Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

rakibem menü iyi hoşbeş daha yeni olduğun için olabilir ama ilerde olmaması gerektiğini anlayacaksın.

Ya illa tatlı bisiler yicem dayanamıyorum. Ekmegi hiç aramıyorum ama tatlıyı resmen damarlarim istiyor. Marketten bitter aliyim kendime bir kare kahve yanında yiyim bari canım çektiğinde.
çayına zencefil at veya süte 1 çay kaşığı tarçın at şeker isteğini azaltıyor.

Bugün çok yoruldum sanırım nasıl acıktım anlatamam Türk kahvesi içtim şekersiz o bile kesmedi
kahve ve çay mide asidini arttırdığı için ve kan şekerini düşürdüğü için daha çabuk acıktırır.
onun yerine 3-4 kaşık yoğurda 1 er çay kaşığı tarçın zencefil zerdeçal karıştır hem kilo verdiriyor hem acayip iştah kesiyor
ben sürekli yapamıyorum ama faydasını gördüm geçen ramazan da 5 kilo verdim bir ara 94 ü bile gördüm

valla ben anlamadım dr da geç saatlerde yoğurt yeme diyor hatta akşam yemeklerinde bile ara öğün yada öğle yemeğinde yağ yapıyormuş direk

valla ben anlamadım dr da geç saatlerde yoğurt yeme diyor hatta akşam yemeklerinde bile ara öğün yada öğle yemeğinde yağ yapıyormuş direk
yoğurt kan şekerini düşürür vücudun yağ tutmasını önler Dr Ayça KAYA her menü de süt ürünü tavsiye ediyor kendisi dahiliye uzmanıyken diyetisyenlik de yapmaya başladı.

yoğurt kan şekerini düşürür vücudun yağ tutmasını önler Dr Ayça KAYA her menü de süt ürünü tavsiye ediyor kendisi dahiliye uzmanıyken diyetisyenlik de yapmaya başladı.

Canlar bende bu yoğurt kurunu sabah ac karnina tuketin diye okudum.hurriyetaileden gobek eriten kurler adi altinda mail gelmisti orda okudum hatta.

Caniiiiiimmm ne diyorsun başkaları yüzünden moralini bozma lütfen inan dertler derya herkes mutsuz ama dediğin gibi cocuklar var...
her gün yeni bir sıkıntı doğuyor Allahım sabır ver bana diyorum.artık takatim kalmadı bu kadar sıkıntı stres dün ölümü düşündüm heppama oğlum yavrum ona kıyamadım

kızlar napıyorsunuz?benim bu çilem ne olacak bilmiyorum yaaoğlum olmassa intiharı bile düşünüyorumçok yoruldum artıkk
Ben kv yüzünden 1 kilo aldım geçen hafta ama olan bana oluyor sende benim gibi stresten yiyenlerdensin dün gece aglaya aglaya uyuyakaldım canım omurga kirigim var iyilesemedi inanki hayatımız çok zor 3 buçuk yaşında kızım 5 aylık oğlum var ve düzgün anne olamıyorum oğlumu oturarak emziremiyorum bile lütfen hırsı kendinden alma 3-5 yıl sonra dertlerim bitince şişmanlığın yanına kalmasın umursamaz olmak lazimmis

bu benim 3 buçuk kilo da bu kavganın faturası banabiliyorum ki her koşulda ben zarardayım.insanın eşi çok önemli zor insan hayatı cehenneme çevirebiliyor

Esas Problem eşinin ailesiydi dimi
onu abime söyleyince halloldu.bu defa eşimin kendi sıkıntı.aslında aile mevzusundada yine eşim yüzünden oldu.avukatlıklarını yaptı da olay o raddeye geldi.adam resmen yüzüme bakmıyor ya sabaha karşı 5 lere kadar nette film izliyor.söylediğim halde devam etti 20 güne yakındır yanımda yatmıyor bile neredeyse.sanki bekar hayatı yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…