Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kola nedir ya benim kardeşim de günde 2,5 lt içerdi ama ne olsu şeker hastası oldu daha 20li yaşlarda dişleri gitti şimdi takma diş takıyorr senden senin sağlığından önemli midir ya
katılıyorum aynen ben de severdim ama ayda yılda bir içerdim hamile kalınca bıraktım arkasından şüpheli olduğu için bıraktığıma sevindim tam 6 seneye yakın tüketmiyorum

dukan diyeti organlara zarar veriyor uzun vadede diye duydum pek cesaret edemiyorum

Su icmezsek her diyet vucuda zarar veriyor. Dukan diyeti basta protein agirlikli bir diyet ama istenilen kiloya ulastiktan sonra belirli olculerde tum yiyeceklerden yenebiliyor ve vucuda zarar verdigi dogru degil canim.. basta bende zarar verebilir diye dusunuyordum fakat kitabi okuduktan sonra aslinda bizim diyetlerimizde yapmaya calistigimiz seyi sistematik bir duzene sokulmus ve oldukca ise yariyor

evet bugünkü menüm
sabah 9:00 da
domatesli light peynirli sandiviç kalorisi :280 kalori
şekersiz çay

Öğle 13:30 da
4 adet köfte
1 bardak ayran

akşam 19:00 gibi
türlü 8 ymk kaşığı
salata
1 dilim tb ekmeği
su 3 litre yi tamamlamama az kaldı
spor leslie 3 mil

kitabını alıp inceleyeyim ben de o zaman sağol bilgi için

Afiyet olsun canım, gunluk egzersize katilmicaksin sanirim?

Bugünkü menum

Sabah

Yarım domates
1dilim tb ekmeği
Kk peynir
1haşlanmış yumurta
Yarim salatalık
Şekersiz cay

Öğle

Muz 1adet
1.5sb süt

Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü 1adetten az
Küçük kase yoğurt

Su
1.5lt yatana kadar icerim daha

Spor
20dk tempolu yürüyüş
Gunluk egzersiz plani 1.gün

Yarım ye muzu şekerim

rota evim

Selam kızlar iki gündür uğrayamadım listede de olmamamın rahatlığından galiba bide benimki dün abileriyle konuştu tanışalım öevzuları falan ondan bi meşkuliyetim vardı napıyosunuz nasılsınız

benim rakibeyi hiç göremedim bugün

Selam rakibem ben geldim bugün pek ugrayamadim. Menüne bayıldım tebrikler ama benimkisi de fena değildi bakalım kim daha çok vercek
Menü çok iyi canım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…