- 8 Mart 2017
- 769
- 2.396
- 33
rakibem menü iyi hoşbeş daha yeni olduğun için olabilir ama ilerde olmaması gerektiğini anlayacaksın.İyi akşamlar kızlar valla anca gelebildim buralara gün içi girip okudum ama cevap yazacak vaktim olmadi. Hafta sonu eviyle bir karisiyorki pazartesi tüm gün iş yapıyorum.
Bugün menüm su sekildeydi
Sabah
bir yumurta
İki çatal peynir
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
Öğle
Ayaküstü 2adet ızgara kanat, yarım kepçe domates çorbası
Ara
Bir adet hosbes çayın yaninda
Akşam
5kasik bulgur pilavı koca bir kase salata
Suyu içtim ama hesap yapamadım. Sporumuda şuan yapıyorum eliptukteyim. Yarım saat eliptik yapıp daha sonrasında @Colorfullifen in paylaştığı hareketleri yapacağım. 10*3 mekik cekicem. 10* 3 bir kilo ile kol çalışacağım.
çayına zencefil at veya süte 1 çay kaşığı tarçın at şeker isteğini azaltıyor.Ya illa tatlı bisiler yicem dayanamıyorum. Ekmegi hiç aramıyorum ama tatlıyı resmen damarlarim istiyor. Marketten bitter aliyim kendime bir kare kahve yanında yiyim bari canım çektiğinde.
kahve ve çay mide asidini arttırdığı için ve kan şekerini düşürdüğü için daha çabuk acıktırır.Bugün çok yoruldum sanırım nasıl acıktım anlatamam Türk kahvesi içtim şekersiz o bile kesmedi
günaydın ne ara uydunda kalktın sen yaaaGünaydın bacilar
Esime kahvalti hazirlamak icin kalktim.hadi dedim uyumayayim uyursam cok uyuyorum cunkugünaydın ne ara uydunda kalktın sen yaaa
valla ben anlamadım dr da geç saatlerde yoğurt yeme diyor hatta akşam yemeklerinde bile ara öğün yada öğle yemeğinde yağ yapıyormuş direkkahve ve çay mide asidini arttırdığı için ve kan şekerini düşürdüğü için daha çabuk acıktırır.
onun yerine 3-4 kaşık yoğurda 1 er çay kaşığı tarçın zencefil zerdeçal karıştır hem kilo verdiriyor hem acayip iştah kesiyor
ben sürekli yapamıyorum ama faydasını gördüm geçen ramazan da 5 kilo verdim bir ara 94 ü bile gördüm
yoğurt kan şekerini düşürür vücudun yağ tutmasını önler Dr Ayça KAYA her menü de süt ürünü tavsiye ediyor kendisi dahiliye uzmanıyken diyetisyenlik de yapmaya başladı.valla ben anlamadım dr da geç saatlerde yoğurt yeme diyor hatta akşam yemeklerinde bile ara öğün yada öğle yemeğinde yağ yapıyormuş direk
valla ben anlamadım dr da geç saatlerde yoğurt yeme diyor hatta akşam yemeklerinde bile ara öğün yada öğle yemeğinde yağ yapıyormuş direk
yoğurt kan şekerini düşürür vücudun yağ tutmasını önler Dr Ayça KAYA her menü de süt ürünü tavsiye ediyor kendisi dahiliye uzmanıyken diyetisyenlik de yapmaya başladı.
benim diyetisyen niye öyle demiyor hepsi ayrı bir teraneyoğurt kan şekerini düşürür vücudun yağ tutmasını önler Dr Ayça KAYA her menü de süt ürünü tavsiye ediyor kendisi dahiliye uzmanıyken diyetisyenlik de yapmaya başladı.
yok gülüm yaa sıkıntı stresten yemeye vurdum.tüm sebep o yani yine kendime zarar verdimo neydi öyle ödem olmasın ooo
Aynen canim ya iki çocuğumu da gozum arkada kalmadan biraktigim tek yer çok şükür Allahım ömürlerini uzun etsinBaba evinde uyandin mi icinde cicekler acarak uyaniyosun sanki dimi hissiyati bile baska,günaydın
Caniiiiiimmm ne diyorsun başkaları yüzünden moralini bozma lütfen inan dertler derya herkes mutsuz ama dediğin gibi cocuklar var...kızlar napıyorsunuz?benim bu çilem ne olacak bilmiyorum yaaoğlum olmassa intiharı bile düşünüyorum çok yoruldum artıkk
her gün yeni bir sıkıntı doğuyor Allahım sabır ver bana diyorum.artık takatim kalmadı bu kadar sıkıntı stres dün ölümü düşündüm heppCaniiiiiimmm ne diyorsun başkaları yüzünden moralini bozma lütfen inan dertler derya herkes mutsuz ama dediğin gibi cocuklar var...
Ben kv yüzünden 1 kilo aldım geçen hafta ama olan bana oluyor sende benim gibi stresten yiyenlerdensin dün gece aglaya aglaya uyuyakaldım canım omurga kirigim var iyilesemedi inanki hayatımız çok zor 3 buçuk yaşında kızım 5 aylık oğlum var ve düzgün anne olamıyorum oğlumu oturarak emziremiyorum bile lütfen hırsı kendinden alma 3-5 yıl sonra dertlerim bitince şişmanlığın yanına kalmasın umursamaz olmak lazimmiskızlar napıyorsunuz?benim bu çilem ne olacak bilmiyorum yaaoğlum olmassa intiharı bile düşünüyorum çok yoruldum artıkk
Esas Problem eşinin ailesiydi dimiher gün yeni bir sıkıntı doğuyor Allahım sabır ver bana diyorum.artık takatim kalmadı bu kadar sıkıntı stres dün ölümü düşündüm heppama oğlum yavrum ona kıyamadım
bu benim 3 buçuk kilo da bu kavganın faturası banaBen kv yüzünden 1 kilo aldım geçen hafta ama olan bana oluyor sende benim gibi stresten yiyenlerdensin dün gece aglaya aglaya uyuyakaldım canım omurga kirigim var iyilesemedi inanki hayatımız çok zor 3 buçuk yaşında kızım 5 aylık oğlum var ve düzgün anne olamıyorum oğlumu oturarak emziremiyorum bile lütfen hırsı kendinden alma 3-5 yıl sonra dertlerim bitince şişmanlığın yanına kalmasın umursamaz olmak lazimmis
onu abime söyleyince halloldu.bu defa eşimin kendi sıkıntı.aslında aile mevzusundada yine eşim yüzünden oldu.avukatlıklarını yaptı da olay o raddeye geldi.adam resmen yüzüme bakmıyor ya sabaha karşı 5 lere kadar nette film izliyor.söylediğim halde devam etti 20 güne yakındır yanımda yatmıyor bile neredeyse.sanki bekar hayatı yaşıyorEsas Problem eşinin ailesiydi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?