Bende esimle vakit geciremiyorum çok gergindir sınırlıdır şuan ailemin yanındayız guyya tatildeyiz ama laf sokup duruyor beni sinir ediyor kardeşim nişanlandı ama isteme nisan hepsi bir arada ve sadece aile arasındaydı benim burnumdan getirdi vay efendim 6yıl önce o neden büyük nisan yapmış çok paralar harcamış şimdi yeni damada torpil geciliyormus vs. Vs.. dırdırcı yani hastalığına degil onunlafiyla uzuluyorumbu benim 3 buçuk kilo da bu kavganın faturası banabiliyorum ki her koşulda ben zarardayım.insanın eşi çok önemli zor insan hayatı cehenneme çevirebiliyor
Benimki lafını esirgemez bağırır çağırır ama keske kus kalsada ben biraz uzaklassam inan o kadar seni uzunce yaninda yatması daha da sinir eder kendi halinde yaşasın sen peşinde koşma ettiklerini cekeceklerdir elbet ben susuyorum artık kavga etmeye halim yok keşke kusse de yazin o ailesinde takilsaydi bende ailemde eşine çok yüklenme valla erkekler hepsi duygusuzonu abime söyleyince halloldu.bu defa eşimin kendi sıkıntı.aslında aile mevzusundada yine eşim yüzünden oldu.avukatlıklarını yaptı da olay o raddeye geldi.adam resmen yüzüme bakmıyor ya sabaha karşı 5 lere kadar nette film izliyor.söylediğim halde devam etti 20 güne yakındır yanımda yatmıyor bile neredeyse.sanki bekar hayatı yaşıyor
Bende esimle vakit geciremiyorum çok gergindir sınırlıdır şuan ailemin yanındayız guyya tatildeyiz ama laf sokup duruyor beni sinir ediyor kardeşim nişanlandı ama isteme nisan hepsi bir arada ve sadece aile arasındaydı benim burnumdan getirdi vay efendim 6yıl önce o neden büyük nisan yapmış çok paralar harcamış şimdi yeni damada torpil geciliyormus vs. Vs.. dırdırcı yani hastalığına degil onunlafiyla uzuluyorum
yapma kuzum gececek insaallah hic bisey icin degmezher gün yeni bir sıkıntı doğuyor Allahım sabır ver bana diyorum.artık takatim kalmadı bu kadar sıkıntı stres dün ölümü düşündüm heppama oğlum yavrum ona kıyamadım
ya ben şıkır şıkır kadınımdır giyinmeyi gezmeyi takıp takıştırmayı severim içim geçti artık yaa inan ki yaşama hevesimi aldı bendenyapma kuzum gececek insaallah hic bisey icin degmez
neden boyle oldu ki kuzum ilginc gercektenya ben şıkır şıkır kadınımdır giyinmeyi gezmeyi takıp takıştırmayı severim içim geçti artık yaa inan ki yaşama hevesimi aldı benden
Saçmalama asyacim ayrica esin sana yok gibi davraniyorsa sende ona aynisini yap.kisasa kisas kendi bilir ya alttan alarak bir yere varilmiyor herzamankızlar napıyorsunuz?benim bu çilem ne olacak bilmiyorum yaaoğlum olmassa intiharı bile düşünüyorum çok yoruldum artıkk
Aynen canim ya iki çocuğumu da gozum arkada kalmadan biraktigim tek yer çok şükür Allahım ömürlerini uzun etsin
dün artık aldatıyormu falan diye de düşünmeye başladım dA hiç gözüme çarpan bişeyde olmadıneden boyle oldu ki kuzum ilginc gercekten
bizim yakın çevrede çok söylerler sibel cana benzetirler hep.dün hastanede gördüğümüz tanıdığın biri işte kız zayıflayınca daha da benzemişsin sibelcana dedi döndü eşime ne şanslı adamsın kutu bebek gibi karın var dedi.döndü böyle kadına sadece gülümsedi.sonrasındada öyle bir davrandıki sanki o konuşma hiç olmamış gibi.umursamadı yani.ona bişe demedim ama çıldırrdım çıldırdımSaçmalama asyacim ayrica esin sana yok gibi davraniyorsa sende ona aynisini yap.kisasa kisas kendi bilir ya alttan alarak bir yere varilmiyor herzaman
Aminnn canimm
yok canim bence seni cezalandirmaya calisiyor sende onu umursama bosverdün artık aldatıyormu falan diye de düşünmeye başladım dA hiç gözüme çarpan bişeyde olmadı
bizim yakın çevrede çok söylerler sibel cana benzetirler hep.dün hastanede gördüğümüz tanıdığın biri işte kız zayıflayınca daha da benzemişsin sibelcana dedi döndü eşime ne şanslı adamsın kutu bebek gibi karın var dedi.döndü böyle kadına sadece gülümsedi.sonrasındada öyle bir davrandıki sanki o konuşma hiç olmamış gibi.umursamadı yani.ona bişe demedim ama çıldırrdım çıldırdım
ben oluyorum zatenUmursama sekerim madem kutu bebeksin birsz havali ol onun icin değil makyaji kendin için yap . Sahsen ben herzaman kendim icin yaparim giyinirim.
Sende oyle yap.
