- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Geçen sene etekli mayo giymiştim ama oda pek rahat olmuyor mayo'nun üstüne sort gitmeyi düşünüyorum ben bu sene.Bebisli anneler tatilde mayonuzun uzerine ne giydiniz ?? Cicili bicili pareolar sezlongda guneslenirken iyi guzelde deniz kenarinda kum oynarken rahat olacagini dusunmuyorum. Siz ne kullandiniz??
Kilo verdim diye seviniyodun bak vucut alarm veriyo :) şekerini dengelicek birseyler tuket ilac kullanıyor musunkızlar şekerim düştü hiç iyi değilim 68 çıktı bir daha öçltüm 67 çıktı birazdan tekrar ölçücem başıma ağrı girdi ter bastı beni
insülin kullanıyorum kuzum açken 96 idi yemek iğnemi vurdum yemek yedim düştü bu seferKilo verdim diye seviniyodun bak vucut alarm veriyo :) şekerini dengelicek birseyler tuket ilac kullanıyor musun
Allh allahinsülin kullanıyorum kuzum açken 96 idi yemek iğnemi vurdum yemek yedim düştü bu sefer
biraz helva attım ağzıma toparlarım birazdan uzun zamandır böyle olmamıştımAllh allah
Gecmis olsun ilzanim kiz senin adin ilzan mi yabiraz helva attım ağzıma toparlarım birazdan uzun zamandır böyle olmamıştım
Gecmis olsun ilzanim kiz senin adin nazli falan mi ya
Sulememevet canım senin adın ne bakem şekerim 70 oldu ama ben hala titriyorum ama iyiyim
biraz helva attım ağzıma toparlarım birazdan uzun zamandır böyle olmamıştım
biraz daha iyiyim kaptanımNasıl oldun canım ??
kaç kilosun canımAy sorma bende eşimle iddiaya girmiştim 75kg olursan tatile gideriz diye. Ay Allah tan unuttu eşim iddayi tabi bende hiç çaktırmadimÜç cocukla en çok ihtiyacım olan şey tatil şu ara.
geçmiş olsun canımbiraz daha iyiyim kaptanım
sağol canımgeçmiş olsun canım
81.5 ile başladım buraya canım .kaç kilosun canım
Hahaha cok kenafir gozluyumdur
o kim yeni arkadaşlardan mı ?Whiteblacklife gördüm seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?