Bende tatlı canavariyim ama yemiyorum tutuyorum kendimiYa illa tatlı bisiler yicem dayanamıyorum. Ekmegi hiç aramıyorum ama tatlıyı resmen damarlarim istiyor. Marketten bitter aliyim kendime bir kare kahve yanında yiyim bari canım çektiğinde.
Tarçın suyu iç canımYa illa tatlı bisiler yicem dayanamıyorum. Ekmegi hiç aramıyorum ama tatlıyı resmen damarlarim istiyor. Marketten bitter aliyim kendime bir kare kahve yanında yiyim bari canım çektiğinde.
yeme yemeee rakip alt edicem seniiiiiiOoo rakibemm.tabikisii yemem ozamann seni gecmem lazimm
Program i uygulamicanmi ilzanKızlar bugün evin bahçesi misafir kaynıyordu kendimi nereye atsam şaşırdım menüme geçeyimColorayzn
Sabah dukan Krep peynir domates biber salata roka maydonoz 3 yumurta beyazı
Öğlen
Hindi göğsü kavurma be yoğurtlu semiz otu
Akşamda öğlen menümün aynısı
2 lt su yine içerim yatana kadar yürüyüş 3 km
En güzeli eve hiç sokmamak.Bende tatlı canavariyim ama yemiyorum tutuyorum kendimi
Evet duymuştum ama hiç denemedim süte tarçın döküp içince tatlı isteğini yok ediyormuş. Denemek lazimTarçın suyu iç canım
Göğüslerine buz uygula canım hem şişliği hafifletir hem ağrıyı alırtamam canım benimde eve gitmeme az kaldı. Bugün itibariyle emzirmeyi bırakıyorum zorlu bir süreç izne ayrılmam daha dogru hem högüs şisliğide tartıyı etkiler
tesekkür ederim umarım basarılı bir şekilde atlatırım bu süreciGeçmiş olsun canım..
Tabi ki, nasıl istersen.. Bu hafta bildirimsiz izne ayıralım seni o zaman..
tesekkür ederim umarım basarılı bir şekilde atlatırım bu süreci
uygulayacagım inşaallah eve gitmeme az kaldı vicdanım cok rahatsızGöğüslerine buz uygula canım hem şişliği hafifletir hem ağrıyı alır
Ara verip tekrar dene canim :) zamanla alisicaksinKızlar ben programın ilk gününü yaptım ama bacaklar felaket durumda özellikle walking lunges çok zordu onun sonunu getiremedim ikinci turda biraktim
Gecmis olsun caklitim.
Hosgeldin seymik :)
Umarim gorusmeler olumlu gecmistir :)
Ahahaha şeymik iyimişşş :)))) ya dua edin kızlar kurban bayramından sonra tanışma olcak dün abileriyle konuştu abileri on gün sonra gidelim isteyelim dedi ama ben ve benimki bayramdan sonraki haftaya karar kıldık hem hazırlık için hem şimdi tanışılsa bile nişan bayrama yakın olur bide bayram için masraf etmesinler bide 8 -9 ay nişanlı kalıp milletin ağzına sakız olmaktansa 5 -6 daha uygun geldi sevgilimde dedi okadar bekledik iki ay daha bekleriz bodozloma olmasın yanisi onun ailesi heycanda bakalım bizimkilere on gün kala dediğimde ne olcak :/
Yarın başlayayım ona bugün takatım kalmadı olurum dünüde yaparımProgram i uygulamicanmi ilzan
Peki canısıYarın başlayayım ona bugün takatım kalmadı olurum dünüde yaparım
Sagol tatlim :) isirganotunu adana da bulamadim oyuzden annem pideyi buzluga atmis bizim icin.. gorunce dayanamadimSeninde pideni gormedim aysegulcumm: )
Hurma tatli istegini bastiriyor ve saglikli bir atistirmalik. Cikolatadan daha masum bence :)Ya illa tatlı bisiler yicem dayanamıyorum. Ekmegi hiç aramıyorum ama tatlıyı resmen damarlarim istiyor. Marketten bitter aliyim kendime bir kare kahve yanında yiyim bari canım çektiğinde.
Isirgan otu demeeeeSagol tatlim :) isirganotunu adana da bulamadim oyuzden annem pideyi buzluga atmis bizim icin.. gorunce dayanamadim
Hurma tatli istegini bastiriyor ve saglikli bir atistirmalik. Cikolatadan daha masum bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?