Çok sevindim az önce kardeşim belimi güçlendirici hareketleri yaptırdı 30 dk plates eklemeliyim ustuneKurabiyeyide nefis amacli gorup cezasiz.birgun gecirdiginizz icin sizi tebrik ediyorum alaca hanim
Yatceeez bebeğimmmBend e acıktım sanırım napicukkMydestinyy
Tebrik ederim alacaaa :)Çok sevindim az önce kardeşim belimi güçlendirici hareketleri yaptırdı 30 dk plates eklemeliyim ustune
Hiç uykumda yok allahım yaHerkese iyi geceler
Baba evinde uyandin mi icinde cicekler acarak uyaniyosun sanki dimi hissiyati bile baska,günaydınBence evlensende dahi en huzurlu uyku baba evinde uyunan uyku.. herkese günaydın
evet canım :)Seymik :) seyma dimi adin
Bi arkadasim var benim onunda adi seyma biz ona seymik deriz ondan seymik didim sanaevet canım :)
Bende tartiya ciktim 100gr eksideyim yemedim biseyde dun anasini satiim ama kasik midir bagirsak midir sabahtan beri sancim var simdi kuru kayisi yedim yesil cay iccem biraz yumusasim bagirsaklarim az bucuk kabizim sankiGünaydın kızlar nasılsınızColorayzn sabah tartıldım 90.1 geldiiiiiiiiimmmmmmm
anladım zaten bmada olulda şeymik derlerdi :)))Bi arkadasim var benim onunda adi seyma biz ona seymik deriz ondan seymik didim sana
Guzell isim :)anladım zaten bmada olulda şeymik derlerdi :)))
teşekkür ederim:)))Guzell isim :)
Rica ederim şekerteşekkür ederim:)))
Hoşgeldin canımSelam rakibem ben geldim bugün pek ugrayamadim. Menüne bayıldım tebrikler ama benimkisi de fena değildi bakalım kim daha çok vercek
Menü çok iyi canım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?