Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bebisli anneler tatilde mayonuzun uzerine ne giydiniz ?? Cicili bicili pareolar sezlongda guneslenirken iyi guzelde deniz kenarinda kum oynarken rahat olacagini dusunmuyorum. Siz ne kullandiniz??
Geçen sene etekli mayo giymiştim ama oda pek rahat olmuyor mayo'nun üstüne sort gitmeyi düşünüyorum ben bu sene.

kızlar şekerim düştü hiç iyi değilim 68 çıktı bir daha öçltüm 67 çıktı birazdan tekrar ölçücem başıma ağrı girdi ter bastı beni
Kilo verdim diye seviniyodun bak vucut alarm veriyo :) şekerini dengelicek birseyler tuket ilac kullanıyor musun

Merhaba arkadaşlar ben doğdum günden bugune kadar hep kiloyum hayatımda hiç diyet yapamadım diyet kelimesini duyunca yemeğe başlıyorsun spor mu oda ne mantığı ile yaşıyordum ilk çocuğuma 76 ile hamile kaldım ve şaşılacak bir durum 76 ile doğum yaptım kızıma 78 kilo ile hamile kaldım ve 78 doğum yaptım doğum yapalı 4 ay oldu.benim zayıflamaya karar vermem ramazan bayramında görümcem kamyon tekeri gibisin demesiyle başladı evde kadınlı erkekli yirmi kişi vardı o kadar zoruma gitti ki sütüm kesilecektir nerdeyse bende diyetsiz sporla kilo vermeye ve yemek alışkanlığını değiştirmeye karar verdim 26 Haziran'da ki kilom 78.5 bugün itibarıyla 73.5 belim 110 di şimdi 99 boyum 153 benimde aranıza alır misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…