Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar valla anca gelebildim buralara gün içi girip okudum ama cevap yazacak vaktim olmadi. Hafta sonu eviyle bir karisiyorki pazartesi tüm gün iş yapıyorum.
Bugün menüm su sekildeydi
Sabah
bir yumurta
İki çatal peynir
Bir dilim ekmek
Domates salatalık

Öğle
Ayaküstü 2adet ızgara kanat, yarım kepçe domates çorbası

Ara
Bir adet hosbes çayın yaninda

Akşam
5kasik bulgur pilavı koca bir kase salata

Suyu içtim ama hesap yapamadım. Sporumuda şuan yapıyorum eliptukteyim. Yarım saat eliptik yapıp daha sonrasında @Colorfullifen in paylaştığı hareketleri yapacağım. 10*3 mekik cekicem. 10* 3 bir kilo ile kol çalışacağım.

Bugün menümu geç olmadan yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
Peynirli omlet
2 kk peynir
Zeytin
2 tk bal
2 yk lor peyniri
Domates salatalık

Öğlen
2 bardak ayran
1 tane kurabiye

7-8 tane kayısı

Akşam
1 tabak taze fasulye
3 yk bamya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

2 lt su
4 km yavaş yuruyus

ben rahatsızlandım gögsüm yine kötü eve gitmek istiyorum dedim çocuklar aglıyor dönüyoruz diye ama gerçwktwn kötüyüm emzirmeyi kesmelşyim niran önce
Gecmis olsun caklitim.
Hosgeldin seymik :)
Umarim gorusmeler olumlu gecmistir :)

Selam rakibem ben geldim bugün pek ugrayamadim. Menüne bayıldım tebrikler ama benimkisi de fena değildi bakalım kim daha çok vercek

Menü çok iyi canım maşallah
Teşekkürler fitofit

Hosbes olmamis ama 1taneyi nefis korleme amacli tutup ceza yazmiyorum receteye :)

Kurabiyeyide nefis amacli gorup cezasiz.birgun gecirdiginizz icin sizi tebrik ediyorum alaca hanim

Pazartesi menum Colorayzn

Sabah
2 dlm cavdar ekmegi
2 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin

Ogle
1 dlm otlu pide

Aksam
2 yk taze fasulye
Salata

2 litre su
1 saat parkta oynadik ve artik oglum yurumeye basladi sayilir ama hala biraz korkuyor. Parmagimdan tutarak yuruyor. Bu sekilde siteyi 10 kez turladik.

Cezalarimi ve spor programini oglum uyuyunca yapicam

Seninde pideni gormedim aysegulcumm: )

tamam canım benimde eve gitmeme az kaldı. Bugün itibariyle emzirmeyi bırakıyorum zorlu bir süreç izne ayrılmam daha dogru hem högüs şisliğide tartıyı etkiler
İzine ayrilabilirsin 2 ay gecmis uzerinden listeye girisinin.
Bu cumada bildirim yap öyle ayiralim seni izine tabii Dahlia_ uygun gorurse :)

Son düzenleme:
Gecmis olsun caklitim.

Hosgeldin seymik :)
Umarim gorusmeler olumlu gecmistir :)

Teşekkürler fitofit

Hosbes olmamis ama 1taneyi nefis korleme amacli tutup ceza yazmiyorum receteye :)
Ya illa tatlı bisiler yicem dayanamıyorum. Ekmegi hiç aramıyorum ama tatlıyı resmen damarlarim istiyor. Marketten bitter aliyim kendime bir kare kahve yanında yiyim bari canım çektiğinde.

Kızlar bugün evin bahçesi misafir kaynıyordu kendimi nereye atsam şaşırdım menüme geçeyim Colorayzn
Sabah dukan Krep peynir domates biber salata roka maydonoz 3 yumurta beyazı

Öğlen
Hindi göğsü kavurma be yoğurtlu semiz otu

Akşamda öğlen menümün aynısı
2 lt su yine içerim yatana kadar yürüyüş 3 km

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…