Dirdir olarak goruyor yuzde yuz senin soylediklerini birde abinr soyledin ondan sana buu sekilde davraniyor bence. Birak davransın sende ona ayni sekilde davran seni akli sira surundurcek hicc kafanada takma yapmacık olma yani. Uzulen yıpranan sen olursun
Tamam iste birazda sen yap alttan alma idare eetme bazen adamlata boyle disini göstermek gerekir.ben oluyorum zaten
Cok komik cumle ama ciddende kaçan kovalaniyor bunu aklindan cikarma.sen kac o degilben oluyorum zaten
Canım benim esimde hiç iltifat etmez hamile kaldığımdan daha zayifladim çok şükür eski kıyafetlere giriyorum gorenler iltifat edince eşim sinirleniyor hatta görmezden geliyor sadece açık giysem farkeder uyarır su ara zaten hastayım o da araba değiştirme derdinde anlican pek ortak nokta bulamıyorumçok haklısın...canının derdine mi düşeceksin onun laflarıyla mı başedeceksin...düşünmekten yoruluyor insan.karşıtaraf kapıduvar anlatamıyorsun da beyin almıyor.dün dedim ki en son olmuyor olmicak artık boşanalım biz.o kadar kilo verdim kendime bakarım bakımı da severim zaten dün giyindim çıktık hastaneye gidiyoruz 3 tanıdık gördük tesadüfen o kadar şaşırdılar iltifatlar işte zayıfladığımı söylüyorlar.adam tınn hiççç umursamıyor.akşamüstü dolaştık şöyle başka kıyafetler giydim makyaj yaptım adam hiçç umrunda değil.eve geldik geçti bilgisayara film açtı.çıldırdım artık ama 20 gündür tatlı dille uyardım zaten o konuda
doğru diyosunCok komik cumle ama ciddende kaçan kovalaniyor bunu aklindan cikarma.sen kac o degil
Bende colora katılıyorum sende git suslen puslen kendi ortamında akraba arkadaş neyse çocuğunla gez toz geçen bende giyindim ben çıkıyorum dedim kv yazliginda kızımı parka çıkardım arkadan çıkıp gelmiş aslında umursuyorlar ama işte belli etmeye korkuyorlarbizim yakın çevrede çok söylerler sibel cana benzetirler hep.dün hastanede gördüğümüz tanıdığın biri işte kız zayıflayınca daha da benzemişsin sibelcana dedi döndü eşime ne şanslı adamsın kutu bebek gibi karın var dedi.döndü böyle kadına sadece gülümsedi.sonrasındada öyle bir davrandıki sanki o konuşma hiç olmamış gibi.umursamadı yani.ona bişe demedim ama çıldırrdım çıldırdım
Simarticaz diye korkuyorlardirBende colora katılıyorum sende git suslen puslen kendi ortamında akraba arkadaş neyse çocuğunla gez toz geçen bende giyindim ben çıkıyorum dedim kv yazliginda kızımı parka çıkardım arkadan çıkıp gelmiş aslında umursuyorlar ama işte belli etmeye korkuyorlar
canım ayça kayayı araştır internetten çok disiplinlibenim diyetisyen niye öyle demiyor hepsi ayrı bir terane
evet bugünkü menüm
sabah 9:00 da
domatesli light peynirli sandiviç kalorisi :280 kalori
şekersiz çay
Öğle 13:30 da
4 adet köfte
1 bardak ayran
akşam 19:00 gibi
türlü 8 ymk kaşığı
salata
1 dilim tb ekmeği
su 3 litre yi tamamlamama az kaldı
spor leslie 3 mil
Bugünkü menum
Sabah
Yarım domates
1dilim tb ekmeği
Kk peynir
1haşlanmış yumurta
Yarim salatalık
Şekersiz cay
Öğle
Muz 1adet
1.5sb süt
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü 1adetten az
Küçük kase yoğurt
Su
1.5lt yatana kadar icerim daha
Spor
20dk tempolu yürüyüş
Gunluk egzersiz plani 1.gün
İyi akşamlar kızlar valla anca gelebildim buralara gün içi girip okudum ama cevap yazacak vaktim olmadi. Hafta sonu eviyle bir karisiyorki pazartesi tüm gün iş yapıyorum.
Bugün menüm su sekildeydi
Sabah
bir yumurta
İki çatal peynir
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
Öğle
Ayaküstü 2adet ızgara kanat, yarım kepçe domates çorbası
Ara
Bir adet hosbes çayın yaninda
Akşam
5kasik bulgur pilavı koca bir kase salata
Suyu içtim ama hesap yapamadım. Sporumuda şuan yapıyorum eliptukteyim. Yarım saat eliptik yapıp daha sonrasında @Colorfullifen in paylaştığı hareketleri yapacağım. 10*3 mekik cekicem. 10* 3 bir kilo ile kol çalışacağım.
Ben 4 km iki ileri 5 geri kizimla yuruyusden geldim
Bugün menümu geç olmadan yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
Peynirli omlet
2 kk peynir
Zeytin
2 tk bal
2 yk lor peyniri
Domates salatalık
Öğlen
2 bardak ayran
1 tane kurabiye
7-8 tane kayısı
Akşam
1 tabak taze fasulye
3 yk bamya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2 lt su
4 km yavaş yuruyus
Pazartesi menumColorayzn
Sabah
2 dlm cavdar ekmegi
2 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Ogle
1 dlm otlu pide
Aksam
2 yk taze fasulye
Salata
2 litre su
1 saat parkta oynadik ve artik oglum yurumeye basladi sayilir ama hala biraz korkuyor. Parmagimdan tutarak yuruyor. Bu sekilde siteyi 10 kez turladik.
Cezalarimi ve spor programini oglum uyuyunca yapicam
kızlar napıyorsunuz?benim bu çilem ne olacak bilmiyorum yaaoğlum olmassa intiharı bile düşünüyorum çok yoruldum artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?