- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Ben 4 km iki ileri 5 geri kizimla yuruyusden geldimmerhaba rakibelerim :) napiyorsunuz
Gecmis olsun caklitim.ben rahatsızlandım gögsüm yine kötü eve gitmek istiyorum dedim çocuklar aglıyor dönüyoruz diye ama gerçwktwn kötüyüm emzirmeyi kesmelşyim niran önce
Hosgeldin seymik :)Selam kızlar iki gündür uğrayamadım listede de olmamamın rahatlığından galiba bide benimki dün abileriyle konuştu tanışalım öevzuları falan ondan bi meşkuliyetim vardı napıyosunuz nasılsınız
Teşekkürler fitofitSelam rakibem ben geldim bugün pek ugrayamadim. Menüne bayıldım tebrikler ama benimkisi de fena değildi bakalım kim daha çok vercek
Menü çok iyi canım maşallah
Hosbes olmamis ama 1taneyi nefis korleme amacli tutup ceza yazmiyorum receteye :)İyi akşamlar kızlar valla anca gelebildim buralara gün içi girip okudum ama cevap yazacak vaktim olmadi. Hafta sonu eviyle bir karisiyorki pazartesi tüm gün iş yapıyorum.
Bugün menüm su sekildeydi
Sabah
bir yumurta
İki çatal peynir
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
Öğle
Ayaküstü 2adet ızgara kanat, yarım kepçe domates çorbası
Ara
Bir adet hosbes çayın yaninda
Akşam
5kasik bulgur pilavı koca bir kase salata
Suyu içtim ama hesap yapamadım. Sporumuda şuan yapıyorum eliptukteyim. Yarım saat eliptik yapıp daha sonrasında @Colorfullifen in paylaştığı hareketleri yapacağım. 10*3 mekik cekicem. 10* 3 bir kilo ile kol çalışacağım.
Kurabiyeyide nefis amacli gorup cezasiz.birgun gecirdiginizz icin sizi tebrik ediyorum alaca hanimBugün menümu geç olmadan yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
Peynirli omlet
2 kk peynir
Zeytin
2 tk bal
2 yk lor peyniri
Domates salatalık
Öğlen
2 bardak ayran
1 tane kurabiye
7-8 tane kayısı
Akşam
1 tabak taze fasulye
3 yk bamya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2 lt su
4 km yavaş yuruyus
teşekkür ederim benim izne ayrılma şansım var mıGecmis olsun caklitim.
Hosgeldin seymik :)
Umarim gorusmeler olumlu gecmistir :)
Teşekkürler fitofit
Hosbes olmamis ama 1taneyi nefis korleme amacli tutup ceza yazmiyorum receteye :)
Seninde pideni gormedim aysegulcumm: )Pazartesi menumColorayzn
Sabah
2 dlm cavdar ekmegi
2 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Ogle
1 dlm otlu pide
Aksam
2 yk taze fasulye
Salata
2 litre su
1 saat parkta oynadik ve artik oglum yurumeye basladi sayilir ama hala biraz korkuyor. Parmagimdan tutarak yuruyor. Bu sekilde siteyi 10 kez turladik.
Cezalarimi ve spor programini oglum uyuyunca yapicam
Bakalim caklitim suan yoldayim eve gidip bakayim donus yaparim sanateşekkür ederim benim izne ayrılma şansım var mı
tamam canım benimde eve gitmeme az kaldı. Bugün itibariyle emzirmeyi bırakıyorum zorlu bir süreç izne ayrılmam daha dogru hem högüs şisliğide tartıyı etkilerBakalim caklitim suan yoldayim eve gidip bakayim donus yaparim sana
İzine ayrilabilirsin 2 ay gecmis uzerinden listeye girisinin.tamam canım benimde eve gitmeme az kaldı. Bugün itibariyle emzirmeyi bırakıyorum zorlu bir süreç izne ayrılmam daha dogru hem högüs şisliğide tartıyı etkiler
bence bildirim yapmayayım gögüsler şişmeye basladı bile.İzine ayrilabilirsin 2 ay gecmis uzerinden listeye girisinin.
Bu cumada bildirim yap öyle ayiralim seni izine tabii @AKovser uygun gorurse :)
Tamam ozaman listeye direk not düşeriz.bence bildirim yapmayayım gögüsler şişmeye basladı bile.
bence bildirim yapmayayım gögüsler şişmeye basladı bile.
Dahlia_ kilolarımızı güncellermisiiiinnnnn lütfeeen ben oraya baktıkça motive oluyorum
Kabızlık yapar canım ondan
Ya illa tatlı bisiler yicem dayanamıyorum. Ekmegi hiç aramıyorum ama tatlıyı resmen damarlarim istiyor. Marketten bitter aliyim kendime bir kare kahve yanında yiyim bari canım çektiğinde.Gecmis olsun caklitim.
Hosgeldin seymik :)
Umarim gorusmeler olumlu gecmistir :)
Teşekkürler fitofit
Hosbes olmamis ama 1taneyi nefis korleme amacli tutup ceza yazmiyorum receteye :)
Ooo rakibemm.tabikisii yemem ozamann seni gecmem lazimmKabızlık yapar canım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?