diyon bende orda kızdım hem çekiştirmesine hemde tamm senin bi bildiğin vardır diye düşünmemesine ama sonra bir sy sonra kendi dedi sen bişeyde ısrar ederken bildiğin bişey vardır diye düşünmeliyim diye . Erkek milleti işte anlayana kadar analar bebe doğuruyor
bırakma kuzum kolayı tamamen bırakma ama azalt daha önce tv da izledim kolayı azaltarak başlamış tamamen bırakamamış ilk başta sonra yavaş yavaş bırakmış haftada 1 bardak içiyormuş sadece onu da bırakacağım diye anlatıyordu
Coktan bıraktı bile :/bırakma kuzum kolayı tamamen bırakma ama azalt daha önce tv da izledim kolayı azaltarak başlamış tamamen bırakamamış ilk başta sonra yavaş yavaş bırakmış haftada 1 bardak içiyormuş sadece onu da bırakacağım diye anlatıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?